-
PROHARDVER!
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok.
Rendelve lett hivatalos oldalról egy Koda 12. Körülbelül hány nap múlva hozzák ki? E-mailt kaptam ott 7-10napot jelöltek meg. Pizzák szépen sülnek benne? Fyra és a Karu nem jöhetett szóba mert sok kosszal jár.
-
IntelKiller7
veterán
Most en emlekszem rosszul, vagy regebben a Metroban tenyleg tobb pizzaliszt volt?
a 2 Metro Chef-es liszten kivul, 1 fajta kis kiszerelesu olasz liszt volt, aztan kifujt. A 25KG-os Caputo meg pont elfogyott a Pecsi Metroban.elesztobol is csak az Arosat meg a Doktor bacsist talaltam.
-
Mano66
senior tag
[cozze-pizza.hu] Megszűnt a Cozze termékek forgalmazása és a web oldalnak is vége. Egy hete néztem még akkor akciózni akarták a a Cozze 13"-at, 99900 Ft lett volna az ára. Az volt kiírva hamarosan érkezik. Ehhez képest meg bezártak.
-
Ciccuka
veterán
Aldi
-
bbuffy
senior tag
ez ilyen, lisztenként más-más kicsit amit felvesz.
-
M3aN
senior tag
#kenyér
Kenyeret sütök Tüskeszentpéteri BL-80ból, először használom ezt a lisztet, de a ti javaslatotokra vettem.
Mitől van az, mivel magyarázható, hogy az a féle liszt (mármint a származása nem a BL-80) több vizet vesz fel mint a többi, pl. a Garat BL-80hoz hasonlítva?
Ugyanazon hidratációs arány mellett sokkal keményebb, összeálltabb a nyers tészta mint más lisztek esetén.
Ezt tapasztalom amúgy 00 pizzalisztek esetében is pizzasütéskor. Pl. a Barillát 55%-os hidroval kell csinálnom hogy ne ragadjon őrült módon, míg a Caputo 65%-nál köszöni tökéletesen van. -
fragola.6035
aktív tag
válasz
hkaroly #1330 üzenetére
Elég sok használt Kenwood Chefet és Majort eladtam-vettem-felújítottam már. Biztos vagyok benne, hogy a Kenwood a legjobb választás. Sok 30-50 éves gép volt már nálam, szóval a minőséggel nekem nincs gondom, ezek ipari minőségű cuccok. 10 évente kell neki egy szervizelés, és kb. örök élet.
-
hkaroly
csendes tag
válasz
Aidan85 #1329 üzenetére
Kicsit jobban körülnéztem miket kapni, és ez lehet a befutó, ha nincs ellenvélemény: Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH De jó lenne ha valaki megerősíti hogy nem valami hülyeséget veszek
-
hkaroly
csendes tag
válasz
Digitalpimp #1327 üzenetére
Köszi! Most úgy látom nem kapni, meg beleférne valami márkásabb gép esetleg. Bosch, Kenwood gépekkel van valakinek tapasztalata?
-
gyuszos
tag
Ooni: 20% kedvezmény még pár napig ha valakit érdekel esetleg. Maradt az ingyen szállítás is 99 euro felett.
-
Ciccuka
veterán
válasz
pajorgergo #1322 üzenetére
Ilyen bele lehet valahogy építeni G3 Ferrari vagy Ariete 909 (33cm-es átmérős) pizzasütőbe?
-
hkaroly
csendes tag
Akkor most lényegében melyik az a dagasztógép amivel már érdemes nekiállni egy pizzatésztának és itthon is kapni újonnan?
-
pajorgergo
aktív tag
Akit érint és pizzakövet akarna venni olcsón annak ajánlom figyelmébe, hogy hétfőtől a lildben lesz pizzakő ismét [link]
-
csƵ
addikt
válasz
pajorgergo #1315 üzenetére
Köszi a tippet. Mit kell nézni egyáltalán ilyen gépeknél?
Nekem 90%-ban 1 kiló liszt van bekeverve, nagyon-nagyon ritka, ha 2 kilót kell. -
iatti
aktív tag
köszi urak! utána nézek.
-
bbuffy
senior tag
Kitchenaid forever
-
iatti
aktív tag
szevasztok pizzások! van most valami ajánlott dagasztógép? ahogy látom, be kell egyet szereznem
mostanában nézegettem a pluhár videóit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Google Pixel 7 Pro 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest