Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mindegy, hogy pletykálják, nem igazán lenne vevő az Intel Foundry-ra
- Bekeményít az Intel az Arrow Lake-S generációval
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
-
Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
lo A Focx C2 ugyan fém helyett marhabőrből készült, de végre beléptem a minimalista, vékony pénztárcák világába.
-
A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
ma Állítólag 6 milliméternél vékonyabb készülékházzal rendelkező telefonon dolgozik az Infinix.
-
Eső előzte meg az őszi hardverforgatagot
ph Az eltérő perifériákon és hűtéseken túlmenően egy notebook söpört végig a tájon.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunnam
tag
Eskü, a billentyűzetről a C64 jutott eszembe, pedig nem mostanában láttam olyat.
-
Akula
őstag
Mi ez az Obsbot Talent Multi-Cam Live Streaming Studio? 5,4"-on mit lehet látni fél milláért? Valaki használt már ilyet?
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
Viktor77
titán
-
Sunnam
tag
válasz Ereshkigal #3 üzenetére
Nézd meg a gombok kialakítását felülről. Tényleg fikarcnyit sem hasonlít.
-
DarkByte
addikt
Ellenben ezt kár hogy nem pár évvel ezelőtt adta ki a Keychron. A K4-et nem tudtam megszokni, annak tényleg ilyen C64 breadbin magasságú volt a háza, a billentyűivel együtt, plusz borzasztó zsúfolt az elrendezése.
Ez a K5 Max már jobban hasonlít a Logi MX Mechanical-ra amit most nyúzok és bevált.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Ereshkigal #3 üzenetére
A színe egyébként tényleg hasonló, ha nagyon akarom, a +4 verziót én belelátom azért.
Ha már ennyi pénzt elkérnek érte, lehetne magyar kiosztás is hozzá, ha más nem opcionális kupakszettel.
@Darkbyte: az ugrott be nekem is róla elsőként. Ha lenne belőle magyar, én is azt ütném.
[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
addikt
A gúnár szemüvegek hol maradnak?
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
veterán
Hmm. Szólok a feleségemnek, hogy helyettem téged verjen el, ha végül veszek egy K1 SE-t, ebbe ugyanis már tényleg nem tudok belekötni. Köszönöm a tippet! Vezetékesen használom, szóval nem érdekel a wireles része igazán. Az ára nem tetszik, de ez van. Jelenleg egy Tesoro GRAM Spectrum TKL-t ütök már negyedik vagy ötödik éve, amivel kapcsolatban csak egy dolgot bánok: hogy nem vettem belőle még egyet anno. Viccet félretéve, igazából egy bajom van vele, hogy hangos, de a red miatt ez nem meglepő. Barna kapcsolóval, talán csendesebb lenne az általad linkelt példány.
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
Mondjuk ez engem nem izgat hogy nem magyar, a UK/QWERTY Intl. kiosztást kell keresni, azon ugyanott van minden gomb elrendezve mint nálunk, a magyar kiosztást szoftveresen beállítva minden transzparens. Az L alakú Enter-el, és a bal Shift melletti í helye is megvan. Amúgy meg vakon gépelek.
[ Szerkesztve ]
-
herion
tag
Nézz rá a gyártó honlapjára, minden részletesen le van írva miért kerül ennyibe ez a kütyü. Igazából nem a kijelző mérete itt a lényeg, hanem a készülék. Az érintős kijelző csak "megkönnyíti" az UI használatát. Maga a készülék pedig felér egy több fős stábbal. Konkrétan egy magad tudsz vezérelni több 360°-os kamerát, effekteteket, filtereket, vágásokat stb. eszközölni élő adás alatt valós időben.
Olyan mintha egy profi stúdióban lennél egy komplett stábbal, akik valós időben vágják neked az élő adást, tolják az effekteteket, nézeteket váltanak stb. de mindezt egyedül végrehajthatod.
Iszonyat profi tartalmat lehet vele gyártani (twitchen láttam pár hete egy élő adásban)Who Let The Dogs Out?
-
avvava
újonc
az alkamasint amúgy nem az alkalmanként vagy az amennyiben szinonímája. feltehetőleg/hihetőleg én mondjuk kevéssé szoktam hordozni.
(eddig jutottam, aztán el is ment szokásosan a kedvem a szokásos nívótól. de legalább összepasszol a hardver és a szöveg.[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
De itt pont ez a lényeg hogy ezt a kütyü mind saját maga megcsinálja. Egy teljes video mixer, HDMI-n, USB-n, NDI-n begyűjti a forrás videófolyamot, összefésüli adott elrendezésben, megfelelő hanggal, overlay grafikával, majd tömörítve kistream-eli adott szolgáltatóhoz, illetve ad egy monitor kimenetet.
De igen, alapvetően ezt akár egy erősebb PC-n meg lehet csinálni (vagy egy második dedikált streamer PC-vel, az is elég gyakori), Elgato Stream Deck szerű vezérlők is léteznek OBS-hez, stb.
[ Szerkesztve ]
-
Balty04
újonc
Na de ez már mien AKCIÓÓ???
A Samsung 870EVO-t 66.90€ ért vettem 07.2023 ban, nem akcióssan...
A Samsung Portable SSD T7 Shield 1 TB meg 84.90€ ért 05.2023ban, ugyan úgy teljes árért .. Hol itt az akció, kérem szépen??? -
zetor2000
senior tag
Kicsit fura, hogy a honlapjukon a BMD Atem Mini ISO (vagy nem ISO?) cucchoz van hasonlítva, ami 4 bemenetes. Az ára viszont az ISO-nak (ami tud felvenni) feleennyi a Thomann-on, egy fasza kemény kofferral. Emellé tehetsz még pár cuccot, és akkor ennyiből - mint amibe ez a OBSBOT cucc kerül, van egy kész szetted.
De legalábbis beljebb vagy, szerintem.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
senior tag
"Csak azt próbáltam mondani, hogy enélkül is meg lehet oldani a real time vágásokat egy negyed ennyiből kihzott PC-n. A szoftvert megvenni, az az igazi befektetés."
Itt gondoltam, hogyha a szoftvered OBS, akkor az kábé ingyenes. Persze, kell valami, amin fusson, meg nem is annyira vágóprogram, de a vágószoftvernek is kell valami.
A DaVinci Resolve egy egész használható izé, és csodaeffektek nélkül ez is használható ingyenesen. 4K-t asszem nem renderel az ingyenes, de nem most néztem meg a képességeit, lehet, hogy már ezt is tudja.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ASRock RX 6900 XT 16GB GDDR6 Phantom Gaming OC Eladó! 175.000.-
- LG UltraGear 27GP850P-B - 27", Nano IPS, 2560x1440, 180Hz, 1ms, G-SYNC, FreeSync, HDR400 - Eladó!
- AKCIÓ !! MacBook Pro 14" M3 Pro 11C CPU / 14CGPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Lenovo Ideapad S340, 15.6"FHD, i5-1035G1U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN10/11, Számla, Garancia
- AKCIÓ /// HP 640 G4 /// i5 8350U /// 8GB DDR4 /// Intel UHD 620 /// 512 GB NVME/// SZÁMLA +GARANCIA
- Eladó ÚJ Asus Tuf gaming A520M Plus Wifi alaplap.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE 16GB garival
- Eladó 4db 1gb-os ddr2 Samsung memória (ikrek)
- CoolerMaster CK721 65% Brown (1 hónapja vásárolt, garis)
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen