Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Bond 007
őstag
Ahogy elnézem az eladásokat meg azt hogy már nyugaton is ki akadnak az emberek a pc hw kompnensek árazásán, lehet igazuk lesz. Amúgy én pc-t használtam 2 évvel ezelőttig szóval félre ment.
Amúgy is te hoztad fel a pc halott dumát, nem én. Én annyira próbáltam rá világítani hogy a pc gaming az eddigi legnagyobb válságát éli és egyre mélyebbre süllyed ha nem csinálnak valamit az árazással... De látom a dolgok értelmezése nem erősséged. (A flame keltéssel ellentétben
)
-
S_x96x_S
addikt
> az Nvidia utcahosszal vezet, szóval nagyon - nagyon jónak kell lennie,
> hogy a zöldekkel versenyezhessen, vagy nagyon olcsónak,
> hogy valaki elgondolkozzon a gyengébb opción.Néha az a tény, hogy az MI300 kapható
és az nVidiára ~ fél - 1 évet kell várni,
sokaknak elég döntő érv lehet, hogy elgondolkodjon az AMD ajánlatán.A gyenge pontja tényleg a szoftveres körítés ..
De a szoftveres dolgokat gyors ütemben fejlesztik ..
és az nVidián kivül mindenki érdekelt az nVidia (CUDA) függőség megszüntetésében:
--> https://thealliance.ai/Amúgy teljesítményben se olyan rossz,
https://www.anandtech.com/show/21181/the-amd-advancing-ai-live-blog-starts-at-10am-pt1800-utc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest