- Eredetileg x86-os dizájnnak készült az NVIDIA Denver projekt
- A vártnál is jobb a 2 nm-es TSMC node kihozatala
- Kína már készül az USA új elnökének beharangozott vámpolitikájára
- XPPen Artist Pro 24 (Gen 2) 4K rajztábla - nagy méret, nagy felbontás
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Modding és elektronikai kérdések
- Eredetileg x86-os dizájnnak készült az NVIDIA Denver projekt
- A vártnál is jobb a 2 nm-es TSMC node kihozatala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duck663
őstag
Ja meg eltünteti a GPU-k forrópont mérését, nehogy véletlenül kiderüljön hogy sz@r a hűtő és gariba cserélni kell! Gratulálok! Van még lejjebb? Ha így folytatják ős Radeonosok sem fogják megvenni a termékeiket!
Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
-
Duck663
őstag
Így néz ki a dolog Win 7 alatt
Így néz ki Win 10 alatt:
És Win 10 alatt az overlay:
Én mindig simán rátelepítek. A meghajtó letölti, frissít és kész, soha nem volt ezzel gondom.[ Szerkesztve ]
Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
-
PuMbA
titán
Nekem meg így Windows 11 alatt:
Windows 7 alatt hivatalosan nem támogatott a driver, tehát ott nem is lehet elvárni:
AMD Software: Adrenalin Edition 23.8.1 is designed to support the following Microsoft® Windows® platforms. Operating System support may vary depending on your specific AMD Radeon product.
Windows 11 version 21H2 and later
Windows 10 64-bit version 1809 and later#8 Duck663: Akkor javaslok egy teljes AMD Software reset-et a beállításoknál. Ha úgy sem megy, akkor pedig letörlöd és tiszta telepítéssel újra felrakod. Freesync-es VRR monitor miatt annyi a fogyasztás, a Windows 11 beállításai között is engedélyezve van a variálható frissítés
[ Szerkesztve ]
-
Duck663
őstag
Passz, lehet hogy egyedi a probléma?!
Azt a 10W-os üresjárati fogyasztást azért irigylem!
Win 7 alatt működik minden flottul! Az a felső kép! 22.6.1-es a meghajtó, attól nincs frissebb. Bár ez valójában tavaly augusztusban jelent meg.[ Szerkesztve ]
-
Duck663
őstag
Igen? Hamar észrevettem! Van fent egy Win10 is, de csak ritkán használom, és csak játékra. Amúgy is amivel többnyire játszom az megy 7-esen is. Ami meg nem azzal vagy küszködöm egy darabig, hátha sikerül elindítani, vagy simán nem játszom. Munkára pedig úgy sem váltok, ha a M$ beledöglik akkor sem.
#7 PuMbA: A meghajtóban engedélyeztem a Freesyncet. Majd kipróbálom, de amennyit a Win10-et használom... köszi a tippet!
#11RobbyJr: Köszi, de ez az ami be van kapcsolva! Abban a pillanatban hogy a maximum képfrissítés 60 Hz feletti, megugrik a fogyasztás. De nem azért vettem magas képfrissítésű monitort, hogy 60Hz-en használjam.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
Nem tudom, hogy mi a pontos helyzet, de a Windows-ban is van rá kapcsoló:
How to Enable or Disable Variable Refresh Rate (VRR) in Windows 11
[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
Ez kimaradt,merthogy driver gond és nem memo ahogy írva volt.
Application crash or driver timeout may be observed while playing Ratchet & Clank™: Rift Apart with Ray-Tracing and Dynamic Resolution Scaling enabled on some AMD Graphics Products, such as the Radeon™ RX 7900 XTX.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAINWARD GHOST RTX 4070 12GB eladó! Garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RX 6800XT Gaming 16G GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Gaming RTX 4080 OC 16GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA RTX 3080 FTW3 ULTRA 10GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest