Hirdetés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
Régi barátunk a szőrös fánk. Én mondjuk nem talákoztam olyannal, hogy a régi ne pörgette volna 100-on a VGA-t.
-
Stabilitás tesztre nem volt jó, VRM-et kínozni igen, esetleg hűtést tesztelni. Semmilyen formában nem volt életszerű teszt.
Én felhagytam vele régóta. Inkább superposition teszt max vram kihasználtsággal többször futtatva, az életszerűbb teszt és vram hibák is kijönnek.[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/bejegyzes/masterdeejay/vintage_story_ph_forumozok_szervere.html
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
MasterDeeJay #3 üzenetére
Én emlékszem rá, abban az időben mikor ezzel toltuk, akkor ha túlhúztad a vram órajelét, akkor dobált artifactocat a furmark is.
Akkor még nem volt az amúgy fasza Unigine superposition sehol.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Hoppá
Ez remek hír
Retteghetnek a kártyák
Sétál a Hold a háztetőn, zsinóron húzza maga után a szívem.
-
ricsip
addikt
a.k.a coilwhine generator.
Ezzel sípol mint az állat a 2070 szuperem. Bármi másban sehol nem.-
-
Milka 78
nagyúr
válasz
+1
-
ricsip
addikt
A dedikált feldolgozóegységeket 1 fajta funkcióval nem tudod mindet kihajtani, ha az az 1 funkció pont nem igényli azokat az egységet. Egy gpu blokkdiagrammja (ha nem is annyira mint egy cpu-é) komplikált dolog. Ahhoz h. teljesen meg tudd hajtani, mély architektura-specifikus tudással kell rendelkezni, és aszerint meghajtani az eszközt.
[ Szerkesztve ]
-
-
FireGL
aktív tag
a textúrázóegységet szinte nem is terheli...
Az embert a gondolkodás tette állattá...
-
Nekem anno egy 9800GT-met sikresen a túlvilágra küldte
4080 fiiireee
-
Valaki nem szedte le? Nincs kedvem discord-ozni miatta
Sétál a Hold a háztetőn, zsinóron húzza maga után a szívem.
-
bolic
őstag
Nekem megvan a plüssfigura szőrősfánk vörösrókából készült 30 ezer Ft értékben, kb. 15 évvel ezelőtt készült el.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
Vigneau
nagyúr
válasz
Ebben maximálisan egyetértek Veled.
Én meg inkább Valley és Time Spy párti volnék.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
ricsip
addikt
Jófogáson ezrével vannak ezek (gondolom örökségekből szabadulnának ezektől), praktikusan eladhatatlanok már a mai világban. Max. vénasszony veszik, de azok meg általában csórók.
Nem bánom h. kiment a divatból a megnyúzott kisállatok bundáját magunkra húzni.[ Szerkesztve ]
-
-
bolic
őstag
Megnéztem a jófogáson a szőrös fánkokért, sehol nem találtam, de hasonló pl. felfújható, textil vagy kötött fánkot találtam, semmi több. Honnan van a jófogás információd? Kérlek előbb nézz körül, mielőtt ideírod a bunkóságoddal együtt.
Ez nem divat, hanem emlék a volt első hosszú 2 hét rekord meleg kapcsolatomra (ő meleg aktív lett első kapcsolatra, miközben végig unikornis passzív voltam) vettem, hogy emlékezzen róla, valóban megtörtént a szakítás, ez a plüssfigura nem eladó, míg herceg vagy király nem leszek, ez van, meg kell tartani a kb. 23 éves felfüggesztésem miatt.
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
ricsip
addikt
https://www.jofogas.hu/magyarorszag?q=bunda#channel=main_page_free_text
https://www.jofogas.hu/magyarorszag?q=r%C3%B3ka%20s%C3%A1l#channel=main_page_free_text
https://www.jofogas.hu/magyarorszag?q=r%C3%B3kapr%C3%A9m#channel=main_page_free_text
a szubkulturás /lmbtq rejtett jelentésre nem óhajtok reflektálni
-
Új hozzászólás Aktív témák
ph A program béta verzióját már tesztelhetik az érdeklődők.
- Breaking News: tropára ment a hatszázezres iPhone 15 Pro Max
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kínai, és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Amazon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Bemutatta az Apple az iPhone 15 telefonokat és két új órát
- További aktív témák...
- GIGABYTE GAMING OC GeForce RTX 4070 12GB (Komolyabb videókártyára ráfizetek!)
- EVGA 3080 TI 12gb Geforce videókártya Extreme digitál garancia Nem bányászott! Eladó.
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GAMING X - Gari 2024.08.15. - ig - Eladó! 110.000.-
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 7800 XT 16G (11330-02-20G) Bontatlan új 3 év garanciával eladó!
- EVGA 1070 FTW 8GB
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest