Hirdetés

 • behappy

  aktív tag

  szeva' naplóm, megalkottalak! :D

  hogy micsoda elektronikus világban élünk! Egy forumon vezetünk naplót. Nem semmi...

  remélem a cimhez méltóan nem lesz tele depi dolgokkal... de már az inditás is rossz: egyedül vagyok, haza kellett mennie barátnőmnek és nem tudtam vele menni.
  Egy szokásosan idiota filmmel mulattam az időt, természetesen nem vettem észre, hogy irt nekem messengeren :( kár.
  Utálok egyedül lenni. lehet megtanitom a nyulamat beszélni :)

  ja, ő a nyuszim: Bővebben: link

  És még a lotton sem nyertem, kemény 1 találat. Megint csak tapasztalatot nyertem...

  Most kb ennyi,
  away,

  holnap re.

 • behappy

  aktív tag

  na jo unalmas nap volt ez a mai...nem csináltam semmit, nem történt szinte semmi... Kezd jönni kicsit a pénz, most örülök. :) vége lehetne már a nyári uborkaszezonnak!
  Még mindig egyedül vagyok, leszek is 28-áig. hurrá! :(
  még jo, hogy van itthon többszáz cd és dvd....egyiken sem találtam olyat amit szivesen megnéztem volna... Kapcsolgattam a TVt össze vissza, phztam, stb...
  Reggel kiakadtam a Matchben vásárlás közben! Pont előttem lévő vásálónál fogy ki a szalag, pont kártyával akar fizetni, pont veszekednek, mert a hülye pénztáros azt hitte, hogy egy karton cigi 20 dobozból áll és hogyan adja vissza a pénzt amit leszivott a kártyáról...nem hallgattam tovább, beálltam egy bazi sorba :(
  utálom Murphy-t, hogy mindig igaza van!

  Ma vettem észre, hogy augusztus 14én lejárt a kocsim müszakija, marhára örülök! Holnap/holnapután mentem volna vele... Csütörtökön ki kell mennem a reptérre... Szurkoljatok, hogy ne legyen rendőr! Majd megpróbálom nem tullépni az ötvenet... De ahogy Murphy rámszállt mostanában, semmi jot nem josolok :)

  Unom a Medgyessy témát a TVben, IHM sem jön be most, de nincs jobb...

  Remélem a holnapi nap jobb lesz!!! Ja és qrva hideg volt ma reggel, még jo, hogy vettem pulcsit... Még ugy is fáztam... ''király'' ez a nyár, csak kár, hogy sokszor eltéved...

  kb ennyi, holnap re.

 • behappy

  aktív tag

  átlagos nap volt ez a mai, mászkáltam erre-arra, főztem, postán eltöltöttem fél órát kb :( stb...

  Kiakadtam a rohadt parkolóőrön!!! Megbüntetett, pedig nem fizető helyen állok. Egy lako mondta neki, hogy oda nem kéne tenni ''ajándékot'', de le se sza*ta, odaböfögte, hogy mennyen be az ügyfélszolgálati irodába és reklamáljon, ő azt már leszedni nem tudja... Telefonon semmit nem tudtam elérni velük, a végén már üvöltöttem a ribanccal, nem volt képes megérteni, hogy magánterületen állok, nem kell fizetni. ''De kell'' volt a válasz mindig... Aszonta szerezzek papirt és bizonyitsam be, hogy az a társasház parkolója... fasza, rohangálhatok ez után is, mintha nem lenne elég bajom...

  Notebook lázban élek most én is, mint sokan mások... Nagyon megtetszettek az Apple iBook gépek, de lebeszéltek róla... nem tudom mi legyen, lehet semmi és marad az asztali. Egy iBook tulaj irhatna mailt, hogy tudjak még informálódni :D
  Az a baj, hogy fogalmam sincs mit fogok tanulni fősulin programozásból és igy nem tudta senki megmondani, hogy jo lesz-e nekem az iBook vagy sem... Meg az is egy boldog dolog, hogy egy fejlesztői környezet 1-2ezer USD körül mozog (apple boltos szerint).
  Ezt a két változatot néztem ki:

  szépek, nem? :)


  Na holnap is nagy rohangálás lesz, megint megváltozik félig gépem tartalma... Ha nem jön össze a dolog rendesen, akkor egészen estig gép nélkül leszek :(


  Most jutott eszembe, hogy elfelejtettem felhivni egy ismerőst az autom vizsgájával kapcsolatban :( Én barom! Hurrá! Utálom, hogy feledékeny vagyok!

  Na most ennyi, igy is tök unalmas az egész biztos.


 • behappy

  aktív tag

  Huhh, hál istennek végre itthon és vége a napnak! Elfáradtam.

  Nagyon rossz hangulatom volt ma, nagyon hiányzik barátnőm! ... pont most beszéltem vele :DD De jo volt!!! Már nagyon várom a szombatot, hogy ujra velem legyen!

  Ma mindenki felidegesitett, az emberek szimplán hülyék, nagyjából elegem van a világból (mára). Tisztelet a kivételnek persze! Elsősorban a postásra, boltosra és villamoson utazo büdös görényekre akadtam ki!... és mára már a taxisokból is elég volt! Bunko népség...

  Egyébként mint láthatjátok jol vagyok :DDD

  Nem érte az ATI VGA kártyákat. az utobbi kb 1 honapban kb 5 különböző tipus járt nálam... radeon 8500-9000-9000pro-9600se-9550XT Extreme Edition... Tudjátok mi a poén? 3Dmark eredményekre támaszkodva a 8500ösöm volt a legjobb! igaz, agyonhuzva, alapon járatva kb 9550 teljesitményét hozta. 9000pro kicsit lemarad, 9000 kicsit jobban, 9600se pedig egy hulladék! Doom3 látványra támaszkodva pedig a 9550 viszi a pálmát (gondolom DX9 miatt), viszont FPSben nem sokkal gyorsabb, mint a 8500-tel volt. Poén, mi? Ugyhogy most 9000Pro van és jo sok pénzzel beljebb vagyok.

  Holnap lesz egy jo menetem a postára egy kb 6-7 kilós csomaggal. Király! Előre el tudom képzelni a postásnéni fejét :D De ugy kell neki!

  Na kb ennyi a mai story, megint nem volt tul érdekes, mi? Na majdcsak az lesz egyszer :)  [Szerkesztve]

 • behappy

  aktív tag

  Este lehet nem tudok irni, mert 50% hogy lesz-e gépem. Felpörgött a biznisz ma reggelre, lótottam, futottam a városban minden irányba, természetesen mindenkinek egy időpont lett volna a legjobb, 5 különböző helyen...de megoldottam.

  Reggel óta püfölnek az ucán vmit, már elegem van a kopácsolásból. A kukásauto reggel olyan hangos volt, hogy azt hittem, kitört a háboru... Jo ébredés volt.

  Látom, az én kis egyetlenemet sikerült megfertőzni a PHval, hiszen már irogat ide is :DDD

  Nagyon hiányzik!!! Lassan telik az idő nagyon, bezzeg mikor együtt vagyunk, akkor meg elröpül nagyon hamar. Nem baj, nemsokára suli és akkor végre minden nap (szinte) együtt lehetünk, már várom nagyon!!!

  Végülis a sulit is, kiváncsi vagyok milyen lesz... Meg arra is, mihez fogok utána kezdeni, mert hallottam rosszat is - jot is a diplomáról. Fene tudja, majd kiderül. Remélem sikerül valami jo helyet kifogni majd! Drukkoljatok! :) Persze addig még van 3 év... Kb.

  Na most ennyi csak, mert több nem történt velem eddig, tul sokminden nem is fog.

  Szombaton BP parádé, kiváncsi vagyok milyen lesz a tavalyihoz képest. Bulizunk egy nagyot, az biztos! :)

 • behappy

  aktív tag

  nagyon hiányzik nekem a legfontosabb ember a világon. nagyon szeretnék vele lenni! Nagy szüksége is lenne rám és nem tudok vele lenni, ez olyan dühitő!!! Amikor csinálni akarsz valamit, hogy ne ugy legyen valami, ahogy van, változtatni szeretnél rajta, de nem tudsz, akármennyire is szeretnél... nagyon dühitő!!!

  Jövőre eljegyzem barátnőmet...illetve akkor lesz az eljegyzésünk vagy hogy mondják ezt, ugyis értitek . NAGYON várom már!!! Sokan biztos lehülyéznénk, hogy 23 évesen ezt akarom... De nekem ez igy jo, és megtettem / megtenném hamarabb is, ha lehetne!!! De sajnos nem lehet. Esküvőről még nem nagyon álmodozunk...illetve csak álmodozunk... Mert ugye nem 2 fillér... De majd el fog jönni az is, remélem minél hamarabb.

  Vettem laptopot! :DDD Végre! És nem bántam meg, végre csend van a szobában és teljesitményben is bőven elég nekem egyenlőre, XP megy rajta korrektül, idővel még egy kis ram és jobb is lesz.

  Most kb ennyi, mert találkozom van messengeren azzal, akiről fentebb beszéltem :DDD

 • behappy

  aktív tag

  olvastam guga blog #6-ot... Érdekes, és nagyon igaz... Rám is igaz (volt). Én is elkezdtem nemrégen megszállottan gépet épiteni, minél jobbat, vásároltam - eladtam össze vissza mindent....aztán kezdtem rájönni, hogy nem kell akkora gép, eladtam vmit, kisebb alkatrészt vettem helyette, a pénzt másra forditottam és még ugyis bőven elég volt a gép! Sok is... ecetera ecetera. Most ott vagyok, hogy van egy AMD K6-2 500as laptopom, mindennel felszerelve, ami nekem kell, a régi gép árának egy töredékéből még veszek egy nagyobb vinyot tárhelynek hozzá és kész is. Bőven elég ez a masina arra, amire használom, amelyik játékkal évek ota játszok neten, a Sof2 ezen is elfut, internetezni, mailezni, szöveget szerkeszteni kiválo, és nem dübürögnek a ventik mellettem. most veszem csak észre, hogy hiába a hú de halk gép, mégis hangos volt...
  Érdekes dolgok ezek és állitom, hogy az emberek minimum 70-80%-a is igy van ezzel, csak hát milyen lenne az sokak szemében, ha nekik rosszabb gépük lenne... És nem tudatosan, nagyon sokan tudat alatt gondolják ezt... Érdekes dolog, lehetne egy könyvet is irni rola.
  Kb ennyi jutott hirtelen eszembe.

  Ja és még annyit: a nagy gépépités lázában elhanyagoltam pár számla befizetését, ugymond,ráér az még...na most augusztus elején a nyakamba szakadt rendesen, majdnem belerokkantam, mire kifizettem mindent, de sikerült.

  És még annyi: én ismegkaptam már a fejmosást barátnőmtől, hogy mért ülök annyit a gép előtt és mért nem foglalkozok vele többet.
  Ezuton mégegyszer szeretnék bocsánatot kérni tőle ezért (habár nem mostani story), teljes mértékben igaza van...

  Jo éjt mindenkinek!

 • behappy

  aktív tag

  már megint nem vagyok álmos, pedig egy orája az voltam... ki érti ezt?

  windowsupdate örömök és szar film a TVben örömök. Mekkora hülyeség ez a 3dik tipusu találkozások vagy mi...
  És hogy a winupdate micsoda egy ratyi izé lett, nekem nem tetszik, sokkal jobb volt az előző verzio. Majd irok mailt nekik. ;] de a winkeyt nem adom! :DDD

  Ma jöttem rá, hogy tényleg számit a minőségi CD lemez. Wint akartam telepiteni a szokásos CDről, karcmentes, viszton noname szitázatlan. Nem ette meg a noti CD olvasoja, mindig elszállt ugyanannál a filenál. Szerencse, hogy van mégegy biztonsági másolatom Verbatim lemezen, azzal tökéletesen ment. :D

  Jajj de sokáig települ az a kb 45 frissités... :( És még a media player 9, DX9 és MSN 6.2 hátra van. Na majd lehet, hogy holnapra hagyom, aludni is kéne valamit.

  Holnap ki kell mennem ferihegyre, nem voltam még kocsival soha, a netes térképek meg hadd ne mondjam milyenek... Na de majdcsak kitalálok valahogy...egyszer :)

 • behappy

  aktív tag

  nem értek én már semmit!!!

  Felvetettem barátnőmnek, hogy lehet, hogy mennék golyatáborba... Mért kell rögtön azt gondolni, hogy füvezni, csajozni fogok??? Több, mint 3 éve vagyunk együtt, több, mint fél éve élünk együtt....sőt! Oktoberben lesz egy éve,hogy együtt élünk. SOHA nem csaltam meg....akkor meg mért kell rögtön ezt feltételezni?? Tudom mennyire szeret és azt is, hogy fél, hogy mi lesz ha vége lesz... DE NEM LESZ VÉGE, igazán felfoghatná már! Nem értem, nem értem....egy nagy kérdőjel a fejem!!! Nem csajozni meg füvezni akarok én menni golyatáborba, hanem megismerni pár arcot, hogy ne nézzek az első hetekben a suliban mint egy barom, nem szeretem amikor nem tudok mit kezdeni magammal és nem ismerek senkit... Mért kell ennyire kétségbe vonni engem, amikor mindent megteszek érte, őrülten szeretem...Főleg azok után, hogy megbeszéltük az eljegyzést is, meg mindent... egyszerüen NEM értem! Valaki felvilágosithatna, hogy mi van, mert nekem tök sötét van...
  3 év alatt egyszer sem adtam okot arra, hogy ne bizzon meg bennem ilyen szempontbol... Igen, követtem el én is hibákat, mint szinte mindenki az életben, de nem olyan jellegüeket, hogy kétségbe lehessen vonni akár egy szoval is a hüségemet!

  nem értem...  most ennyi, mert ugysem tudok mást irni...

 • behappy

  aktív tag

  szerencsére sikerült megbeszélnünk mindent. Látjátok, minden kapcsolatban előfordul egy kis összezörrenés.
  És az a jo kapcsolat ahol meg lehet oldani ezeket könnyen! :) Örülök, hogy a miénk ilyen.

  Jo hideg van kint, fázok... hogy milyen hirtelen eltünt az a nagy meleg! De szerintem lesz még 30fok pár napig...

  Tegnap sikeresen tuléltem a repülőtér turát. Nem volt egy rendőr sem, pedig még Dunaharasztiba is ki kellett menni... PAra volt picit, mikor egy rendőrauo jött mögöttem, de nagyon betartottam minden szabályt. :DDD
  Tegnap megint kiakadtam az utak szinvonalán....illetve az nincs is... Katasztrofa!!! És még sok vidéki csodálkozik, hogy a pesten használt autok miért vannak rosszabb állapotban, mért kopik el mindenük hamarabb... Hát ezért, a fél méteres lyukak, a hirtelen kb 5 centis szintkülönbségek miatt, amikor olyat koppan az auto, hogy azt hiszed, ott maradt a futomü. :( Europark és környéke, soroksári ut...katasztrofa!
  Érdekes, hogy tegnap egy gyökér soför nem volt sehol, mindenki normálisan, udvarisan közlekedett. MEglepődtem rendesen, lehet ez a külváros pozitivuma, mindig a belvárosban szoktam közlekedni, ahol sokszor még gyalog is gáz. :(
  Az autom vizsgáját is sikerült lebeszélni tegnap, hétfőn vagy kedden megy. Remélem nem fog sokba kerülni. Még jo, hogy semmi baja az autonak és nem kell javitani... Na jo, a sérülést kéne a hátulján, de többet nem...

  Ma nem lesz semmi különös szerintem átlagos nap lesz. Na majd este leirom.

  Nagyon hiányzik barátnőm, de holnap már itt van!!!! :DDD

 • behappy

  aktív tag

  Ja igen ,tegnap megint szembesültem a ''jo magyar rendszerrel'' !

  Felhivom délután a malévet, hogy xy járat ferihegy 1 vagy 2re érkezik -e? Mondja a csaj, hogy elvileg ferihegy 1-re, de azt most tatarozzák, ugyhogy ferihegy 2re menjek B terminálhoz. Mondom ok.
  Odaérek, kicsit előbb mint kellett volna. Ültem a kocsiban vagy 20 percet, mert csak 60percet lehet max parkolni ott és nem akartam, hogy gáz legyen. Bedobtam a parkoloorába 480 Ftot !!! ugyanis ott ennyi 1 óra parkolás. Beslattyogok, nézem a monitorokat, sehol nincs kiirva az a gép, amit várok... Mondom de jo, akkor félreértettem volna, hogy mikor jön?? Vagy már leszállt? De nem.
  Ügyfélszolgálati info pult: Ferihegy 1-re érkezik a gép, de késik 30 percet, ugyhogy van időm kiérni. Mondom tessék??? Nekem telefonban azt mondták, hogy tatarozzák, mondom a törmelék és munkások közé fog leszállni vagy mi?
  Aszondja, hogy szept1 től tataroznak, addig nyitva van fhegy1. Háhá, itt kiakadtam... Egy csomo időm elment pocsékba, 500ftom + benzin is... Meg az idegeskedés..

  Kiérek fhegy1-re. Hu emberek, ha volt már ott valaki, akkor tudja, hogy milyen az! Roncsnak minősithető gépek a kifutokon, az épület majdnem összedől... Tiszta balkán az egész! És az a ''rendszer'' (telenség inkább) ami ott van! Az emberek össze-vissza..stb.
  Nagy nehezen megérkezik a gép. Már várok vagy fél órája, sehol nem jön senki. Na mondom most meg mi van.
  A poén, hogy simán besétáltam az érkezett emberek közé, amikor egyszer kinyilt az ajto, pedig elvileg oda nem szabad bemenni, de nyilván kit érdekel. Egy szot sem szolt senki, hogy mért nem jönnek a csomagok, lassan lincshangulat lett a végére... Na, nagy nehezen beindul a futoszalag, jönnek a csomagok! Még jo, hogy ismerősöm cumoja az elsők között jött ki, mert utána leállt a szalag, mondván, hogy elromlott... Na azt már nem vártuk meg, hogy mi lett a vége, ugy menkültünk onnan, mintha leprás lenne a hely....

  A másik poén: parkoloban ki van irva: 20 percig ingyenes, 1-4 óra között 200 ft, utána meg mittomén mennyi. Kb másfél órát parkoltam ott, 400 Ftot kértek el... Na itt már csak röhögni tudtam... KApott egy 2 eurost az a f_sz és elhuztunk.

  Nem semmi, igaz???

 • behappy

  aktív tag

  na eltelt ez a nap is végre. nem régen értem haza, volt minden ma... gépjavitás ezerrel...stb. Elfáradtam picit, rengeteget kellet rohangálnom mindenfelé, de nem panaszkodok, megérte :)

  Semmi extra dolog nem történt ma. Pizzáztam egy jot a Pizza Hut-ban, bevágtam két pizzát, még mindig nem vagyok éhes. :)
  Vettem ma lottot és luxort, remélem lesz valami végre :) jo lenne!

  Holnap végre SZOMBAT , de várom már!!! Nagyon hiányzik nekem a legfontosabb ember a világon és holnap végre jön haza!!! :):):)

  Megyek aludni, mert holnap korán kell kelni :(

  Szép estét / napot mindenkinek!

 • behappy

  aktív tag

  Tegnap végre hazajött barátnőm! Annyira örültem neki!!! :D

  De most megint egyedül vagyok, elment egy barátnőjéhez, de holnap jön haza! :) Szerencsére nem marad sokat távol!

  Tegnap végülis nem voltunk BP parádén, későn értünk volna ki, afterre meg nem akartunk menni, inkább pezsgőztünk itthon, meg... :DDD

  Szokásos vasárnap van...nem történik semmi, gépezek, játszok...stb. Elővettem egy régi játékomat, a Dune 2000et, tök jokat játszok vele, el is felejtettem milyen jo :)
  Tényleg, milyen stratégia volt még régen ami jo volt Redalerten kivül ? És ami elmegy egy 500as notival... :U

  Abszolut nem hiányoznak a gigahertzek, dual ramok, nagy VGA stb... tök jol elvagyok igy is... Érdekes.

  na majd még irok, ha történik valami.

 • behappy

  aktív tag

  nagyon jol megy az internet áruházam, örülök, hogy az emberek nem félnek már annyira neten vásárolni és postán átvenni a termékeket. :) És legfőképp annak örülök, hogy az emberek nagyrésze már nyaralt és most jönnek rá, hogy mennyi mindent fel kéne ujitani a nyár alatt leamortizálodott gépükben és vásárolnak és vásárolnak :D

  jo éjt all!

 • behappy

  aktív tag

  Kimaradt pár nap....

  Nagyon hiányzik barátnőm!!! NAGYON!!! És még hol van 8-9-e, amikor hazajön!!Rossz ez az utobbi kb 1 honap, alig voltunk együtt. Nagyon várom már , hogy ugy legyen, mint régen, hogy sokat legyünk együtt!!! Nem jo egyedül lenni, teljesen ''lemerül'' az ember... És lassan tellnek a napok igy... :(

  Nemsokára megyek Németországba, anyuékhoz és tesoimhoz. Már nagyon várom, régen láttam őket! Viszont igy megint nem tudok barátnőmmel lenni :( :( Sehogy sem jo ez igy, de majd szeptember közepétől kb megint együtt leszünk sokat.

  Nem történt semmi különös mostanában. Az automnak még mindig nincs vizsgája, mert pont akkor volt egy ellenőr a vizsgahelyen, amikor voltam és nem engedte át az autot törött lámpával. De szerdán viszem megint, jo korán reggel, fél6ra, akkor talán még mindenki álmos és nem veszik észre. Veszek piros festéket + cellux(hoz hasonlo széles átlátszo szallag) és leragasztom a kitört részt, igy át fog menni... nem tul hivatalosan de nekem tök mind1, nincs most 40K egy uj lámpára... :(

  Tegnapelőtt meg tegnap meg ma is voltam moziban. Arthur király, Holnapután, Macskanő amiket megnéztem. Az Arthur Király tök jo volt, nekem tetszett, a holnapután pedig érdekes és elgondolkodtato volt, hogy hasonlo dolog tényleg megtörténhet valamikor... Nyilván sok dolog nem volt éppen igaz benne, illetve ugy nem történhet meg ahogy a filmben volt, de akkor is, összességében igaz... Nem vigyáznak az emberek semmire... Majd jol megszivják...csak sajnos ennek a gyerekeink vagy az ő gyerekeik is részesei lesznek. Semmi nem jo :(

  Holnap vasárnap, azt sem tom mit fogok csinálni. Szerintem pakolgatok itthon, ki kéne csinositani a kérót picit :) Meg össze kéne pakolni, mindenhol dobozok , hardware-ek...stb, nem jo raktárban élni :) Na majd holnap megoldom.

  Álmos vagyok, megyek aludni. Sajnos egyedül. Rossz ám nagyon, ha az ember megszokja, hogy van kihez hozzábujni és egyszer csak nincs senki egy ideig... De várom már hogy ujra itt legyen!!! Hiányzik nagyon nagyon!!!!!

  Jo éjt.

 • behappy

  aktív tag

  jajj, de hétfő van! És mennyire hiányzik nekem Ő !! De lehet hogy már holnap vagy holnapután itt lesz!!! :)) Nagyon jo lenne!!!

 • behappy

  aktív tag

  elegem van az egész rohadt magyar rendszerből ugy ahogy van!!!

  ma kitolt velem mindenféle szervezet a postától a bankig... És ráadásul még flegmán is állnak a dolgokhoz, mijaz, hogy meg merek kérdezni valamit?! Hülye barom banda! félelmetes mi folyik ebben az országban, a pofám leszakad!!! Nagyon dühös vagyok!!!

  Nagyon hiányzik Ő , de holnap már itt van szerencsére!!! Már nagyon várom!!! Elmegyünk majd bulizni egy nagyot , lesz ZPben hooligans koncert és ugy berugok, mint az atom! :D
  Kell egy kis feszültséglevezetés, ha már az OTPben a biztonsági őrön vagy a kis kurva alkalmazottakon nem lehet... Inkább maradnának otthon körmöt reszelni és a lábukat széttenni!

  ne ennyi, most rohannom kell mindenfele. :(

 • behappy

  aktív tag

  a mai napnak is vége szerencsére. Kidühöngtem magam rendesen. Eldöntöttem, hogy végeztem a vacak bunko otps népséggel, megszüntetem a számlám, ma nyitottam is egyet helyette egy másik bankban. :)
  A holnapi napon nagyon huzos lesz. hajnali 4:15kor kelek, fél6ra kell vinnem az automat vizsgázni, természetesen a posta nem hozta a levelet a meghatalmazással (cégauto) és a kötelező biztositást igazolo szelvénnyel, ugyhogy ezek nélkül megyek. Király lesz :( Remélem átmegy a gép, mert már elegem van kicsit ebből...

  Aztán kell mennem a népességnyilvántarto hivatalba vagy minek hivják, hogy igazoljam az otp felé, hogy létezek. Az egész mai bonyodalom amiatt volt, hogy 2002ben amikor megkaptam a kártya személyit nem jelentettem be, ezért nem is tudok pénzt felvenni meg semmit egyebet sem csinálni... Franko mi? Ugyhogy holnap állhatok sorban tök álmosan egy igazolásért, hogy volt régi személyim és én vagyok én... Király :(((

  Aztán még ki tudja mi lesz holnap!

  DE EGY BIZTOS!

  Végre itt lesz barátnőm!!! Délután érkezik, remélem tud jönni a korábbi vonattal!!! Nagyon hiányzik!!! Ráadásul pont holnap van egy bizonyos dologak a sokadik évforduloja és nagyot fogunk ünnepelni! :DDD :DDD Nézek vmi franko piát a boltban holnap estére. :) Nagyon várom már hogy itt legyen!!! Őrülten hiányzik!

  Na de megyek alunni, késő van és alig maradt pár órám kelésig :( Utálok korán kellni, főleg amikor még az egész város alszik. :(

  Jo éjt!

 • behappy

  aktív tag

  huhh de reggel van, azt sem tom mi van :)

  de jo lenne visszabujni az ágyba, ha barátnőm itt lenne meg is tenném 10perc erejéig még... Nagyon hiányzik , de ma végre jön!!! 10ora és 45perc mulva beér a vonata. Jajj de sok(k) még!

  irigykedek, mindenki alszik még. Biztos csak én vagyok fent! :DDD

  de legalább nem kell a dugokban szenvedni. Jo hüvös van kint! Remélem nem lesz rendőr, mert nincs papirom, hogy vezethetem az autot (cégauto), nincs igazolásom, hogy van kötelező az auton , ééééés nincs müszakija. :DDD Ez mennyibe kerülne szerintetek? :) Biztos nem lesz rendőr, ők is alszanak...remélem!!

  na összekapom magam és indulok. Drukkoljatok, hogy átmenjen a müszakin az a vacak.

 • behappy

  aktív tag

  Eddig ez a mai nap szupernek mondhato!

  1: Barátnőm már vonaton ül és nemsokára itt is lesz!!! :DDD :DD

  2: Sikerült az autom müszakija :)) :C (nem volt azért semmi a dolog :D )

  3: Népességnyilvántartoban nem volt senki előttem, gyorsan, kedvesen kiszolgáltak :)

  4: OTPben is rendeződött a dolog :) , viszont megint nagyon bunkok voltak. És még visszakérdez az ember, hogy mért akarom megszüntetni a számlámat?! A barom... felsoroltam neki a konkurencia előnyeit és kirobogtam arról a szemét helyről. Még rá is akart beszélni valami szuper lakástakarék meg nyugdijmottoménmire. Menjen a fenébe....

  5: Postán is tök jol, gyorsan, kedvesen ment minden :)

  De ha belegondolok, hogy majdnem 8 orát mászkáltam a városban, mint egy átlagember munkaideje... És még csak dél mult! De nem érdekel semmi, mert nemsokára végre itt van Ő!!! Nagyon várom már!
  Most reggeliztem - ebédeltem (sajnos reggel nem volt időm kajálni). MArha álmos vagyok, ledöglök aludni picit, nehogy azzal kelljen fogadnom kedvesem, hogy ''szia, de jo hogy itt vagy, megyek aludni'' :) Elég gáz lenne! Szval összes telefon, számitogép kikapcs és csend és nyugalom pár órára :)

  További szép napot mindenkinek!

  PS: holnap megyek beiratkozni suliba, GDF, ha innen jön még vki, dobjon egy mailt és megyünk együtt! :DDD


  Szerk: utálom azt a szöveget, hogy ''vitamax egyenleged 300ft alá csökkent...'' stb...főleg ha egy héten már másodszor! :O

  [Szerkesztve]

 • behappy

  aktív tag

  EGYÜTT VAGYUNK VÉGRE!! :DDD

  Olyan jo, már nagyon vártam ezt a délutánt. Tök jol érezzük egymást... :DDD ÉS iszunk mint a gödény. :))

  szép estét mindenkinek! :)

 • behappy

  aktív tag

  jot buliztunk tegnap és hooligans is nagyon jo volt :)

  kicsit többet ittam, mint kellett volna, de szerencsére a bulin ez még nem jelentkezett, csak otthon, igy felhőtlenül tudtunk szorakozni :)

  de hogy milyen beteg voltam ma! senkinek nem kivánom... Tudjátok, ilyenkor mindig azt mondogatja az ember, hogy soha többet nem iszok ennyit . :D

  Már megint haza kellett mennie kedvesemnek, de holnap már jön vissza! Nagyon várom!!! Nem értem mért kell a szüleinek kikésziteniük. :( Nem jo ez igy. :(

 • behappy

  aktív tag

  ja, és tegnap beiratkoztam a suliba :D

  tök jo lesz, már várom! illetve remélem, hogy jo lesz!

  megint örültem, hogy van nyelvvizsgám, nem kell nyelvórákra bejárni :)

 • behappy

  aktív tag

  háhá, de jo buli van az utcán!

  egy nő elkezdett sikitozni, hogy segitség segitség, meg akar ölni!!!! először azt hittem megint két hajléktalan esett egymásnak...de nem, egy jol öltözött nőt tepert le egy részeg f_sz, akihez állitolag románul szolt hozzá a nő és nem adott neki cigit = ő egy román kurva. Nem semmi, mi?
  Rendőrök kb 2 perccel utána itt voltak... egy auto...kiszáll 4 rendőr.. fut 3 rendőr...már 7en vannak....villogva suzuki rendőrauto, még négy ember...villogva egy kombi skoda....még 3 ember... csávo elkezdi szidni a zsarukat. Jött a bilincs, be a kocsiba és elvitték. Ugy kell neki! :D


  de azért ennyi ember tulzás volt picit... de legalább gyorsan jöttek... megnyugtato!

 • behappy

  aktív tag

  most nemetorszagban vagyok anyueknal. Mar nagyon regen nem lattam oket, olyan jo veluk lenni!

  Viszont igy nem lehetek az en Egyetlenemmel :( :(
  Olyan rossz nelkule!!!! Nagyon jo lenne ilyenkor ketteszakadni! De a legjobb lenne, ha tudott volna velem jonni!

  Rendesen meg voltam fazva az utobbi napokban, most kezdek kilabalni belole. Mar egesz jo vagyok. Furcsa betegnek lenni, nem voltam vagy 2 eve mar beteg... Remelem nem is leszek jo darabig megint!!! Eloszor azt hittem, hogy megfaztam a hirtelen jott 15 fokban, de nem. Anyu mondta, hogy virusos cucc (amugy orvos) , biztos vmi BKV-n kaptam el vmi baromtol.

  Itt is kezd hideg lenni, de baratnom mondta, hogy otthon mar hideg van elegge, es a blogjaban is irta... Ugyhogy holnap megveszem azt az akcios huto-futo klimat itt. Ki tudja mikor kezdenek el futeni Pesten, lehet addigra szetfagynank!

  Nagyon varom a vasarnapot, hogy ujra vele lehessek!!! De rossz lesz a vonaton. Biztos nagyon lassan fog telni az a ''potom'' 10 ora, amig hazaerek :( De majd kibirom vhogy. Letoltok par filmet es majd nezem utkozben. Meg jo hogy van noti :)

  Nagyon hianyzol Cicam!!! De kitartas, nemsokara vasarnap! szeretlek

 • behappy

  aktív tag

  hu de berugtam tegnap! Pár GDF-essel söröztünk. Szegény Kedvesemnek nem nagyon esett jol, hogy olyan állapotban értem haza... Pedig még az utolso korso sörike is jol esett, csak vhogy hazafelé a villamoson fordult fel a világ :)

  Jövő héten kezdődik a suli, kiváncsi vagyok milyen lesz. Kedden van az első nap, ''természetesen'' barátnőmnek akkor nem kell suliba menni. Miért van ez mindig igy?? Amikor én szabad lennék, akkor neki van dolga és forditva...

  Az autos topicban teljesen kész ez a realtime gyerek. Főleg, hogy ma elárulta nekünk, hogy még oktato is. MEGALOL!!! :D:D:D:D:D:D:DD:DDD

  Na most csak ennyi, mennem kell mamámhoz megszerelni a gépét, nem megy a nyomtatoja... Meg szerzek egy furot tőle és végre felteszem a karnist, amit már megvettem vagy 3 hete :)

 • behappy

  aktív tag

  tegnap megvolt az első nap a fősulin. uff. marha érdekes az első tantárgy. anyagismeret. . . még jo, hogy csak okt 5-ig van és utána elfelejthetjük. rengetegen vagyunk, furcsa a BGF 50-es létszáma után :Y
  de állitolag sokan lekopnak idővel...

  csak az a sz*r, hogy nagyon kint van a suli a francban , sokáig tart kiérni.. illetve nem is a távolság miatt, hanem a busz jár ritkán :(((

  holnap megint kell menni, remélem érdekesebb lesz, mint tegnap volt

  ma meg kéne mutatnom egy lakást vkinek, de nincs nálam a kulcs, akinél van, az nem veszi fel a telefont, a lakásnéző emberke számát meg nemtom... na most mi lesz? :Y

  ma el kéne mennem ideiglenes diákot csináltatni. telefonban azt mondták, hogy még kb 2 honap mire meglesz. fene beléjük! :(((

  Barátnőm suliban van, kb fél6ra ér csak haza... nem tudok mit csinálni magammal, valahova el kéne menni, csak nemtom hova... :) majd kitalálom.

 • behappy

  aktív tag

  tök jofej a nyuszi, ahogy egy hatalmas füszállal a szájában és szétálló fülekkel zabál :DDD

  Nem jött el ma az a barom megnézni a lakást, ezt annyira utálom, ha vki nem jön el egy talira! Biztos nehéz elereszteni egy telefont vagy smst... mind1.

  Nagyon szerelmes vagyok, mondtam már? :) És olyan jo együtt lenni az Egyetlenemmel!!! Most itt ül mellettem és olvassa amit irok... ez igy nem jo :)

  Holnap suli és korán kell kelni :((( Nincs kedvem, szivesen feküdnék délig az ágyban... Remélem pénteken nem kell menni. És remélem, hogy a holnapi előadás érdekesebb lesz, mint a multkori.. De legalább hallani lehessen amit mond a tanár, ne 2 méterre tartsa a mikeot magától!

  Ja, barátnőm attól fél mindig, hogy megcsalom valakivel a fősulin... Pedig ez SOHA nem következhet be, mert nagyon szeretem!!! És nekem Ő a minden! Remélem elhiszi már végre, hogy nekem soha senki más nem kell, csak Ő!!!

  na most ennyi, bebujunk az ágyba :D

 • behappy

  aktív tag

  most értem haza suliból.

  A mai előadások érdekesebbek voltak, mint a multkor, bár a végére igy is unalmas volt kicsit, már mehetnékünk volt nagyon hazafelé... De ki lehetett birni. Főleg a második blokk volt jo, elég sok érdekes dolgot hallottam.
  Ma tök jol elkaptuk a buszt hazafelé, nem kellett 20 percet várni, rögtön jött, igy itthon voltam fél óra alatt! :) Lehetne minden alkalommal ilyen! Végülis ha mindig ilyen pontosan fejezi be a tanár az előadást, akkor nem lehetetlen!

  Holnap szerencsére nem kell menni! Viszont jövő héttől kezdve minden héten hétfő-csütörtökig igen... Megint bele kell rázódni a suliba járásba, szokatlan picit kb 2 év kihagyás után!

  Ja, tegnap megkaptam a papirt a fősulitól, hogy elfogadták angol nyelvórák alól a felmentési kérelmemet, ugyhogy arra nem kell járnom! :) Még jo, ki nem birnék alkalmanként 3 órát full unalomban!!

  Még egyedül vagyok itthon, Kedvesem suliban van még, de szerintem nemsokára itthon lesz. Remélem, mert nagyon hiányzik! Ha tudnám hogyan kell, megcsinálnám az ebédet, amit tegnap találtunk ki, de nemtom sajnos , még nem csináltam olyan kaját :( Na de majd együtt nekiállunk és akkor meglesem minden fortéját! :D

  Ja, tök jot aludtam éjszaka, teljesen kipihentem magam reggelre, annak ellenére, hogy 6kor kellett kelni :(

  Ahogy hallottam kiadták a mellettünk lévő lakást! Remélem valami normális szomszéd lesz, nem olyan befordult trombitálós hülye, mint az előző! Kiváncsi vagyok...

 • behappy

  aktív tag

  egyedül vagyok most, Barátnőmnek haza kellett mennie hétvégére :( nem tudom mit fogok csinálni egyedül... Nagyon hiányzik már most, pedig ''csak'' reggel ment el. De szerencsére már vasárnap jön vissza! Meg kéne már tartanunk az eljegyzést! :)

  ma meg akartam csináltatni az ideiglenes diákomat, de a tanulmányin nem vették fel a telefont, igy nem is mentem el... PEdig igazán kéne már, mert oda-vissza 6 jegyemben van, hogy elmenjek suliba! na jo, igazából csak 4, mert buszra nem muszáj váltani :) de metron és héven nem merek lógni :(

  Ma nem csináltam semmi érdekeset... Reggel voltam boltban (vettem jo szar bort :( pedig minőségi volt ráirva, de rosszabb szvsz, mint sok asztali :((( ), takaritottam picit, bedobtam egy mosást, kitakaritottam a nyulam helyét, szoval ma teljesen házias napom volt :)

  Tök jo, hogy kaptam angolbol felmentést, különben ma kellett volna mennem suliba :)

  Este megnézek vmi filmet, csak még azt nem tudom, hogy mit... :F

  Vaterán potom pénzért sikerült hozzájutnom egy Voodoo kártyához, és megvan mindene! Király, már várom, hogy a kezemben legyen, nosztalgia rulez :D Csak nemtom hova dugjam, minden PCI hely foglalt a gépben... lehet lapot kéne cserélni? :F

  Ja, nagyon vadul megy az ADSL-em... 384es vonal elvileg, de jelenleg is 64K val tölt tartosan, tegnap este FTPről pedig 70-71-gyel jött a cucc TARTOS sebességgel! Nagyon komoly! Kb julius óta van igy. De nem kérdezek rá a szolgáltatónál, hogy mért van 50K helyett 60-70 , jo ez igy nekem nagyon :DDD :DDD :C
  És cfos proginak hála még böngészni is tudok normális sebességgel a letöltések mellett. Teccik :)

 • behappy

  aktív tag

  a faxom kivan!!!

  tök álmos vagy, kb fél7kor az uj szomszédok bekapcsolták a rádiót vagy mit, és a rohadt charlie meg a jimmy meg a mittoménki kezdett üvöltözni belőle!! Legszivesebben elkezdtem volna verni a falat és üvölteni, hogy kuss legyen... De azért nem akarok igy bemutatkozni :)
  Na majd holnap... 6kor kell kelnem, majd inditok egy jo kis drum&bass-szel! ;]

  qrva anyjukat, vasárnap reggel ilyen sz*rt bömböltetni, ráadásul vmi szokol rádió lehet a hangjából itélve... hrrr... :(( Tegnap meg nyugodtan neteztem vagy éjfélig, mondván lesz időm bőven aludni 10-11ig... Hogyne!

  Tegnap hazament Barátnőm, de ma szerencsére már jön vissza! :DD Nagyon várom már!!!

  Tegnap néztem a Csao Darwin-t a tv-ben. Nagyon komoly volt! :C Főleg az az éneklés! LOL! :)

  Ma fel kell mennem mamámhoz valami izét le kell szedni az egyik erkélyről és fel kell furni a másikra, vett vmi klimaanlage-t ''szegény'' ákcijósan és azt szerelik majd nála hétfőn, kell helyet csinálni a kültéri egységnek...

  Jaj de atomxar kávét csináltam magamnak! Régen volt ilyen szörnyü! :(

  Na megyek zuhanyozni, hátha felébredek picit...

 • behappy

  aktív tag

  most értem vissza mamámtól, furtam faragtam jo sokat és kaptam finom kaját :D

  nemsokára mennem kell, mert megnézik a kiado lakást... Remélem ki is veszi végre valaki, már nagyon unom, hogy azzal is kell foglalkoznom!

  Nemsokára itt van barátnőm!!! :):):):):) Nagyon várom már!


  bezzeg most kuss van a szomszédban, pedig ilyenkor kéne hangosan zenét hallgatni, nem korán reggel!!! :((( Kiváncsi vagyok milyen emberek, milyen idősek, kicsodák-micsodák... Majd beszámolok :)

 • behappy

  aktív tag

  Amarha parasztok nem jöttek el megnézni a lakást, már másodszorra mentem potyára oda! ''Picit'' elegem van már ebből! Jo, késtem kicsit a rohadt dugo miatt, de mennyiből tartott volna várni egy picit vagy rámcsörögni, hogy hol vagyok?! Természetesen vmi vonalas számról hivtak, azt meg nem veszi fel senki... Király...

  A hülye ''sportemberek'' a városközpontban futnak... Ekkora ökröket! Mért nem mennek a margit szigetre inkább? Akkor nekik is jobb lenne és az autosoknak is... Akkora dugo volt! Moszkva-nyugati fél óra! :(

  Csak egy dolog miatt szép ez a mai nap: ITT VAN VÉGRE AZ EGYETLENEM!!!! :D:D:D

  Na nem is irok többet, foglalkozok vele is :)

 • behappy

  aktív tag

  tegnap is de ''érdekes'' előadás volt a suliban! a számitástechnika története... kezdve a szoba nagyságú szgéptől.... és a többi ''mese''...

  ma anyagismeret lesz, ez is ... :( Mindenesetre a Worms-öt feltoltam a notira, ha unalmas lenne :DDD

  de nemsokára vége ezeknek a tárgyaknak és utána talán lesz már vmi érdekes is :)

  mekkora egy f*szok ezek az uj szomszédok! pfff! :(

  Tegnap egy régi ismerősöm felhivott, akinél rendszergazda voltam egy ideig, vmi munkát ajánlott, kiváncsi vagyok mi lesz mennyiért... Remélem összejön vmi jo kis melo megint! :)

  na most lépek suliba...

 • behappy

  aktív tag

  sokáig nem jártam ''blogvilágban'', de visszatértem :)

  Sokminden történt ez alatt a pár nap alatt. Tulvagyok az első ZH-n a suliban, simán 5ös, nem volt nehéz :) Viszont most kezd durvulni a dolog, jövő héten ugy néz ki 4 ZH lesz, ha jol számoltam, ugyhogy lesz mit csinálni a hétvégén... Pedig most mentem volna anyuékhoz Frankfurtba hétvégére, de igy nem tudok, mert csak hétvégén van esélyem megtanulni az anyagot .

  Előző HSZ-omban emlitett régi ismerősöm munkaajánlatát elfogadtam, igy suli mellett is csurran-cseppen valami, ráadásul olyan munkával, amit szeretek is csinálni.

  Hirtelen nem is jut eszembe mi volt még ebben a pár napban... Ja, biznisz megy össze-vissza... Eladtam a notim, eladtam az asztali gépem, van másik asztali gépem, napról napra változik a konfig :) Még nem nött be a fejem lágya vagy mi :)

  Holnap közgáz előadás... Pfff, marha érdekes lesz! A tanár kitalálta, hogy olvassuk már ki jövő hétre a két könyvet (makro- és mikroökonomia; potom 600 oldal száraz baromság). Hogyne! Bőven elég lesz annyi ,ami a ZHra kell (meg a többire).

  Holnap 6kor kelés és suli! :(


  Hiv az ágy, bele kéne zuhanni már. Megyek is és odabujok Hozzá! :B Jájj, hogy milyen jo együtt élni Vele! El nem lehet mondani, de Ő ugyis érzi mennyire szeretem és mennyire jo nekem vele, ugyhogy nem is kell mondani :)

 • behappy

  aktív tag

  Egy ujabb baromi érdekes nap volt, ujabb nagyon érdekes közgáz előadás.
  Szétfagytam ma, nagyon hideg van!! Ki kell találni vmi szigetelést az ablakra, huz be a hideg kicsit...

  vettem atomhütőket a Slot-A-s athlonomra, holnap speed-test :D


  Most csak ennyi, muszáj ágyba bujnom, olyan édesen alszik :) Felzabálom! :)

 • behappy

  aktív tag

  szar ez az este....

  kezd sötétülni a jövő előttem....

  az én hibám....

  ha nem változtatok elvesztem azt, akit a legjobban szeretek...

  sokmindent irnék ide, ha nem nyilvános napló lenne...

  ideje elgondolkozni nagyon sokmindenen...

  ? mért is vagyok olyan amilyen

  ? mért is változtam meg ennyire röpke 2 év alatt kb

  ? hogyan lehetne mindent megtenni , hogy visszaforditsam a dolgokat

  ?! ugy hogy abból ne az szürődjön le, hogy mesterkélt, kétségbeesett küzdelem

  ! ideje átértékelni a dolgokat


  de TE tudd, hogy nagyon szeretlek!!!

 • behappy

  aktív tag

  világosodik a jövő :)

  abban biztos vagyok szerencsére, hogy minden rendben van és szeretve vagyok :) Tök jo! remélem 5 év mulva is ezt irhatom ide a tizezredik HSZ-be :)

  télleg, ugye lesz 5 év mulva is PH? Akkor már PH_hatalmasur vagy PH_őskövület leszek ? :D

  holnap jön vissza Kedvesem, végre! már nagyon hiányzik és egy csomo dolgot meg is kell beszélnünk! az tuti , hogy változtatok jopár dolgon.

  A cigit is abba kéne hagynom nagyon... ez a legnagyobb álma, hogy letegyem végre örökre... Próbáltam párszor, ugy látszik kevés vagyok ehhez... Majd veszek vmi nikotinos rágót meg ezer csomag ropit. fáj a fejem... tul sokat szivtam ezen a hétvégén, de ezt most megbocsátom magamnak, mert nemigazán voltam a legfényesebb lelki állapotban. De már jol vagyok!

  elterveztem valami tök jo dolgot magamban, remélem valóra is tudom majd váltani! Ha sikerült , leirom majd mi volt az, egyenlőre titok :)

  Aludni kéne, holnap 6kor kelés, 8tól ZH...nem tudok tul sokat, nem tudtam tanulni rendesen , folyton máson járt az eszem, ami érthető is... De reménykedek, hogy olyan primitiv lesz, mint a multkori és a felét alaptudásból megirom, a másik felét meg majd összehozom valahogy, ha nagyon nem megy. De drukkoljatok! Köszi! :DDD

  Nemrég értek magyarhonba tesómék, őszi szünetjük van, 2 hét... nem semmi, igaz? nekem pl nincs is, akinek meg van, max 1 hét. Hétvégén le kéne mennem hozzájuk bajára.Remélem életem Párja is el tud jönni velem!!!!
  Meg a kocsimat is rendbe tudnám tenni végre, nagyon koszos kivül belül :( És a télre is fel kell késziteni, le kell kezelni rendesen... Itt pesten nincs hangulatom ehhez.. Beállni egy kézi mosoba, stb, Pffff. Soha. főleg, hogy odafagynék slagostul a betonhoz :)

  Öcsém a következő 2 hétben teszi le az autojogsit. de furi, a szememben még mindig kiskölök, de már vezetni fog :) Meg kell tanitanom pár trükkre :)

  A szomszédok megint veszekednek... Elegem van ezekből, annak ellenére, hogy már sokkal halkabbak a figyelmeztetések miatt. Remélem kidobja őket a tulaj (bérlők).

  Most tök jo lassu számokat hallgatok, régen volt ilyen :) Na de persze nem nyálas izék, jo kis Aerosmith, Metallica...stb. :)

  Kéne bulizni egy jot a héten valahol, csak nemtom hol. Szerintem elmegyünk a Rádayba csütörtökön. Ezen a héten is akartunk , de dög fáradtak voltunk. Akkor be is aludt az én Egyetlenem fél9 körül a TV előtt.

  Remélem holnap nem kell mennem dolgozni és együtt lehetek Vele! De szerintem kell mennem :( Kár hogy annyira kell a mani, különben nem vállaltam volna el a dolgot (egy számtech bolt nyitásában segitek egy régi ismerősnek).
  Amugy tök jo érzés látni, ahogy a kezed munkájától, az ötleteidtől szépen lassan egy bolt kibontakozik... Egy számtech bolt születésében már részt vettem. Tök máshogy viszonyul ugy az ember egy helyhez, mint amikor csak ugy belecsöppen , mint alkalmazott. De azt otthagytam, ne részletezzük miért.
  Ebből a helyből sokkal jobbat szeretnék kihozni! Remélem sikerül! Ha már csinálom , legyen jo!

  na most már elég , megyek aludni!

  Nagyon várlak Kicsim! kiskifli :DD

 • behappy

  aktív tag

  jajj de reggel van és mindjárt suli :O meg ZH :O

  nincs kedvem hozzá! de legalább az eső nem esik!

 • behappy

  aktív tag

  jo régen irtam már, sry

  Egyedül vagyok, hazament Kedvesem :( És csak kedden jön vissza! :( Héten volt a névnapja, voltunk a noiret-ben és az oldmans'-ben. Lehetett volna jobb buli, de ez van.

  Holnap dolgozok kicsit délután, remélem nem lesz sok melo, vasárnap nem esik jol a munka :)

  Nemsokára egy éves a nyuszink :D Bővebben: link

  Átvertek aproneten: Bővebben: link

  Irtam egy ZH-t a héten közgázból, majd kiderül milyen lett.Remélem nem lett rossz!
  A boltot nemsokára nyitjuk, csak még sok papirmunka van. Amugy tök jol fog kinézni :)

  na most csaó darwin, utána alszok.

 • behappy

  aktív tag

  nem irtam már régóta ide, nem is fogok gyakran, ugyanis kezdek kicsit besok(k)allni a PHtól, jobban mondva pár itt lévő embertől, a stilustól, meg mindentől. Nem tetszik már ez az oldal. Sokat vagyok egyéb forumokon, nagyrészt nem számtech, viszont legalább ekkora a reglétszám ill látogatottság + guest-ek is vannak és érdekes modon nincs igy elcsesződve az egész. Na mind1, nem ragozom tovább.

  A GDF-fel ki van a tököm, nem teccik, de csinálom, mert mért ne, a bolt jol megy, sokkal jobban, mint arra számitottam, csütörtökön megyek venni egy böszme nagy amerikai tepsit már nagyon várom :D meg hasonlok. Élek, mint hal a vizben.

 • behappy

  aktív tag

  még élek, csak nincs időm blogra :)

  jol vagyok, meg minden, hétköznapi gondok, de elmegy, semmi komoly, most borozunk tök jo :)