Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- Modding és elektronikai kérdések
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ddekany
veterán
válasz
Necroman_Mk2 #9 üzenetére
Amúgy igazán felkészült szülő eleve nem engedi gyereket GI elé. Nonszensz. Sőt, ott kezdődik - és sokan naivan még nem tudják - hogy elvágólag, nem kódoroghat a gyerek a Neten, nem válogathat ott (és nem teheti fel lécci-lécci amivel a barátja játszik szünetben). Azért nem, mert pár hét vagy hónap, és megtalálja rajta azokat a személyiségéhet illő "drogokat", amitől függő lesz. Egy gyerek meg annyira se racionális mint egy felnőtt, szóval a megbeszélés nem fog menni hosszú távon, a vágy legyőzi. Tehát lehetsz utána kb fasiszta őrmester, ami marha jót tesz a viszonynak, vagy hagyod a francba, aminek megint meg lesz az eredménye. (A kifejezetten gyerekek ellen kihegyezett termékek, mint a Minecraft, vagy pláne a Roblox sem jobbak ám, sőt!)
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz
Necroman_Mk2 #7 üzenetére
#5 ddekany Tippre úgy, hogy a gyerkőc a szülők tabletjén játszott a GI-vel, anyu-apu viszont nem védte le a gépet a kéretlen vásárlásoktól a kényelem végett.
Ez meg abszolút a szülő felelőssége. -
Necroman_Mk2
őstag
-
Nemfértkiaze
kezdő
Szerintem fiatalkorúval nem is létesülhet felhasználói szerződés, eleve apuci/anyuci veszi meg a játékot és apuci/anyuci kártyáját kell regisztrálni a appon belüli vásárláshoz. A gyereknek ugye kártyája/jövedelme sem igen van. A gyerek a turbina a pénzszivattyúban. Apuci/anyuci vagy elég gazdag és fel sem tűnik neki, vagy túl elfoglalt és csak akkor kapcsol amikor a boltban elvágják a hitelkártyáját.
Cucli.[ Szerkesztve ]
-
ddekany
veterán
Biztos elmaradott vagyok, de hogyan fizetnek ezek a gyerekek? Papa odaadja a Paypal jelszót? De akkor tudja, látja, hogy mire megy a pénz, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Corleone33
senior tag
gyakorlatban nem is nagyon tudnak mást tenni
még mindig azon az állásponton vagyok személy szerint, hogy elsősorban a szülőknek kéne a szülői szerepet gyakorolniuk és nem állandóan a nagyvállalatoktól elvárni hogy majd bébiszitter szerepét betöltsék. (feltéve persze, hogy a cég biztosítja a kellő mennyiségű parental control opciót)
-
Én hülye még azt hittem, hogy esetleg a túlszexualizálás általi manipuláció, vagy valami ezzel kapcsolatos volt a probléma.
-
Televan74
nagyúr
Mi változna ha 16 éven aluliak miatt az EA a játék elején EULA -ban aláíratnak veled egy ilyen szabályt?
Semmi, nagyon kevesen olvassák végig az EULA -t.Genshin Impact -ban is lehet lesz egy külön ablak, hogy elfogadod ezt vagy nem. Aztán a többi rá van bízva a gyerekre, hogy szól e a szülőnek vagy sem. A cég jogilag ezentúl védve lesz.
-
nubreed
veterán
Az Electronic Arts bevételei 75% -a már loot boxokból származik. Fogadjunk, hogy 16 éven aluliak is vásárolnak ilyeneket. Azt szabad? Az nem szúrja az FTC szemét?
Új hozzászólás Aktív témák
it 20 millió dollárt fizet a Cognosphere, amiért a vád szerint megszegte az USA-ban a gyermekeket érintő adatvédelmi törvényeket.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Csak egyfajta 5G-t támogat majd az új iPhone SE
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Proxmox VE
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szólánc.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...