Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz vampire17 #5988 üzenetére

    egyébként tudtommal a chromecast felderítéshez is valamilyen multicast üzenettel operál a google. Csak gyanítom az nem megy át csak úgy másik alhálózatba, mint a normál iptv streamnél, mert lehet a belülrlő történú hívás hatására tudja a proxy, hogy mit kell honnan hová továbbítania.

    Btw, az iptv esetén nem csak a multicast lehet problémás. Hanem az is, hogy kódolt az adás és a kulcsot a box valami spéci szolgáltatói szerverről kéri le rendszeresen, ha jól értettem a körülírását. És lehet az nem érhető el a saját router mögött. De ez már tényleg telekom specifikus dolog.

    Online tartalmat chromecastra küldéséhez régebben vendég mód is volt, amikor nem kellett egy hálózatban lenniük. Olyankor hely adatok alapján is feldobta, ha nem volt a cc-n letiltva a vendég mód, hogy kapcsolódni akarsz -e hozzá. És kiírta a pin kódot, amivel kapcsolódni lehetett - vagy a hangszóró -> telefon mikrofon úton ultrahanggal automatikusan is be tudott lépni a pinnel.
    Bár wifi nélkül lehet helyadat sincs a box cc módjának. És nem tudom, hogy ezt csak a normál chromecast esetén lehetett-e használni vagy az androidtv alatti cc-vel is.

Új hozzászólás Aktív témák