Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz arn #2596 üzenetére

    A szélzajt mondjuk egyáltalán nem írnám fel hibának, pláne nem akkor ha menetszélről beszélünk. Nincs az a szivacs vagy deadcat ami egy adott tempótól kiszűrné a menetszelet, ebben az apró kis kamerában pedig van 3 pötty méretű mikrofon. Fizikai csodát nem lehet elvárni, a szoftveres szélzajcsökkentés pedig nagyon limitáltan tud csak jól működni, és ez nem csak GoProra igaz, hanem 100x ilyen drága cuccokra is.

    Nekem 5-ös van a megjelenése óta, haveromnak 6 és 7, másik havernak 7, soha egyikünknek sem volt még probléma. Ezzel nyilván nem toljuk tele a fórumokat, hiszen alapvetően a hibátlan működés az alapelvárás.
    Nem védem a GoProt, mert ha valaki folyton hibába fut vele és a support sem segít, az nyilván nagyon kellemetlen és dühítő, de egyelőre nincs túl sok alternatíva a DJI Actionön kívül.
    A DJI-nál pont itt a topikban futott bele valaki, hogy nem tudta aktiválni a kamerát mert csak a telefonos appon keresztül lehetett volna, de az ő Androidos telója nem volt támogatott, ezért nem tudta aktiválni és használni sem a kamerát.

    Az Insta One R-t vártam még nagyon, de mint kiderült néhány téren azért kompromisszumot kéne kötni egy aktuális GoProhoz képest, vagy gyakran emlegetem még itt a fórumban a Sony RX0 II-t, ami viszont némileg más kategória már, nem csak árban.

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák