Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz ruczak #1225 üzenetére

    Itt egy videó róla, a saját gopro app tudja.

    De nekem is lenne 2 kérdésem.

    1- ezt a gps meg telemetria adatos mókát az összes hero 7 black tudja? Csak mert akkora letérésekkel találok kamerát a használt piacon, hogy nem értem az árakat, mind jó állapotúnak tűnik.

    2- ha a gopro szoiftverben teszed rá az adatokat, és elmented a videót azt jó minőségben tudod újra betölteni premierbe, tehát képes a gopro app h264 tömörítésre?

    ---

    (#1220) Ebisu68

    Én nem vagyok nagy szakértő, de nem vág földhöz a 130k én a hekyedben a legújabb 7 es blacket venném, már csak azért is mert ezt most annyira mindenki előtt van, hogy szerintem jobban tartja majd az árát.

    De a valós indok, az hogy ha fontos pl a mikrofon, tehát a hangminőség, akkor az előző 5-6 szériák nagyon siralmasak ilyen szempontból.
    Nem tudom milyen sportra gondolsz, de a hero 7 tudja a hypersmoothot, ami kb kiegyenesíti azt is ha kocogva akarsz VLOGOLNI, hihetetlen technológia, túrázás közben sem remeg a kamera minden egyes lépésnél, ez azért elég fontos ha a barátokon kívül másnak is megmutatnád, nem okoz fejfájást. Persze kel hozzá egy rendes hám, hogy feszüljön a testedre, ha nagyon lötyög a szofver sem tudja megmenteni a felvételt.
    Nézd meg ezt a videót, minden felvétel gyalog készült, és atom stabil. Ehhez a kamerához csak egy kalandos élet, vagy gyönyörű környezet kell, ezért vacakolok én is annyit, vért izzadva jutok el olyan szép és izgalmas terepre, ahol érdemes vele videózni, de a technológia ami benne van lenyűgöző.

    Mikor már kezdték beérni a többiek, a GoPro felébred téli álmából és ismét leszakított mindenkit.

    Persze ott van az dji osmo, ami szorongatná, de stabilizálás terén azért a gopronak nagyobb tapasztalata van, az előzetes tesztek alapján nekem még mindig sokkal konzisztensebb a gopro, szinte minden helyzetben stabil, még az új dji sokszor belerángat a videóba.
    + legnagyobb érv a gopro mellett, hogy az emberek tudatában az akciókamera úgy égett be hogy GOPRO, ezt a kamerát sokkal könnyebb eladni, ha ráuntál/ elfogyott a videózható környezeted

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák