Hirdetés
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbuffy
senior tag
válasz fragola.6035 #42 üzenetére
Ha kész, passzírozod, mixeled, illetve van bármi utómunka? Vagy csak megy a dunsztba?
Én legtöbbször vastag husú szilva paradicsomot főzök be, de mindenképp kóstolni kell hogy megfelelően érett legyen. Illetve ez engedi a legkevesebb levet, de jó a San Marzano vagy a Lucullus is. Ha épp megbolondult a mini koktél és fossa a termést, akkor meg jobb, iszonyat ízek jönnek ki, bár nagy a vízveszteség.
Sózni csak vége fele szoktam, ha elkészült, dunszt, termoládában. Szoktam rusztikust is csinálni, zöldfűszerest, persze friss zöldekkel....és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.