Hirdetés

Aktív témák

  • MR_Joe

    aktív tag

    válasz Jazzos #23951 üzenetére

    Vevő rugdalás? Bérmunkában is foglalkoztok vele? Itt sem ártana párat megküldeni :DD

    Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D

  • MR_Joe

    aktív tag

    válasz Jazzos #23953 üzenetére

    :DD aki úgy megy oda hogy "Téged ajánlottak naptárnyomtatás okán" azt lehet rugdalni mert innen megy :D

    Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D

  • Balinov

    félisten

    Sracok, most csomagoltam szet szallitasra a DHL-es csomagot..ez a Corsair tap,ez valami boszme nehez. :Y van benn cucc,rendesen.

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

  • Balinov

    félisten

    válasz Weaver #23956 üzenetére

    hat ,latod ez igaz. Volt a kezemben FSP 350PNF meg 400W-s is, de sulyra azok sehol nem voltak ettol,pedig egyik sem vargane es tsa kategoria. Az E2200-s meg ahogy nezem M0-s steppinges, topikjaban 8*400-al kecsegtetnek. Na majd a heten kitesztelem jol.

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

  • MR_Joe

    aktív tag

    válasz Balinov #23957 üzenetére

    Hát igen.. a héten szereltem egy p2-gépet 235w-os jnc táppal... vicces volt a súlya

    Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D

  • Balinov

    félisten

    válasz MR_Joe #23958 üzenetére

    JNC taphoz volt szerencsem, mikor haver Metroban vett, Hardline markaju Cyrix PR233-asat kellett upgradelni.

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

  • pici79

    csendes tag

    Tisztel arrabonetes előfizetők!

    Turbo NET Plussz csomagom van, ami azt jelenti, hogy neha 10 megaval jon le a cucos s 130kval fel..

    a kerdesem az, hogy a torrentnel / ha esetleg arra hasznalnam / menyni sebesseget engdelyezzek? mert azt vettem eszre, ha maxon megy fel, akkor lefogja a letoltesi seesseget

  • Weaver

    senior tag

    válasz pici79 #23960 üzenetére

    mert azt vettem eszre, ha maxon megy fel, akkor lefogja a letoltesi seesseget

    ennek elkerülésére találták ki a cfos-speed nevü nagyon hasznos, net-sebesség szabályozó programocskát.

    bővebben:

    [link]

    vagy gugli :)

  • pici79

    csendes tag

    válasz Weaver #23961 üzenetére

    Ertem en hogy gozgep de mi hajtja?

    ez azert nem jo nekem, mert a kulon ksi letolto gepecske az linuxos s oda en nem tudom ezt feltenni.. Fuggetlenul mukodik a kicsike...

    Varom a kedves segitsegeket meg mindig :-) :R

  • knifemaster

    tag

    válasz pici79 #23960 üzenetére

    A max. feltöltési sebesség 80%-át.

    Az élet olyan mint a sakk,csak itt több a paraszt..

  • Balinov

    félisten

    válasz Weaver #23961 üzenetére

    es most csak 1990Ft :Y :C december 31-ig.

    UPC Kabelnethez, wifi router komboval, 1 wifis notival, egy kabeles asztalival melyiket szerezzem be? cFosSpeed-et vagy a sima cFos-t?

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

  • Weaver

    senior tag

    válasz Balinov #23965 üzenetére

    cfosspeedet. a cfos-t nem ismerem, nem használtam soha. viszont a cfosspeed -et már nyúzom hosszú évek óta, nagyon hasznos program.

    2 mega az egész , v 4.25 a legújabb verzió. szedd le vhonnan, van ingyen is. :)

  • VinoRosso

    veterán

    válasz Balinov #23902 üzenetére

    Chipset és ram függő, nem proci. 975 nagyon szereti a cl3-at, 965 timing bugos szal csak órajel, p35/p45 cl4 1000-1100 körül domborít a legjobban. x48,x58hoz még nem volt szerencsém. DDR3nál jön be egyedül a proci szerepe, de ott is csak azért, mert nem volt idáig olyan proci ami kihasználta volna azt a sávszélességet. i7+ddr3 tri channel@2000Mhztől van értelme szvsz a dd3nak, csak az úgy még egyelőre elér luxuscikk.

    Venti...hát annyira nem vagyok nagy venti expert, ami lényeges szereintem, hogy el kell dönteni mire akarod használni, és annak megfelelőt kell venni. Szal ha kifújó vagy befújót veszel, oda nem kell akora légszállítás, a lényeg hogy halk legyen, valami folyadékcsapágyas vagy magleves, esetleg lehet ledes ha diszíteni akarod. Ha léghűtéshez kell, ott meg választani kell a teljesítmény meg a zaj közt, mert a kettő üti egymást. De 2200-ra nem kell nagy venti, szal én itt is valami kis légszállítású elég, ami halk is.

  • helkis

    addikt

    válasz VinoRosso #23967 üzenetére

    ventitémában és esetleg coolertémában, ha vennék jelenleg ilyet vennék bantid 6k-ért hozza elvileg: ACFX ;)

    "Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org

  • VinoRosso

    veterán

    "Subject: Most akkor sírjunk vagy nevessünk?

    Ne haragudj, hogy kissé hosszúra sikerült levelemmel zavarlak, de úgy gondoltam, ezt a hihetetlen történetet meg kell osztanom minél több emberrel.
    Az a döbbenetes levél, amit majd alább olvashatsz egy igazi tragikomédia, mert tényleg megtörtént, és én is csak a napokban szereztem tudomást róla.

    A történet úgy kezdődött, hogy egy négy gyermekes hölgy aláírásgyűjtést indított, amelynek célja a szeretett országgyűlési képviselőink költségtérítésének szigorítása. Arról van szó, hogy csakis a számlákkal igazolt kiadásaik után járhasson nekik költségtérítés, ahogy ezt tőlünk is elvárják nap mint nap - csak rájuk kiváltságosokra nem vonatkozik ez a kötelezettség!
    Emlékszel még gyerekkorunk meséjére? Tisztára olyan a helyzet ma is, a 21. század jogállaminak nevezett demokráciájában: "Kivéve a gyevi bírót!"

    A kérdés pontosan így hangzik:
    "Egyetért-e Ön azzal, hogy az országgyűlési képviselőknek csak a bizonylattal alátámasztott elszámolható kiadásai után járhat költségtérítés?"
    Te tudtad, hogy több mint száz olyan parlamenti képviselő van, aki az elmúlt ciklusban 17 millió forintnál nagyobb összegű költségtérítést kapott adómentesen, bármiféle bizonylat felmutatása nélkül?!

    Na de jöjjön az a levél, amit egy képviselő felesége írt a kezdeményezőnek (előtte azért kapaszkodj meg!):

    "Tisztelt Asszonyom!

    Hát az én támogatásomra ne számítson! Mélységesen felháborít a kezdeményezése.
    Miért kell önnek mások zsebében turkálnia, és miért általánosít? Mitől érzi magát különbnek, mint azok, akiket oktalanul becsmérel?

    Képzelje az én férjem is országgyűlési képviselő és még ráadásul polgármester már harmadik ciklusban! A városunk abban a szerencsés helyzetben van, hogy 3 országgyűlési képviselője van. A férjem a FIDESZ listán, egy képviselő az MSZP listán került be és van természetesen egyéni képviselőnk is. Az MSZP-és képviselő feleségével beszélgettünk szombat este egy iskolai alapítványi bálom az Ön kezdeményezéséről - mert mi beszélünk egymással, elmegyünk együtt helyi rendezvényekre. Abban egyetértettünk, hogy szívesen cserélnénk Önnel csak egy hétre legalább!

    Önnek fogalma sincs milyen élete van egy képviselőnek és a családjának. Egy képviselő egy héten legalább 10 inget elhasznál, amit mosnunk, vasalnunk kell. Látott Ön már olyan inget amit 15-20-szor kimostunk? Látott már Ön olyan öltönyt amiben egy képviselő 10-12 órát ül a parlamentben, És látott Ön már olyan öltönyt, amelyik mát ötször volt tisztítóban?

    Ha azt hiszi, hogy egy rendezvényre elmenni nagy élmény, mondjuk a potya vacsora miatt, hát téved! A hétvégén 74 db tombolát vettünk 200.- Ft/db, 60 db zsákbamacskát, 100.- Ft/db, 1 db kerékpárt vettünk tombolatárgyként, 26.000.- Ft/db és 10.000.- Ft-ot fizettünk be az alapítványba , el kellett mennem fodrászhoz, ami 2.000.- Ft volt - mert elvárják az emberek! A férjem pesti albérlete 34 négyzetméter 60.000.- Ft + rezsi, 25.000.-30.000.- Ft/hó. Pénteken "félidős értékelést" fog tartani a férjem a saját költségén, majd megírom mennyibe került!

    Mások nevében nem nyilatkozom, de elmondom Önnek, hogy az egyéni képviselőnk kislánya 8 hónapos volt mikor megválasztották, este már aludt mikor hazaért, reggel még aludt mikor eljött otthonról. És ez így ment heteken, hónapokon keresztül! A kislány nőtt-nőtt és eljött az az idő, mikor esetleg egy vasárnap délutánt a családdal tudott tölteni és a kislánya nem ismerte az apukáját és félt tőle, sírt, ha vele volt! Mikor felkerültek Budapestre, úgy élt a felesége a kislánnyal, hogy nem volt ismerőse, barátja a közelében! Az egyik nagymama Komlón, a másik Békéscsabán - dolgoztak!
    Hát ezt irigyli a képviselőktől és a családjuktól!

    Egyszer ki fogom számolni, hogy a férjem hány órát dolgozik és hónapban és elosztom a jövedelmével!

    Szégyelje el magát!"

    Na, mit szólsz hozzá? Gondolom a könnyeiddel küszködve próbálod beleélni magad ennek a szörnyű sorssal megáldott képviselőnének a helyébe, aki oly sok szenvedést felvállalva hoz nem akármilyen áldozatokat, hogy népünk sorsát ezzel is jobbá tegye - de mi balgák ezt úgy sem értenénk meg.

    A népszavazás kezdeményezőjét, Seres Máriát többen azzal vádolták meg igaztalanul, hogy ezt a levelet ő találta ki a figyelemfelkeltés miatt, és hamisítványnak, provokációnak tekintették. Aztán lehullott a lepel és kiderült, hogy ezt valóban egy hús-vér képviselő (és polgármester!) feleség írta, de tettét a nyilvánosság előtt nem vállalja és kilétét sem óhajtja felfedni.
    Az erről szóló nagyszerű Kossuth rádiós riportot itt meghallgathatod teljes terjedelmében: http://www.seresmaria.hu/blogpl.php?id=10

    Seres Mária mindvégig korrekt volt, és a mai napig nem árulta el, kiről van szó (bár állítólag néhány újságíró kizárásos alapon elég gyorsan a levélíró nyomára bukkant). A képviselőné levelére adott higgadt válaszát itt olvashatod el: http://www.seresmaria.hu/blogpl.php?id=7

    Ezek után egyértelmű, hogy eljött az idő véget vetni a kiskirályok "tündöklésének", mert egyre inkább vérszemet kapnak.
    Hiába van a költségtérítéseken kívül nagyon sok más kiváltságuk is, mégsem magukon kezdik a megszorításokat most, amikor bajban van az ország. Olyannyira nem, hogy volt képük a költségtérítéshez kapcsolódóan egy 15%-os "látszatadóval" előrukkolni!

    Ennél mindenki csak több adót fizet, "Kivéve a gyevi bírót!" - mondhatnánk újra.
    Hasonló esetben magánszemélynél az ilyen kifizetésekre bérként kell tekinteni, és nem csak SzJA-t, hanem TB- és egyéb járulékokat is fizetni kell utána, mert az jövedelemnek számít.
    Ettől a "pórnép" csak abban az esetben mentesül, ha költségei indokoltak (az APEH szerint is!), és az a munkájuk elvégzéséhez szükséges, illetve azzal összefüggésben merülnek fel.
    És természetesen ezeket hiteles számlákkal igazolja, vagy kiküldetési rendelvényen számolja el.

    Parlamentereinknek a költségtérítésükhöz továbbra sem kell számlákat bemutatni! Tehát ezután sem akarnak hiteles bizonylatokkal igazolni havi félmilliós nagyságrendű jövedelmeket, azaz marad a "fiktív" kifizetés.
    Azzal pedig (még ha csak 15%-kal is, de adózottá vált a költségtérítésük) egyértelműen elismerik, hogy eddig hazudtak, hiszen nem a valós, a munkájuk elvégzéséhez szükséges költségeik megtérítésére kapták ezt a rengeteg pénzt, hanem bujtatott jövedelmet, "fekete pénzt" jelentett számukra mindvégig.
    Ebből pedig egyértelműen arra lehet következtetni, hogy már 18 éve adót csalnak!

    Még azok az országgyűlési képviselők is megkapják bemondásra az albérletért és az útiköltségekért a pénzt, akik 10 perc sétára laknak a Parlamenttől, vagy egyéb tisztségükből eredően hivatali szolgálati autóval és sofőr igénybevételével közlekedik mindenhová!

    Ha ezek után úgy döntesz, hogy akarsz és tudsz is segíteni ennek a bátor Hölgynek, akkor írj neki (sereslevelek@gmail.com). Van egy honlapja is (www.seresmaria.hu), ahol minden lényeges információ megtalálható, valamint letölthető és kinyomtatható az aláírásgyűjtő ív, amit fénymásolni is lehet.
    Mindemellett pedig arra kérlek, hogy küldd tovább ezt a levelet akinek csak tudod, mert igen szűk csatornákon tudják csak népszerűsíteni az aláírásgyűjtést, pedig a törvény erre mindössze 4 hónapot ad.
    Ha pedig sikeres lesz a gyűjtés és elérik a 200 ezer aláírást, akkor ezt a népszavazást az Európai Uniós választással egy időben lehetne megtartani, így nem kerülne szinte semmibe.

    Az alábbiakban olvashatod a kezdeményező felhívását is:

    Magánszemélyként, négy gyermekes anyaként indítottam országos népszavazási kezdeményezést, melynek célja a 386 országgyűlési képviselő költségtérítésének szigorítása. Az Országos Választási Bizottság által hitelesített kérdés így hangzik:
    "Egyetért-e Ön azzal, hogy az országgyűlési képviselőknek csak a bizonylattal alátámasztott elszámolható kiadásai után járhat költségtérítés?"

    Ugyanis a törvényhozóknak megengedett az, ami az ország állampolgárainak tilos - a bizonylatok nélküli elszámolás. Nekik nem kell igazolniuk, hogy mire költötték az eredetileg szállásra és utazásra kapott havi félmilliós nagyságrendű kifizetéseket.

    Miért csak mi érezzük a gazdasági válság hatását? Miért csak az átlag-állampolgárnak kell tudomásul venni, hogy ismét szorítunk a nadrágszíjon? Velünk szemben csak újabb és újabb elvárások vannak, és egyre szigorodó feltételek.
    Számomra elfogadhatatlan a politikai elit élősködő viselkedése és kiváltságos helyzete, s ez ellen tenni is szeretnék a törvény által biztosított módon. Egy ilyen válságos időszakban a honatyáinknak jó példával kellene elől járni, nem pedig újabb kiskapukat nyitogatni saját anyagi helyzetük bebiztosítása érdekében. Nekik könnyű, hisz ők alkotják a törvényeket.

    Sajnos csak igen szűk csatornákon tudom népszerűsíteni az aláírásgyűjtést, pedig a törvény mindössze 4 hónapot ad erre. Ennek a félidejéhez érkeztem most el. Közel hatvanezer aláírás van a kezemben, de legalább 140 ezerre van még szükség. Ez nagy szám, de nem lehetetlen teljesíteni.
    Van egy honlapom (www.seresmaria.hu), ahol minden lényeges információ megtalálható, valamint letölthető és kinyomtatható az aláírásgyűjtő ív, amit sokszorosítani lehet.
    Amennyiben támogatja a kezdeményezést, az íveket a következő címre kérem eljuttatni legkésőbb 2009. február 7-ig: Seres Mária, 1426 Budapest, Pf.: 122.

    Egyedülálló siker, az igazságkeresés diadala lesz, ha összejön a 200 ezer aláírás, és ezzel kezdetét veheti egy olyan megtisztulási folyamat, amelyre már mindannyian régóta várunk.

    Ráadásul ezt a népszavazást az Európai Uniós választással egy időben lehetne lebonyolítani, és így a több milliárdos kiadások helyett csak pár millió forintos nyomdaköltség terhelné az államkasszát.

    Gyűjtsük az aláírásokat és adjunk minél több ember kezébe egy ívet, hogy írassa alá barátaival, rokonaival, munkatársaival, és a körülötte élőkkel. El kell érnünk, hogy legyen 20 ezer ember, aki legalább egy gyűjtőívet teljesen aláírat, és akkor megtörténik a csoda. Márpedig ebben az országban nem 20 ezer, hanem legalább százszor annyi csalódott és kiszolgáltatott ember él. Itt az ideje, hogy végre összefogjunk egymással - egymásért!

    Egyre több a baj és virul a korrupció, miközben a megélhetésünk egyre nehezebb, amiről viszont a honatyáink mintha tudomást sem akarnának venni. Az országgyűlési képviselő feleségének hozzám íródott levele is ékes bizonyítéka annak, mennyire el vannak távolodva a való világtól, amelyben mi élünk.

    Üzenjünk hát a 200 ezer aláírással azoknak, akiknek "köszönhetjük", hogy ide jutottunk!
    Tisztelettel köszönöm, ha aláírásukkal támogatnak, és bízom benne, hogy továbbadják a hírt:

    Seres Mária
    építészmérnök, mérnöktanár
    ui.:
    Kérem, egy válasz e-mailben tájékoztasson, ha számíthatok a segítségére: sereslevelek@gmail.com
    Az is jelentős támogatás, ha mindenkinek szól, akinek úgy gondolja, hogy érdemes!

    A képviselőknek járó juttatások 2008 év végén
    - Alapdíj jelenleg 231.900 Ft
    - Utazási költségtérítés: alapdíj 70-160 %-a (150-350 eFt)
    - Albérlet hozzájárulás: az alapdíj 50 %-a (115 eFt)
    - Bizottsági tagság: az alapdíj 70 %-a (162 eFt)
    - Második bizottsági tagság: az alapdíj 25 %-a (58 eFt)
    - Bizottsági elnöki poszt: az alapdíj 120 %-a (278 eFt)
    - Bizottsági alelnöki poszt: az alapdíj 80 %-a (186 eFt)
    - Frakcióvezető: az alapdíj 120 %-a (278 eFt)
    - Helyettes frakcióvezető: az alapdíj 100 %-a (232 eFt)

    És ne feledkezzünk el az álláshalmozásról: egy képviselő lehet akár polgármester, önkormányzati képviselő, megyei közgyűlés tagja, felügyelő bizottsági tag, de korlátlan számú vállalkozásban résztvevő tulajdonos vagy akár csendestárs is, stb.
    Semmiféle korlátozás nincs. Vajon miért?
    Sőt, rájuk nem vonatkozik a Munka Törvénykönyve sem. Nekik ugyanúgy jár minden kifizetés a több hónapos parlamenti szünetekben, és még akkor is, ha meg sem jelennek munkahelyükön, vagy amikor betegség miatt maradnak távol.

    Kérlek olvasd el még ezt a friss felhívás a FÉLIDŐ-akciójukról.
    Támogasd és segítsd őket Te is a lehetőségeid szerint.

    Kedves Támogatók és Aláírásgyűjtők!

    A gyűjtés félidejéhez érkeztünk. Ennek apropóján szeretnék ezen a hétvégén egy köztéri aláírásgyűjtő akciót szervezni, hogy az ünnepek előtt lendítsünk egy nagyot a dolgainkon.

    Időpont: 2008. december 19-20, 11 és 16 óra között
    Helyszín: az ország településeinek forgalmas közterületei

    A lényeg:
    Ezidáig utcai gyűjtést nem szerveztem, hisz ennek fizikai lebonyolítása erőn felülinek tűnt. Viszont Önök közül sokan javasolták, hogy ne csak a monitorok előtt üljünk, hanem minél több ember kezébe személyesen is adjuk oda az íveket. Ne maradjanak ki azok sem a kezdeményezésből, akik nem használnak számítógépet - és jelenleg valóban ez a nagy többség. Sokan már korábban is felajánlották ezirányú segítségüket, most végre eljött az ideje, hogy aktivizálódjunk.
    Úgy gondolom az ünnepek előtt hatásos lenne egy olyan szervezett akció, ami az ország különböző településein nagyjából egy időben történik. Ezt a hírt eljuttattam a nagyobb országos és vidéki sajtóorgánumokhoz, és bízom benne, hogy be is számolnak majd róla.

    Kérés:
    Aki pénteken és/vagy szombaton rá tud szánni valamennyi időt az aláírásgyűjtésre, kérem jelezzen nekem vissza a honlapon a napló (blog) részben, a "FÉLIDŐ-akció" című íráshoz kapcsolódóan (az elérhetősége itt: http://www.seresmaria.hu/blogpl.php?id=9).
    Az írás végén, a hozzászólásoknál kellene jelentkezni, hogy ki és hol tud majd résztvenni a gyűjtésben. Bízom benne, hogy 1-1 helyszínre akár több ember is össze tud majd jönni. Az időpont teljesen rugalmasan kezelendő, ki hogy ér rá, a lényeg az lenne, hogy mindkét nap 10 és 17 óra között kint legyünk a köztereken (egy mappa, néhány toll, sok gyűjtőív másolat, esetleg ha van egy hordozható kisasztal vagy szék, hogy kényelmesebb legyen).
    A honlap főoldalán a legalsó gombra kattintva (FÉLIDŐ aláírásgyűjtési akció országos helyszínei) olvasható majd, hogy hol lesz gyűjtés a hétvégén, és reméljük sokan jönnek segíteni.
    Itt megtekinthető: http://www.seresmaria.hu/pl.php?tid=30

    Technikai tudnivalók:
    Népszavazásra aláírásgyűjtés közterületen bárhol előzetes engedély nélkül végezhető. A helyszínen történő aláíratáson kívül nagyon fontos lenne minél több üres ívet odaadni olyan embereknek, akik vállalkoznak arra, hogy legalább egyet megtöltsenek a saját környezetükből. Az ívek hátoldalán ezért fontos lenne feltüntetni, hogy hová kell azt eljuttatni a kitöltést követően.
    A hétvége után kérnék majd egy frissítést minden regisztrált gyűjtőtől, hogy hány aláírás született, és jó lenne ha azt is jeleznék majd a Napló rész soron következő aktuális bejegyzésénél, mennyi ívet sikerült kiosztani. Ezért arra kérnék mindenkit, aki még nem regisztrált a honlapon az tegye meg mielőbb, hogy szervezettebbek és hatékonyabbak lehessünk.

    A fővárosban a következő aláírásgyűjtő helyeket szeretnénk beindítani pénteken és szombaton, ahová várjuk a jelentkezőket!

    - Örs vezér téri aluljáró
    - a Keleti pályaudvar előtt
    - Blaha Lujza tér 7-es buszmegálló
    - Nyugati pályaudvari metró aluljáró
    - Deák téri metró aluljáró
    - a Moszkva téri metró bejáratánál
    - Batthyány téri aluljáró HÉV végállomás
    - Árpád híd metró aluljáró
    - Határ úti metró aluljáró
    - Népligeti metró aluljáró
    - Móricz Zsigmond körtér - Villányi út sarok
    - Ferenc körúti metró aluljáró

    Természetesen ez csak javaslat, minden azon múlik majd, hogy hányan és hová tudnának menni.
    És persze ezen kívül bárhol lehet a városban önállóan is gyűjteni, de ezeken a nagy forgalmú helyeken ki szeretnénk osztani az erre az alkalomra elkészített 40 ezer darab üres gyűjtőívet a járókelőknek. Ha ennek egy része célba talál, akkor nagyot léphetünk előre. Ehhez viszont az szükséges, hogy minden egyes helyen legyünk elegen, mert csak így sikerülhet ez az akció.
    A kiosztásra kerülő gyűjtőív hátoldalán található ismertető megtekinthető a honlapon, és nyomtatható verzió is van belőle, amit mindenki használhat önállóan is, és tovább küldheti azt minél több embernek stb. Ide kattintva elérhető: http://www.seresmaria.hu/nyomtathato.php

    A vidéki helyszínek hasonlóan önjáróak lennének, meghirdetni pedig ezt is a honlapon tudják majd azok, akik részt vesznek benne bárhol az országban. Így előre ezekről nem tudunk mit bejelenteni, de várjuk a gyors visszajelzéseket, hogy értesíthessük erről a segítőkön kívül a helyi médiákat is.
    Mindenkit arra kérek, vegye komolyan ezt az akciót, mert nagyon fontos jelentőséggel bírhat, ha jól végrehajtjuk. Az idő éppen elég ehhez, minden a szándékon múlik, hogy a valóságban is tudunk tömeget felmutatni, vagy csak az interneten, virtuálisan vagyunk erősek.

