Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BOBO6

    aktív tag

    Üdvözletem a Hölgyeknek és az Uraknak!

    Segítséget szeretnék kérni, mert nem tudom működésre bírni a játékot. Teljesen friss xp telepítés, sp3, 180.84-es videódriver, és sikerült feltelepítenem a gta4-et. A Social Club beenged, de figyelmeztet, hogy "Link your Gamertag with Social Club. Mikor követem az utasításokat, annak ellenére, hogy közben bejön a SC ablak és meg is jelenik a nickem jobboldalt fönn, az account linking oldalon még nem vagyok belépve. Belépek oda is, és rányomok az ADD gombra a Games for Win-LIVE alatt, mire közli velem, hogy be kell lépnem a live id-vel is. Jólvan, belépek és lent van is egy Sign Out gomb, tehát benn vagyok, erre azt írja, hogy "A LIVE Gamertag was not found with the current Live ID. Please press the button below to sign out and then sign back in again with a different Live ID."
    Most akkor mi is van? :F

    Ha kihagyom ezt a procedúrát és azt mondom a sc-nak hogy később emlékeztessen, akkor elindul ugyan a játék, de fagyasztja a gépet, vagy kidob asztalra, vagy befordul úgy a gép, hogy nem fagy le, de a feladatkezelőt se hozza már be. Olyan mértékben basz oda a gépnek, hogy a gta menüjében nem tudok lépkedni, úgy laggol, sőt, a numlock billentyűre is több másodperces késéssel reagál a gép ilyenkor!

    Történik mindez azok után, hogy mikor megvettem a játékot, mindennemű probléma nélkül feltelepült, gond nélkül be tudtam lépni a SC-ba, és még a live-ba is a _magyar_ tartózkodási hellyel, tehát abszolút semmit nem kellett variálnom, ment a játék, nem fagyott, a géptől elvárható teljesítménnyel futott a game és eljutottam kb 50%-ig.
    Aztán kezdett szarakodni videóhibákkal és fagyásokkal, aztán a live nem engedett be, majd live nélkül sem tudtam már játszani.
    Gép hiba kizárva, orthos stabil, hűtési gondok nincsenek, crysis órákig fut hibamentesen.

    szerk: Mikor betölt a játék, közli, h nem vagyok belépve a liva-ba. Nyomok a belépésre, megadom a címet, jelszót, erre vagy ezt dobja: The provided Win Live ID is not associated with a LIVE gamertag. Would you like to create a LIVE account? Nem vagyok túl jó angolból, mit is akar ez? Az ID-m nincs összekapcsolva a LIVE gamertaggel? Miért kéne új accountot csinálnom? :F
    Volt már olyan is, hogy ilyen belépéskor arra hivatkozott, hogy a lakhelyem nem megfelelő a live-nak. Kérdem én, erre miért hetek múltán jön rá a microsoft? :F

    Pls help me! :W

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák