Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Retropoint
tag
Micro kitalált magának egy árat, ahhoz tartotta magát. Amikor felvilágosítottam az elképzeléseimről, a piaci árakról egyre erőszakosabb lett...
Ott hibáztam bevallom, hogy az elején rábólintottam az árra, - aztán utána kezdte kitalálni a további igényeit, hogy több rammal, ilyen-olyan opciókkal, etc..- azzal lett tele a hócipőm.
Nem is értem miért veri a mellét, nem adtam el neki semmit, - pláne rossz cuccot - nem kötelező tőlem vásárolni, pláne úgy hogy még Anyámnak sem engednék ennyit az árból
Tény, hogy 75k sok pénz - ezzel érvelt - és azzal, hogy 9k-n verem a nyálam, de hát Istenem ha más megveszi tőlem alku és macera nélkül a gépeket - sőt még többet is adnának érte - miért szenvedjek?
Több, mint 50 embernek adtam el már gépeket innen és hwsw-ről, senki sem panaszkodott, mindenki meg volt/van elégedve..
Egyszerűen nem bírom az erőszakos vevőket....
Aktív témák
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- OLED TV topic
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest