Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Flowtation

    őstag

    válasz #92251648 #2061 üzenetére

    Ehh, kicsit belekeveredtem, mint kiscica a házicérnába. :)) Azért gondolom, hogy kell (jó lenne) a 4 külön, mert az előbbi 4 tagú zenekart feltételezve, mindenkinek lesz saját, amiben hallhatja csak magát és ha kell egy másik hangszert is. Tehát nem kell "osztozkodni" mással. Nyilván ha csak 3 db (láda, nem kimenet) van, akkor pl. az énekes középen a két szélső monitorból hallgatózhat. Ha kettő, akkor pedig dobos+bőgős egy monitorból, énekes+gitáros a másikból, stb,stb.
    Mivel nekem van/lesz 4 láda, de csak 2 pre fader út, engem inkább az zavar, ami tavaly is volt, hogy az énekes akart még többet magából, de nem tudtam adni, mert kifele már sok volt belőle (ergo az ő monitorja már post fader úton volt). Remélem érthetően írom le a dolgot. Tehát arról az esetről beszélünk amit írtál is, hogy ha nem jó nekik ugyanaz a mix. (Persze ettől függetlenül nem volt ebből soha gond, megoldottam így is, kompromisszumkészek voltak a zenészek.)

    A továbbfűzést azt értem, meg a legelején úgy csináltuk, hogy a monitor erősítő egy oldala volt bekötve az egyik ládába, a másik láda pedig ebből továbbfűzve. (rövid volt a kábel) :W

    [ Szerkesztve ]

    Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

Új hozzászólás Aktív témák