Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chapel

    addikt

    válasz m3ss #995 üzenetére

    Nagyon szépen rámentél a megtervezett, beállított képekre, illetve legalábbis a hatást nézve. Egyből 1x.com jut eszembe a képek hangulatát tekintve. Ez eddig rendben van. Viszont a képek 90%-ánál ugyan az a gondom ; még pedig: iszonyatosan kicsi a dof. Alig van valami éles, - ezáltal néznivaló - részlet a képeken. Tudom hogy kb. milyen módszerrel/cuccal csinálod őket és ezért nem is értem miért nincs mély dof. Vagy picit távolabbról, jobban rekeszelve, vagy focus staking lehet a megoldás.

    Ha a dof rendben lenne, akkor kb. a legtöbb képen nem igazán tudnék kiventi való dolgot találni, mert a látásmód és kivitelezés már látványosan halad a jó irányba. (Ez csak az én ízlésem, de nekem néha sok ez a szaturáció, túlságosan mese világ már, bár értem ha ez volt a cél ;) )

    End-ru: Nekem úgy tűnik mintha kicsit elcsúsztak volna a képek színei a lila tartomány felé, ha direkt akkor nem szóltam. Amúgy az utolsó előtti tetszik, csak kár a belógó fűszálakért. Látom írtad hogy "takarítottál", remélem holnap sikerrel jársz ;) A fán ülőből egy picit jobban megvágva alul/felül esetleg? Vagy akkor már necces a minőség?

    [ Szerkesztve ]

    Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/

Új hozzászólás Aktív témák