Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
- Flash SSD
- HP notebook topic
- OLED TV topic
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [zone:] Újra divatba jöhetnek a billentyűzetes telefonok?
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [SirRasor:] Amazfit Bip U és Honor Band 5 kevésbé fair összehasonlítása
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
-jól sikerült fotók bemutatása, hogy mások is megnézhessék, örömüket leljék benne és tanulhassanak belőle
-kevésbé jól sikerült fotók bemutatása, hogy a készítője is tanulhasson belőle
-egymás képeinek megtárgyalása, melyik miért jó/nem jó, mit lehetne rajta változtatni és ahhoz mi kell
Hozzászólok Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
Ezt most nem értem. Azzal kezded, hogy "Tekintsél már el picit a hangulattól..." aztán folytatod azzal később, hogy "Képekről beszélünk, amelyek egy világos helyen, nem túl jó - mondhatnám semilyen hangulatot nem adnak vissza.".
Most akkor hangulat vagy nem hangulat? Technikai szempontból közelítjük meg a dolgot, vagy érzelmi szempontból?
Ha "...annál nincs rosszabb, mint mikor világos van a tánctéren... akkor már inkább legyen kukk sötét..."-ből indulunk ki, akkor technikailag (vagy érzelmi oldalról nézve) "kukk sötét"-ből mit lehet kihozni?
Ez most így nekem full zavaros, melyik részénél fogva baj az, ha világos van tánctéren.
Ha még hozzá vehetem, azt írtad tekintsünk el a saját ízlésemtől is. Akkor technikai szempontból kérdezem, mindenféle érzelmi ráhatás nélkül, miért csak effektfényekkel vagy korom sötétben lehet táncteret fotózni?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
madgie
titán
válasz
Real_Necro #3651 üzenetére
Amiért ciki nappal kocsmában berúgni, este viszont nem
-
cOxeR
Ármester
válasz
Real_Necro #3651 üzenetére
Mivel fotókról beszélünk, én kizárólag végig technikai oldalról közelítettem meg... ezért kezdtem azzal, hogy tekints már el az "érzelmi" hangulattól.
Lehet másképpen is... csak nem lesznek belőle hangulatképek... max képek. -
Real_Necro
veterán
Oké, akkor technikai oldalról nézve a "kukk sötét"-ből mit lehetne kihozni?
Szerk.: lehet szőrözésnek tűnik, de engem most már csak azért is érdekelne, akármilyen magyarázatban, miért nem jó a világos tánctér, miért sokkal jobb ha teljesen sötét van. Ebből induljunk ki, mert nem értem.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
cOxeR
Ármester
válasz
Real_Necro #3654 üzenetére
"akármilyen magyarázatban" mert csak.
Mert ha nincs megvilágítva a tánctér, akkor lehet hangulatfényes, akár teljesen vaku nélküli sziluettes képeket készíteni, amikor látszik a pár/párok összefonódása.
Világosban meg hülyén néznek ki az emberek... olyan mint mint egy táncpóba... -
cOxeR
Ármester
válasz
Real_Necro #3656 üzenetére
Teljesen sötétbe, egymásnak ütköznek az emberek, és hívhatják a mentőket...
-
JackFeryll
senior tag
Csak én nem szeretem a menyasszonytáncos képeket? Nézegeted a zseniálisan komponált, utómunkázott pre-wedding, wedding fotókat és jön a "buli" és esik egy óriásit a színvonal eseményfotós, bulifotós szintre.
-
cOxeR
Ármester
válasz
JackFeryll #3658 üzenetére
Nagyon sokan nem tudnak bulit fotózni... és nem véletlenül... mert azt hiszik, egyszerű... pedig egyáltalán nem... körbenézhetsz, nagyon kevés fotósnak van buliképe kint a weboldalán, éppen ezért.
-
*Ropi*
félisten
válasz
JackFeryll #3658 üzenetére
Akkor idáig nem a megfelelő fotográfusok képeit nézegetted.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Real_Necro
veterán
Ezek szerint a kukk sötét sem jó, kimondatlanul, de mégis van benne igazság.
Így most lezártnak is tekintem a témát.
[ Szerkesztve ]
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz
Real_Necro #3661 üzenetére
Jaj, akkor legyen kivilágítva a tánctér, de lapozzunk már...
-
Fejo
őstag
Igazi "kincsre" bukkantam... Erdemes minden albumot megnezni...
PS: Pentek esti faradtsag lett urra rajtam...
www.facebook.com/JozsefFerenczPhotography
-
Real_Necro
veterán
válasz
rachmaninoff #3662 üzenetére
-
Karima
őstag
Nagyon kemény
Úgy látom, hogy a "claritytb@sszukamínuszba" irányvonal lelkes képviselőjével van dolgunk
Mindenesetre önbizalomban nincs hiány, hisz - egyrészt meg meri mutatni ezeket a förmedvényeket, másrészt - tagja a "Pozitív csoport.Fotósok és Modellek akik nagyon jók." nevű csoportnak is
Nem akarok belegondolni, hogy valaki ezekért a képekért jószívvel pénzt is ad! Ugye nem??
-
*Ropi*
félisten
Azért van 1-2 jó: ez pl. kifejezetten tetszik.
Csak ember és állat ne legyen a képein!
A természet szépségét még ő sem tudja elrontani (reméljük).
-
Santiagain
senior tag
Ne fikázzatok, képeljetek!
Az utsó 50-ben nem volt csak OFF.
http://allergiadesign.com - http://www.flickr.com/photos/santiagain/
-
kiskornel
addikt
Csináltam egy ilyet: [link] ... bár nem tudom kinek van itt 4K megjelenítője
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
Real_Necro
veterán
válasz
spanyoll #3682 üzenetére
Érdekes elgondolás, bár nekem kissé ferdének hat, hogy a horizonthoz igazítottad és nem a partvonalhoz. Fura a tükörképben levágott pecabot, meg hogy nem látszik a túlpart. A "Momental" logo számomra tolakodó, szerintem diszkrét lenne csak a név és a "Photography " felirat, de ez csak az én meglátásom.
-
spanyoll
addikt
válasz
Real_Necro #3683 üzenetére
A horizontot direkt csináltam így, a parthoz igazítva suta lett számomra, a túlpart nem látszana emlékeim szerint, a pecabot vágást aláírom, de most már késő, feljebb nem tudok "kivágni", majd meglövöm mégegyszer.
A logo meg tolakodó, de ez van jelenleg, készül a "saját", az pici is lesz meg jó is"Super perfundo on the early eve of your day."
-
forceberg
veterán
[ Módosította: radi8tor ]
https://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
*Ropi*
félisten
-
m3ss
veterán
válasz
forceberg #3687 üzenetére
kiraly. de a villamosok meg foleg
(#3679) kiskornel jo lett
en flamingokat kergettem kint, ennyire jutottam kozel (105mm) gumicsizma kellett volna
aztan elrepultek. a fokuszpont holletet meg a rekeszvalasztast most ne firtassuk
errol jut eszembe, d90-en be lehet azt vhogy allitani hogy akkor is allithassak rekeszt mondjuk A-modban a tekerovel amikor nem "aktiv" a gep? mert mindig fel kell ebresztenem az expo gombal, fenyt kell mernem hogy rekeszelhessek es neha lemaradok igy vmirol...
(#3682) spanyoll nekem tetszik, csak lehetne tobb sztem fent (vizbol)
[ Szerkesztve ]
www.facebook.com/bekojozseffoto
-
*Ropi*
félisten
"...d90-en be lehet azt vhogy allitani hogy akkor is allithassak rekeszt mondjuk A-modban a tekerovel amikor nem "aktiv" a gep? mert mindig fel kell ebresztenem az expo gombal, fenyt kell mernem hogy rekeszelhessek es neha lemaradok igy vmirol......"
Tudtommal egyik gépen sem lehet állítani, csak az expógomb félállásba nyomása / onnan felengedése után még pár másodpercig (Canonnál 8 mp).
-
forceberg
veterán
válasz
D4rkm4n #3694 üzenetére
THX a kommenteket!
Nagyban is lejt? Csak mert még a feltöltés után majdnem egyből lecseréltem a képet, mert dőlni láttam, csak az ide linkelt bélyegkép maradt a rossz, azt meg már nem akartam cseréltetni.
Időközben a flickr is eldobta a régi thumb képet, már csak az egyenes van
(#3693) Marky21: alulra nincs fehér rész, mert a fehér nem keret a képen, hanem a ház fala, utólag kiégetve. Felül azért van fehér rész, mert ez a legfelső emelet és nincs tovább lépcsőház.
(#3690) m3ss: ha már ennyit betoltál, akkor mixelek belőle! Az első hátterével lenne legjobb az utolsó!
Amúgy jó mind, de most tőled nem extrák, ahogy írtad.[ Módosította: radi8tor ]
https://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Larry303
addikt
válasz
forceberg #3696 üzenetére
ötletes, jó kis kép...ismét
mess: asszem már írtam, de azért még1x...nagyon pöpec az egész sorozat, nem is nagyon emelnék ki egyet sem...a street foto montázsok, a kislányos is frankó...tán az a vízeséses téma gyengébb kicsit...
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- [Re:] Rárúgta az ajtót a belépő kategóriára a Poco M3
- Aliexpress tapasztalatok
- [Re:] Gigabyte gtx 1060 3gb
- [Re:] Képen látható Cooler Master házak megkímélt állapotban!
- Építő/felújító, szerelő- és szakemberkereső topic
- Magisk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- [Re:] Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Laza koronavírus topik
- További aktív témák...
- Eladó PS3 konzol 2 controller és 3 játék
- Eladó egy Onkyo HTX-22Hdx 2+1 aktív házimozi hangfal.
- VÁSÁROLNÉK! Akár nagyobb tételben is LAPTOP WINCHESTEREKET!
- Xiaomi Redmi Note 8T ajándék üvegfóliákkal - 8 core/4GB RAM/64 GB tárhely/Dual sim/6,3"/NFC
- Dell Precision 7540 workstation*15,6" 100% sRGB/i9 9980HK/32GB/1TB NVMe/Quadro T2000/vil.MAGYAR bill
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: Andrews IT Engineering Kft.
Város: Budapest