    És még egy dolog.
    Sokan említették már, ha máshogy nem, legalább anyagilag szívesen segítenék a munkánkat. Nos ezt most megtehetik, hogy a felajánlások mellett a kampány sikeres lebonyolításához és az ehhez szükséges anyagok és eszközök költségeihez hozzájáruljanak a lehetőségeikhez mérten, amit előre is megköszönök a gyűjtésben résztvevők nevében.
    A bankszámlaszám: 10700024-09735204-51100005

    Üdvözlettel: Seres Mária

    "

    nem tudom ki katpa meg ki nem gondotlam beteszem

  • Dryman

    aktív tag

    válasz VinoRosso #23969 üzenetére

    Sziasztok!
    Minden elismerésem a kezdeményezésé!
    Azt viszont tudnotok kell hogy a fentiekben olvasható hír-nek nevezett összefoglaló, egyetlenegy újságban, médiában nem jelenhetett meg teljes terjedelmében, vajon miért?
    És ezek után el kell gondolkodnunk, hogy a nyomtatott napi sajtó olvasása mennyire is hiányzik a jelenkor embereiből......A minap arról értesülhettünk hogy a magyar "paraszt" nem akar olvasni, nem akar könyvet venni, például most karácsonyra.....járt valamelyikőtök a napokban könyvesboltban? úgy félórás-egyórás sort vártam a kasszánál hogy fizethessek...mert azért könyvet vesz az a pórnép is, akiről olvasatlanságánál fogva balga mód vélekedik a felső tízezer, élükön a mondvacsinált képviselőkkel.
    Kész cirkusz ami itt az országban megy, egynéhány emberöltőnyivel ezelőtt még "kenyeret és cirkuszt a népnek" jelmondattal egy egész birodalmat lehetett irányítani, de az akkori emberek szórakoztak a cirkusz előadásain, nem keserű szájízzel megélték azt!
    Igen, mindig az panaszkodik aki a tűztől távolabb áll, de ha meggebedsz akkor sem tudsz közelebb kerülni, mert valószínűleg a kíváltságosok nem hagynák ezt, de ha mégis sikerülne akkor nézzél már magadba, és lásd a kifordult én-edet miszerint, harácsolsz büntetlenül!
    A költségtérítéses dolgok szabályozására korszerű, és normális megoldás is létezne, de ezt azokkal akarnád elfogadtatni, akik ellen maga a törvénymódosítás irányul....ez szinte lehetetlen, nembeszélve arról, hogy az erősen motivált hírcsatornák, és egyéb cenzúrázott sajtó nem is akar szembekerülni "támogatóival"...igy valóban kevés réteghez jut el a torzitatlan tartalma egy ilyen problémának.
    Jól ki van ez találva, azért gardróbszekrényre hagy ne fizessek már pluszadót a szegény képviselő feleségének, hogy tudja hol tárolni férjecskéje agyonhasznált ingeit....
    Bizom benne, hogy ez a kezdeményezés kellően nagy port kavar ahhoz, hogy az EU-ban is felfigyeljenek rá, mert ezt házon belül vajmi kevés eséllyel lehetne normális kerékvágásba terelni.
    Sajnos ez az a fenenagy demokrácia amiben élünk!

    Kövezettek meg mert megint politikai vonalakat vágtam át....
    elfutni nem tudnék, ugyanis tegnap a heti gyógyfocin letapadt a jobb lábam, és biza hallottam ahogy ahogy a külső szalagok deformálódtak....
    Tényleg aki ért hozzá mondhatna valamit, mert ennek rendesen hangja volt mikor alámfordult a lábfejem....
    jelenleg fáj-fájdogál, külső oldalon egy kisebb almányi duzzanat, mostmár kékes-lila színben pompázva...(karácsonyi hangulat :) ) tudok rajta járni, a lépcsőzés az nagyon gáz, mert nem akar megfelelő módon felfelé mozogni a lábfejem...tudnám mozdítani, de kegyetlenül fáj.....
    A balesetin tegnap nem akartam kivárni azt a másfél-két órás sort, így még orvos nem látta....
    talán nem szakadt el a szalag, az elvileg jobban fájna vagy nem?
    Távgyógyítók előnyben, vatikáni valutával fizetek! :)
    Dryman Laci

  • Balinov

    félisten

    osszeraktam a gepeet! Ez a vendetta huto megszopatott,forgattam,porgettem,mint hulyegyerek, mire rajttem, hogy kell a gumibizekkel rogziteni a lamellakon a ventit. Indult elsore, most maszott fel az x64-es vista

    legnagyobb meglepetes,hogy a corsair taphoz kontinentalis,otthon jol megszokott kanoc volt...meg jo,hogy van jo kis Flow fele continental-UK atalakitom...csak a karacsonyfaegosor volt rakotve...

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

  • knifemaster

    tag

    válasz Dryman #23970 üzenetére

    Az a helyzet,hogy az EU bőven leszarja,hogy határon belül mi történik.Ök piacot vettek azzal,hogy a keleti blokkal bővül a tagállamok száma.

    Mellesleg szombaton a mekk elek előtt volt aláírás gyűjtés, a kisalföld onlányról lehetett értesülni..sokminden másról is lehet,amit a nyomtatott sajtó nem közöl.

    A távgyógyítás meg bizonyítottan nem működik ,de a leírás alapján meg kell mutatni orvosnak,mert ha szalaghúzódás,azt lábon kihordani nemigen lehet,gipszcsizma fog kelleni.
    Én is jártam így anno,olajos vaslemezen megcsúszott az egyik lábam,a másik elvitte a balhét.

    Az élet olyan mint a sakk,csak itt több a paraszt..

  • Dorien

    veterán

    válasz VinoRosso #23794 üzenetére

    Hétfőn megmérem, ha hazaértem. Most délen vagyok. :)

    "Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

  • Dorien

    veterán

    Mindenkinek boldog Karácsonyt meg kellemes bejglizabálást! :)

    Alkoholisták értelmező szótára:
    - Méezsör. - Szeretnék még egy (utolsó) sört kérni.
    - N'düzed. - Kérem adjon tüzet, legyen szíves.
    - Gyogizsdzsaj. - Nagyon vonzónak találom önt, kisasszony.
    - Möfaszan. - Bocsánat, nem értettem amit mondott.
    - Huubaze. - Sajnos úgy érzem, hogy rövidesen rosszul leszek.
    - Jjjjjaaaa. - Meglehetősen fáradtnak érzem magam, talán jobb lenne ha valaki segítene hazamennem.
    - Pisaba. - Megígérem, hogy többé nem fogok ennyi alkoholt fogyasztani.
    - Amásziki. - Legyen szíves engem is kínáljon meg a cigarettájából!
    - Fiszk. - Főúr, kérem a számlámat, legyen szíves!

    "Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

  • okiDoki

    tag

    válasz Dryman #23970 üzenetére

    Sa Lac! (Megin a notebookról írok) :DDD

    El valszeg nem szakadt, de részleges szakadás lehet, meg kellene mutatni vmi órvosnak, mert komolyabb (visszatérő) bajod is lehet belőle.
    Órvost nem tudok ajánlani, mert hál'Istennek nem nagyon volt rá eddig szükség, de a helyedben magánrendelésen mutatnám meg, akár valami nagyobb intézményben (Cardirex, stb.), mert ma Magyarországon az emberek a kórházba megdögleni járnak.
    (Mellesleg drágábban, mint a magánrendelésre.)
    Az ilyen kórházban rendelő "magánokat" sem ajánlanám, mert az is hasonló, csak van pofája elkérni a pénzt... :(

    0,0

  • okiDoki

    tag

    válasz Dorien #23974 üzenetére

    Hát ez qrva jó! :C

    Nekem ez is tetszik: :))

    Férfi társkereső hirdetések... és amit valójában jelentenek

    40-es....25 évesekre vadászó 52 éves
    Atletikus....Mindig megnézi a Forma1-et
    Átlagos....Feltűnően szőrős az orra, a füle és a háta
    Művelt....Folyton kioktat
    Szabad szellem....Lefeküdt a hugoddal
    Baráti kapcsolat....Amennyiben a baráti kapcsolatba belefér a kefélés
    Szórakoztató....Jól elvan egy távirányítóval és egy láda sörrel
    Jóképű....Arrogáns
    Nagyon jóképű....Hülye, mint egy szénakazal
    Őszinte....Beteges hazudozó
    Ragaszkodó....Túlsúlyos, szőrősebb, mint egy medve
    Érett....Idősebb, mint az apád
    Szabad gondolkodású....A szobatársaddal szeretne lefeküdni, de őt nem érdekli
    Fitt....Minden héten bowlingozik a haverokkal
    Költői....Felírta az ex-barátnője nevét legalább egy férfimosdó falára
    Érzékeny....Elbőgi magát, ha megbántod
    Nagyon érzékeny....Homoszexuális
    Megérintette isten....Kefélt már temetőben
    Stabil....Letartoztatták zaklatás miatt, de nem ítéltek el
    Figyelmes....Bocsánatot kér fingás után

    Női társkereső hirdetések... és amit valójában jelentenek

    40-es....49
    Kedveli a kalandokat....Már az összes haveroddal lefeküdt
    Atletikus....Nincsenek mellei
    Átlagos....Olyan az arca, mint egy tacskóé
    Csinos....Beteges hazudozó
    Kedves mosoly....Ecstasyt szed
    Művelt....Lefeküdt a filozófiatanárával
    Érzelmileg kiegyensúlyozott....Gyógyszerelt
    Feminista....Köver ripacs
    Szabad szellem....Narkós
    Baráti kapcsolat....Zűrös múltját akarja elfedni
    Vicces....Idegesítő
    Gyengéd....Romantikus
    Megértő....Majdnem autista
    New-age....Szőrös
    Hagyománytisztelő....Lámpa lekapcs, kizárólag hagyományos pozíció, furulyázás nincs
    Szabad gondolkodású....Elszánt
    Társaságkedvelő....Hangos és zavaró
    Szenvedélyes....Érzelgős alkoholista
    Költői....Depresszív skizofréniás
    Elhivatott....Profi kurva
    Rubensi....Kegyetlenül kövér
    Romantikus....Gyertyafénynél jobban néz ki
    Társas lény....Úgy járt kézről-kézre, mint egy előételes tál
    Érzéki....Nagyon kövér
    Lelki társat keres....Be fog cserkészni
    Özvegy....Előző férjét öngyilkosságba kergette
    Szívében fiatal....Vén tyúk

    Kellemes ünnepeket mindenkinek! :K

    0,0

  • Dorien

    veterán

    válasz okiDoki #23976 üzenetére

    Atom. :C

    "Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

  • Dryman

    aktív tag

    válasz okiDoki #23976 üzenetére

    Köszi a gyors diagnózist...
    sajnos gipszcsizma nem játszik, holnapután megyek alföldre, és vezetnem kell...
    a múltkor kb 5-6 éve ugyanaz a probléma, ugyanez a láb, ugyanilyen csúnya véraláfutás, csak a belső oldalon....ja akkor nem tudtam mozgatni, most azért sétálok is ha kell...
    tapintásra enyhe nyomásra nem fáj, erősebb mozdításra a bokaizületből szúró fájdalom...
    ja így könnyő, elmondtam mi fáj...ezért tartom komolyabb hivatásnak az állatorvosi teendőket, mint egy szakosodott human orvost...:)
    az ominózus mozdulatnál reccsent, pattant valami, és nem a focicipőm szakadt szét! ), aztán elsápádás, és várni hogy megjön e a hangyás képernyő...szarul voltam de nem volt ájulás....
    Holnap délelőtt hová kellene mennem megmutatni? Attól tartok balesetin gipszbe öntenek faroktól lefelé..:)

    Tapasztalatom szerint is nagyon jellemző a társkeresőre a fenti gyűjtemény. :)) :C
    Azzal egészíteném ki, hogy:

    30-33 éves hajadon hölgyek = munkamániás karrierépítő, vagy szimplán defektes jelenség,kisebb lelki zavarokkal, magam sem tudom mit akarok az élettől vesződségekkel!

    ha a 3. randira azzal jön hogy gondolkodott és......= hapsija , férje van, a előző két alkalommal átßaszott, de a szex azért jó volt.....

    [ Szerkesztve ]

  • MR_Joe

    aktív tag

    Bódog karit kívánok én is mindenkinek. Kívánom hogy ilyen télanyók potyogjanak a kandalló kéményén be, akinek meg az nincs... nos akkor kopogtassanak :)

    Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D

  • helkis

    addikt

    válasz MR_Joe #23982 üzenetére

    vazz, itt mindenkinek milyen szimpatikus családja van! :DDD

    ma megyünk családlátógatóba, ezért majd csak vasárnap leszek megint online..
    addig is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kivánok mindenkinek! :R
    üdv! helkis

    "Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org

  • Balinov

    félisten

    Joreggelt Fiatalok!

    KKUK, meg annak is, aki ma is melozik! Vigyazzatok a bejlgivel es a halszalkaval!

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

  • Weaver

    senior tag

    na, akkor már én sem maradok ki a sorból, h mindenkinek kellemes ünnepeket és a legjobbakat kívánjam! :)

  • pici79

    csendes tag

    válasz Dryman #23970 üzenetére

    "Az első világháború nem az első világháború volt. A második világháború nem a második világháború volt. Az igazi első világháború még mindig zajlik, és már évezredek óta tart. Ebben a háborúban a hidrogénbombánál milliószor pusztítóbb hatású fegyvert vetnek be az emberek ellen. Ezt a tömegpusztító fegyvert, amely emberek milliárdjainak jövőjét semmisíti meg, és amelynek hatása tovább tarthat, mint amennyi a plutónium felezési ideje, így nevezik: HAZUGSÁG"

    No Comment....

    Kellemes ünnepeket sracok...

  • Balinov

    félisten

    válasz pici79 #23986 üzenetére

    Zeitergeist?

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

  • DelArco

    aktív tag


    Boldog Karácsonyt meg Ünnepeket arcok!! :))

    Youth hides the key to salvation

  • Supr@

    senior tag

    én is Mindenkinek Kellemes, Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánok, és ha már ennyi szép télanyu volt, akkor a változatosság kedvéért:) :

  • Dorien

    veterán

    Hétfőtől érdekelne valami használt monitor. CRT, TFT mindegy.
    Az ajánlatokért előre is thanx! :R

    "Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

  • pici79

    csendes tag

    Akció - Akció - Akció !!!!!

    Van 5db 1GB/800 Kingmax memóriám, vadonatújak, melyektől megválnék.

    1db: 2.800 FT
    5db 2600FT/db

    Vegyétek, vigyétek

  • Enjoy

    addikt

    Boldog Karácsonyt minden győrinek :R

    ► més que un club ◄

  • Coyot

    őstag

    Boldog Karácsonyt Minden Topiclakónak! :K :)

    itt szakad a hó, nagy győrben mi a helyzet?

    Má' nem

  • #35685120

    törölt tag

    válasz Coyot #23994 üzenetére

    Boldog, Békés Karácsonyt Minden Fórumozónak és Kedves Családjának!

    Itt sajnos csak az eső esik... :R

  • Weaver

    senior tag

    válasz Dorien #23990 üzenetére

    a padlás tartalma:

    2 db 14" színes CRT. noname / noname. csak neked 5000 ft /db, mert ünnep van. :DDD

    pici79: áhh, 1066-os kellene. (ennyiért :) )

    [ Szerkesztve ]

  • pici79

    csendes tag

    válasz Coyot #23994 üzenetére

    hol van az az itt?

    Ajka City?

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák