Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz zgospel #1217 üzenetére

    Ouch :(( te honnan tudsz erről ilyen sokat?
    Szerintem az akciókamerával készített felvételek 90% Youtubeon végzi, különben mi értelme megörökíteni, ha nem tudod megmutatni legalább a haveroknak?
    Algoritmus dönt arról hogy mennyire szar minőség legyen a tömörítés? :)) ezt akár lehetne zseniális ötletnek is nevezni, de ugyanakkor elég gáz.

    Így most megint elbizonytalanítottál minek költsek komoly pénzt ha egy buta számítógép a végén elkaszálja a videókat és nézhetetlen lesz. Van 1 csatornám amire hébe hóba töltögetek fel videókat van 100.000 + megtekintést elért anyag is, de nem rendszeres kontent gyártó vagyok, és csak 200 követő van, na ez most nyilván nem versenytárs a mainstream slime gyártókkal szemben :F

    Én olyan videókat szeretnék készíteni amelyek alá kis leírás kerül, hozzá térkép, ami bemutatja merre érdemes montival tekerni a városom körül, de ha szénné tömöríti nekem a videót senki nem nézi végig.
    A vimeóról tudsz valamit? Mikor oda töltögettem fel még régen, akkor volt valami 500MB szabály, ami fölött már fizetős volt, meg akkor még csak fullHD volt elérhető.

    Most nagyon letörted a lelkesedésemet, azt hittem a legjobb kamerával, minőségi sd kártyával, és korrekt export beállításokkal ugyan olyan minőséget kaphatok mint a többi videós.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák