Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz sgeza #4371 üzenetére

    Ha a cc nem tud netre kapcsolódni, akkor ő kezd el ap-ként működni. A google home app rákapcsolódtat a cc ap-jára közvetlenül, ami egyúttal hotspot módból ki is dobja a telefonodat. Ilyenkor a cc-nek hiába mondod a home appal, hogy mire kapcsolódjon, mivel nem látja így nem folytatja. Ha kézzel gyorsan visszakapcsolód hotspot módra a telefonodat, akkor pedig a folyamat szakad meg és lehet a végén még akarna egy megerősítést, ami nélkül nem menti el a beállítást. Nincs olyan opció sajnos, hogy most megmondom mire kapcsolódjon és csak később akarjon kapcsolódni :)

    Annó a csak 2.4GHz-es wifit tudó telefonommal is csak szökőévente egyszer sikerült 5GHz-es hálózatot manuális beállítással megadni, mert a végén ahogy a cc sávot váltott, a telefonom már nem látta többé az 5GHz-re váltó cc ap-t. Szóval muszáj volt akkoriban a windows-os chrome böngészőt használnom a beállításhoz, ha 5GHz-re akartam tenni a cc-t.

    Szegény mióta megpusztult, azóta nem használtam cc-t, csak a mibox cc módját. De ez valószínűleg nem változott azóta sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák