Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RexMaximus

    aktív tag

    válasz mefistofeles #4915 üzenetére

    Ha veszit nem kell arra hivatkoznia, hogy a szabalyrendszer miatt tortent. Ha ugyes akkor elismeri a masik teljesitmenyet es ker visszavagot MMA szabalyrendszerben - ami persze nem fog megtortenni :)

    Conor mar veszitett nem is olyan reg. Meghozza egy verheto ellenfeltol. Visszavagot pontozassal es amikor fogyott a kondi, szaladgalassal hozta ki. Ettol fuggetlenul az Írek ugyanugy szeretik, ahogy sokan masok.

    Viszont ugy tunik szeretik ott fent az istenek :). Gyakorlatilag minden optimalisan alakult eddig a szamara. Meg a veresegbol is jol jott ki. Azota bar sokszor nem lathattuk de az Ido Portalos csodamozdulatok eltuntek :).

    Pac vs Mayweather - ketsegtelen, hogy nem azt kaptuk amit sokan szerettunk volna. De ahogy szoktak mondani, ilyen a popszakma. A latotak alapjan ha korabban csapnak ossze se let volna sokkal jobb. Mindenkinek megvan a mumusa, vagy stilusanak ellenszere. Aki ellen nem megye a bunyo.

    Lasd pl. Mosley vs Forrest. Ki volt a kiraly akkor? Hiaba, a mumus szamara Vernon volt. Amatorben is megverte es amikor sulycsoportoktol fuggetlen top bunyos volt ismet megverte, ahogy a visszavagon is.

    Negyed gazsi ha vereseg utan visszater MMA-ba? A gazsi nem ettol fugg. A piac erdeklodese adja az alapot a targyalasokhoz. Ha sokan kivancsiak, varhatoan nagy lesz a bevetel akkor nem tudjak leszoritani a bunyos tiszteleddijat. Conor meg baromira jo abban amit csinal, nem a bunyora gondolok most hanem abban ahogy menedzseli a "márkáját". Mintha valami pr-os lenne :)

    Igazabol hogy mi fog tortenni gyakorlatilag boritekolhato. Lucky punchot leszamitva. Mas nem segithet rajta. Etol fuggetlenul erdekel e? Siman, ahogy sokan masokat. A vicc az, hogy ugy tunik egy Conor elleni mecs nagyobb bevetellel kecsegtet Meathwaer szamara mint barki mas ellen. Ez meg Conornak koszonheto.

Új hozzászólás Aktív témák