Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- RAM topik
- Negyedszerre is Zen: itt a Ryzen 9 7900X és Ryzen 5 7600X
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elavultnak minősítette a kiszivárgott Xbox konzolterveket a Microsoft
- Hobby elektronika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
380e-ért rég elavult laptop, táp 90e-ért (vagy elavultak 40-ért) apró monitorok az én féláron is eladhatatlan, HDR1000, 42,5'm-es óriásom árának 1,5-3*-áért... mintha a gonoszok völgyében járnék, lopósok között. Sokféle kamu színtér X%-is teljesítése, de színhűség semmi.
A szokásos felhozatal.
[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
mhydas99
tag
Asus laptopra vonatkozoan PONTOSITAST kernenk, mert a cimben szereplo Vivobook NEM Oled!!! Ha az lenne akkor megerne az arat, de IPS-sel sajnos nem...
-
-
Nekem Oled Asus van, szerintem nincs nagy felárra mert oled a kijelzője, talán egy 10-es, az újabbak oled kijelzőt kapnak már, a kicsit régebiek IPS, utána kullognak a Led-ek. Szerintem oledest érdemes venni, nem mindegy mit bámulsz 10 évig. Mondjuk nekem IPS monitorhoz van kötve, a laptop meg becsukva de mindegy.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
-
Geller72
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
"A számlánkon 5 éves jótállás fog állni, de ha bízunk benne, hogy a táp nem fog elromlani, egyéves garanciaidőt választva 9600 Ft-ot megspórolhatunk. Amikor a bolti garancia lejár, életbe lép a gyártói garancia, ami 10 évre szól"
Na az ilyen boltokat messzire kerülni kell .... Vicc kezd lenni az ipon is...
[ Szerkesztve ]
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
Johnny001
senior tag
Hali!
Tegnap megijedtem, hogy elmarad a vezércikkem!
Az Acer monitorok jók, csak az árakat sokallom én is.
Üdv.: Zsolt
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
Köszi a jelzést, elnézést kérünk a tévedésért! A partner oldalán a specekben OLED van, onnan másoltuk, de az Asus oldalán a Vivobook Pro 15 OLED névre hallgató notebookok specifikációi között tényleg van IPS paneles verzió is.
Javítottuk.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
Elvileg van oledes változat is belőle [link]
Nekem 2022-es 14" inteles van és nem nagyon értem, hogy mekkora teljesítményt tudhatnak nyújtani ilyen vékony házban dedikált gpu-val. Szerinbtem jó eséllyel erősebb visszafogott power limites cpu és gpu lehet. A dGpu nélküli gépen is vissza van fogva a proci, de a thermal throttling is erősen bejátszik.
Asusnál egyébkjént teljesen össze-vissza vannak a változatok. Néha i3 fhd oled-es is van 200 körül, más fajtából meg hasonló gépek 300 és 500 körül is egyszerre jelen vannak. Nem látszik felárasnak az oled náluk, csak itthon nem minden változatát árulják. Meg úgy egyébként, kb egy fajtát pár hónapig látni, aztán egy másik model változat jön, kicsi különbségekkel, de más biossal. Nekem úgy tűnik, hogy nálunk az indiai piacra szánt változatok vannak magyar kiosztással.
[ Szerkesztve ]
-
volgabi
csendes tag
Tiszta olcsóság
-
Piftuka
veterán
"Na az ilyen boltokat messzire kerülni kell .... Vicc kezd lenni az ipon is..."
Ahogyan az összes szaküzlet, amely nem adja meg a gyári jótállást egy termékre.
(Ami azt jelenti, hogy nem a hivatalos, hazai importőrtől - azaz "nagykertől" - vásárol.)
[ Szerkesztve ]
"Aquila non captat muscas."
-
mhydas99
tag
válasz
eszterencs #14 üzenetére
Koszi, semmi gond, megesik. Csak sajnos az OLED notebooknal annyira nagy huzoero lehet, ezert irtam.
-
mhydas99
tag
OLED kijelzos laptopok kozt ilyen spec-kel nem szamit draganak. Csak sajnos ez nem OLEDes igy tenyleg nem eri meg. Kulfoldon a dgpu-s (jellemzoen 3050-es) notebookok Oleddel 800-1100 euro kozt vannak igy araban van. Sajnos elszalltak azok is ahogy minden, egy durva inflacio nelkuli vilagban 700 eurot kellene ernie...
-
mhydas99
tag
Aki jatszani is szokott surubben pc-vel annak sztem nem laptopban kellene gondolkodnia. Videokartyak arai azert estek jocskan, foleg Intel fronton amik egyaltalan nem rosszak. AMD asztali procik is egesz vallalhato aron vannak, ssd es ram meg a beka segge alatt (foleg kulfoldon, Magyarorszagon a 27%-os afa, arfolyamingadozas es az Artisjus sarc miatt azert durvabb).Oszinten szolva nehez olyan teruletet talalnom ahol valakinek egy erogep kell egy laptop kepeben....nyilvan van olyan, de marginalis.
-
GoodSpeed
őstag
2014-ben elengedtem őket már...
ASUS Rog Strix G17 G713QM HX1139T 32 GB RAM KINGSTON FURY Impact 3200MHz - KF432S20IBK2/32 (KIT 2DB); ASUS TUF VG249Q Gaming monitor 144Hz; ASUS Xonar U5; ASUS RT-AX86S , Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128, Samsung Galaxy A54 5G DS 8+256GB; Xiaomi M365 & Pro 2
-
-
-
ViZion
félisten
Az ipon már régóta "fura".
Ami jó ott: a részletes kereső. Tehát ott kikeresni ami kellhet, majd ráguglizni, ez az eljárás. Vásárlás sajnos rég nem ott történik... pedig jó volt régebben.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
GoodSpeed
őstag
Nos én arra is a PCX-et használom. De most elkezdtem ezt is nézni
ASUS Rog Strix G17 G713QM HX1139T 32 GB RAM KINGSTON FURY Impact 3200MHz - KF432S20IBK2/32 (KIT 2DB); ASUS TUF VG249Q Gaming monitor 144Hz; ASUS Xonar U5; ASUS RT-AX86S , Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128, Samsung Galaxy A54 5G DS 8+256GB; Xiaomi M365 & Pro 2
-
Krugszvele
aktív tag
nem fizetett reklám, csak mondom, hogy én a firstshop.hu-ról rendelek most már évek óta. Azt a minőséget hozza, mint a többi bolt kb tíz évvel ezelőtt. Ami a shopban raktáron van, az valóban raktáron, egyébként 1 nap alatt beszerzik. Ha délelőtt rendelek, sokszor másnapra már nálam van. És nagyon jó árakon!
-
válasz
Krugszvele #36 üzenetére
Mind tudjuk, h ott dolgozol...
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
-
lujo10
aktív tag
Nos, hát köszönet az összeállításért
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
A két táp nem győzött meg. Biztosan más gyártótól választanék.
Ezeknek a szemüvegeknek van bármi funkció szerinti hasznuk? (A bevétel növelésén kívül.
)
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 14 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések!
-
Új hozzászólás Aktív témák
ph Monitorok, tápok, hűtések, kockaház, noteszgép, webkamera és szemüveg gyűlt egybe heti cikkünkben.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest