Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Norb79

  őstag

  válasz ddaydome #7 üzenetére

  Az RTX sorozatú NVIDIA kártyák is hasonló vagy még kisebb arányt képviselhetnek a teljes otthoni gémingen belül (értsd asztali pc, laptop és a konzolok), mégis sok nagy fejlesztő nyomja a pénzt a csak az RTX kártyákon elérhető funkciókban, mert ugyanakkor az elmondható, hogy ez a legtehetősebb réteg ezen a piacon, náluk érthető el a legkönnyebben kiegészítő költés, lásd játék vásárlás.

  A többi app esetén is bebizonyosodott már, hogy hiába sokszor akkora piac az android, mégis iOSen több a bevétel, mert hát ott vannak a pénzes vevők, és a vásárláshoz/eladáshoz nélkülözhetetlen feltétel, hogy a vevőnek legyen pénze.

  Innen már csak egy ugrás, hogy aki elmegy iPhone 15nek vmi verzióját megvenni, annak feltételezhetően több pénze van ac:miragére, és hajlandóbb is ilyesmire költeni, mint akinek random 3-4 éves android telefonja van, hiába van ezekből jóval több, ők valójában nem potenciális vevők, az ac:mirage szempontjából ők nem piac, és akkor a 23% sem igaz ebből a konkrét célfüggvény szempontból vizsgálva.

 • .:ZS:.

  senior tag

  válasz ddaydome #7 üzenetére

  Szerintem itt teljesen lényegtelen, hogy most még csak a mega/giga/pro iphone kapja meg ezt a featuret. A hosszútáv a lényeg, ami ma niche az holnap hétköznapi lesz. Csak abba gondolj bele, hogy jelenleg az látszik, hogy minden évben a sima iPhone-ok a tavalyi csúcsprocesszort kapják meg, tehát jövőre már a sima iPhone-okban is benne lesz az RT, aztán jönnek az iPad-ek, stb. Úgy már valóban potenciális piac és aki nem lép időben az lemarad és ezek a portolások nem két hetes projektek. Plusz ha már portolnak AAA-t iOS-re, akkor gyakorlatilag megynyílik a macOS/macbook piac is.

Új hozzászólás Aktív témák