Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz BÁ Nutrition #128794 üzenetére

    Azért annyira nem gáz a helyzet, persze 100k alatt tényleg csak ruhaszárítót kapni.

    Amikor meglett az első masina 260k-ba fájt de volt hozzá két egykezes, francia és fekvenyomó rúd is + 90kiló gumis tárcsa olyan méretben amilyenbe akartam, skót pad, lábgép, súly és rúdtartó, szimpla kengyel, dupla kengyel, és termi háromszögfogantyút alkudtam még bele... a többi standard. Ma ugyanebben az árban ugyanahhoz a géphez már csak 70kiló súly jár, két egykezes, egy fekvenyomó rúd meg a dupla kengyel.

    Az enyémhez hasonló felszereltséggel de 10kilóval kevesebb súllyal most 310k akcióban... egyébként 360 így már egyáltalán nem éri meg, de sztem ez a gép bevált mert azért 5éve használva vagyon, még semmit nem cseréltem rajta - persze az elején amit úgy gondoltam megerősítettem ;]

    Igaz manapság elsősorban én is bemelegítésre használom, a többire ott az Everest, de a kollégának mégis azt javasolnám hogy ha az anyagiak és a hely engedik gyártasson egy erőkeretet, és hosszútávon egy ilyen középszintű multis gépet vegyen meg felszereltség nélkül (érdekes hogy a gép alig drágult 5év alatt), a súlyzókat meg ki kell pecázni a jófogáson mert néha töredék áron lehet egész jó cuccokat venni.

    [ Szerkesztve ]

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák