Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krissz80
senior tag
Sziasztok!
Nem teljesen idevág, de ha tud valaki egy eladó Roland MT-32-t akkor arra vevő lennék.
Köszi
-
Krissz80
senior tag
válasz
flushman88
üzenetére
Mpc-hc nál próbáld az audio outputot beállítani a sajátjára és akkor az is wasapit fog használni. Vagy foobarhoz kell plusz plugin.
-
Krissz80
senior tag
válasz
flushman88
üzenetére
Foobar vagy MPC HC.
És Wasapi.
-
Krissz80
senior tag
Szerintetek van érdemi különbség hangra egy TC Konnekt 24D, vagy az újabb TC Impact Twin között?
-
-
Krissz80
senior tag
válasz
PapaMaci
üzenetére
Mondjuk a TC termékeknek pont az volt az előnye, hogy igen jü ár/érék arányt képviseltek.
Bár a stúdiós használhatóságáról nem tudok nyilatkozni.Illetve nekem még az tetszett, hogy firewire-t használ, ami egy jó PC kártyával veri az összes USB-s transzportot, és nem kell hozzá + 10-20 ezres USB kábel.
-
Krissz80
senior tag
válasz
PapaMaci
üzenetére
Köszi, az új ára a Konnekt-nek is valahol ennyi lehetett, az utódját az Impact Twint most olyan 90-100 körül lehet még kapni (utolsó darabok).
Mondjuk nem tudom, hogy az USB-je mennyire erős, az általam említettek egyik nagy erőssége a firewire (DICE II chip), mellesleg az analóg kimenetük is elég jó.
-
Krissz80
senior tag
Sziasztok!
Én új vagyok itt ezen a fórumon.
Az lenne a kérdésem, hogy tudnátok e ajánlani TC Konnekt 24D vagy Imapct Twin helyett jó minőségű alternatívát.
Elsősorban zenehallgatásra használom, mivel az ár amin ezeket az interface-eket be lehet szerezni baráti a többi DAC-hoz képest amik hasonló hangreprodukcióra képesek.
Csak a múlt héten megtudtam a TC forgalmazójától, hogy a cég befejezi a termékvonal gyártását, és érdekelne, hogy van e hasonlóan jó termék a piacon, vagy érdemes egy tartalékot beszerezni arra az esetre, ha a jelenlegi megadja magát.A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Automata kávégépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenMediaVault
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Asus Rog Ergo gamer szék
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest