Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz MaCS_70 #1974 üzenetére

    Arra, amit írtam :P

    A normális box támogatja a drm-et, hdcp-t és android tv rendszer fut rajta. Viszont azért ennek is van hátránya, mert hülye (jogi vagy verseny) okokból nincs tévés változata némelyik streaming appnak (prime, hbo go, telenor mytv...) Netflix pöpecül megy viszont fhd-ban. Szóval, a nem tévés appokat manuálisan kell feltelepíteni és azon nem is távirányító barátok. Amazon primeből még nem találtam működőt. Még ki kell tapasztalnom, mert nem mindegy, hogy honna van az app, először buta fejjel x86-os eszközről mentettem apk-kat, ami már rögtön okozhatott is kavart. Most meg a vernee thor-omről, de az meg 64 bitet is tud, szóval lehet az is okoz kavart :D A végén csak sikerült 32 bites armos apk-kat tölteni mindenből.

    Castolást mindigtv appból próbáltam a mi boxra. A mocsok kis app később is betöltötte a logóját a miboxra, megszakítva azzal a netflix nézés. Érdekes, hogy a netflixből streamelve a mibox-on elindul a netflix app és megáll a fiók választónál. Lehet akkor tudna rá streamelni, ha törölném az appot a boxról.
    Ami más érdekes volt, hogy az android 7-es thoromon futó google home appból nem érem el a mibox beállítását, nem tudom ez csak chromecast esetén működik -e vagy cask a telefon bugja. Még csak igyekszem belakni, ismerkedni vele, nem sok időm volt még rá.

    Amikor a mibox unatkozik, akkor egy castot reklámozó felületet ad be:

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák