Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Sok teljesítmény kell a Microsoft Copilot lokális futtatásához
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- Nem lesznek olcsók az új, ARM-os és windowsos notebookok
- Projektor topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Everest / AIDA64 topik
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Aktív témák
-
deniro2
senior tag
Mostanában én a csirkéből borsós húst csinálok. Sokkal jobb így, mert nem kell a száraz rízzsel meg száraz csirkével fulladozni (mellesleg az íze is jobb).
Teflonon lepiritom a mellcsíkokat, mikor a hús már kész megy hozzá 1-1,5 doboz borsó, alaposan megborsozom (tudom, nem kéne, de így jobb), kevés víz, 1 kávéskanál keményítő a sürítéshez. Még 2-3 percig fő, aztán kész. Így többet kell lenyomni, de sokkal jobban csúszik (mellesleg így az említett főzési veszteség is kissebb, mert minden megy a rízsre).
Aktív témák
Aktív témák
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Sok teljesítmény kell a Microsoft Copilot lokális futtatásához
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Netfone
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új prémium hirdetések