Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BonFire

    veterán

    válasz huan #3020 üzenetére

    Ja. CC2, de figyelembe kell venni, hogy iPhone-on csak a YouTube videókat tudod lejátszani, illetve azt, ahol megjelenik a dedikált Cast ikon.

    Feljebb valahol írták, hogy iPhone-nal nem teljesen szabadon használható, de ha van egy androidos eszköz elfekvőben, akkor azzal teljesen tökéletesen működik.

    Chrome böngészővel meg az egész desktopot át tudod tükrözni a tévére hanggal együtt. Ilyenkor a gép nem állhat le, mert különben a cast megszakad, de ha YouTube videót castolsz natívan a videolejátszóból, akkor akár be is altathatod vagy kikapcsolhatod a gépet, miután elindult az adás.

    Részemről azt a megoldást részesítem előnyben, hogy az ajánlott YT-videókat bepakolom a megnézendő videók mappápa, aztán este leheverek a tévé elé, és telefonról az egészet ledarálom egyben.

    Ha filmezni akarok, akkor a desktopról indított VLC-ben játszom le az MKV-t, az ágyon meg van mellettem egy vezeték nélküli billentyűzet, amivel vátogatni tudom a teljes képernyőt, kroppolást, nyelvet, feliratot stb. Ami kell.

    A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák