- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
joelke HU
őstag
Mégis mit meséljek? Ha szubjektív tapasztalatomat nem akarod elfogadni, akkor nem fogadod el. Nekem ez egy drága techdemo. Egyszerűen azt érzem nincs még kész. Kollégámnak van. Megtapogattam és egyszerűen fel sem foghatom hogy adhatott ezért több mint 500 ezret. Zavaró már a hajtás látványa is a tapintása meg főleg. Az hogy te olyan szerencsés helyzetben vagy, hogy neked belefér, az egy szerencse, persze leginkább a gyártónak, mert nem is kell törnie magát a fejlesztés miatt. Azért az nem véletlen, hogy az apple még mindig nem adott ki ilyen kütyüt... Ha elég jónak ítélnék meg, akkor már rádobták volna a piacra, őket ismerve 1 milláért, de nem tették.
-
mhydas99
senior tag
Szoval ha Z fomaban csukodik akkor osszessegeben 3szorosan vastagofik a kepen lathato amugy is vagy 8 mm vastagsagnal. Lesz itt valami okossag mert ketlem hogy kiadnanank egy 2 cm vastag telefont...
-
judas13
addikt
Nem tudtam reggel mi hiányzott. És tessék!
-
Osnyak
kezdő
Egyet értek, de valószínűleg még nem sikerült egy tartósan jól működő prototípust kifejleszteniük. Minden gyártónak az érdeke, hogy saját maguk legyenek az elsők egy adott terméktípusban. Szóval, ha működőképes lenne, már árulnák. Persze ki tudja, lehet jövőre kiadnak egy rollable-t.
-
bostone
addikt
Lassan megérkeznek a csákó formájú mobilok, végül csak a fantázia szab határt, hogy milyen formában gondolkodhatunk. (Papírgalacsin)
-
joelke HU
őstag
Ehh. Hurrá egy hajtási gödör helyett mostmár kettő. Inkább mennének a rollable irányba. Az esztétikusabb meg futurisztikusabb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest