- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Milyen házat vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Fali konzol lapos tévékhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kromatika
üzenetére
Nekem egyetlen bajom volt Windows alatt, az az MSI Dragon Center szerintem egy oltári nagy hülyeség, egy bloatware. Gyűjti is rólad az adatot, visszaküldi a cégnek, meg igazából semmi haszna sincs neki, ami mellett emlékeim szerint 300-400 megányi helyet lefoglal a rendszerből. Linux alatt ilyen problémám nincs.
B550 Tomahawkom van. Jó minőségűek a VRM-ek, sok csatlakozó van a lapon, jól el van látva hűtőbordákkal, az UEFI is könnyen kezelhető... én elvagyok vele. Játszani már nem játszok, szóval netezéshez meg egyéb nem megerőltető feladathoz több, mint elegendő. Egyedül a méretével vagyok bajban, szerintem majd egy mATX lapra fogom cserélni és egy mATX házba fog kerülni az új. Csak kevesebb helyet foglal az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- ÚJSZERŰ MSI PRO Z790 A MAX WIFI 7 PCIe gen5
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Asus Strix Z270F GAMING eladó! OEM
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest