Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Riccsiz_h

    aktív tag

    sziasztok !

    Van nekem egy "Chromecast with Google TV / Chromecast 2020" eszközöm. Eddig tökéletesen működött a Dolby Vision alapértelmezetten, a Netflix kezelte és a beállításokban is "állandóra volt kapcsolva", szóval ha a TV-n (Philips PUS7805) a színbeállításokra kattintottam a nem standard opciók jöttek ki hanem Dolby Vision félék (bright/dark stb.) ha csak a menüben jártam akkor is. Más appokban pl. az Amazon Prime ha érzékelte hogy HDR+ van, akkor arra váltott a videó erejéig.

    A mai nap történt hogy a Dolby Vision teljesen eltűnt, és nem értem miért. Ha a TV beépített Netflix appjából indítok bármit tökéletesen megy és érzékeli a Dolby Vision (a TV-n nem Android van, hanem a saját oprendszer, ezért van a Chromecast inkább). Viszont a Chromecaston egy kifakult, rossz minőségű kép van és TV színbeállítása sem látja a Dolby Visiont a csak TV alapértelmezett szín módjait. Hiába nyomtam gyári visszaállítást a Chromecaston, hiába állítottam be a beállításokban hogy Dolby Vision legyen semmi. Azt is megpróbáltam hogy csak mikor olyan tartalom indul el akkor váltson Dolby Visionre, de akkor pedig az a kifakult rossz minőségű képre vált át pl. a Netflix alatt

    Nem láttam hogy jött volna update a Chromecastra, utolsó biztonsági frissítés április 9 rajta, és manuálisan sem talál frissítést. Esetleg valaki találkozott már hasonlóval ?

    Szerk: Áramtalanítás is volt, most még megpróbálom másik HDMI csatlakozón, de fél éve ebben van és nem volt gond

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. Riccsiz

Új hozzászólás Aktív témák