Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz petymeg #1971 üzenetére

    A chromecast nem önállóan működik, hanem például egy android telefonról lehet megadni, hogy mit játszon le. Az összefoglalóban vannak erről részletek. 15 ezer körül kapni. A támogatott streaming előfizetéses appok anyagát jobb minőségben játsza, mint a fapados android boxok, ha minden igaz.

    A fapados kínai android box-ok 8-20 eft körül kaphatóak, tabletes android szokott rajtuk lenni változó minőségben. Van amelyik közel használhatatlan, van ami viszonylag vállalható. Ezek önállóan működnek, távirányítóval. A castolást nem szokták tudni. Ha mozizni kell, akkor a gyatra android rendszerük helyett előny, ha librelelec telepíthető rájuk (amlogic-ok ha h265 codec is számít, vagy akár raspberry pi is jó lehet fullhd h264-ig).

    A jobb android boxok 25-tól főlfele kezdődnek, sőt kb 25 eft a legolcsóbb mi box, felette többszörös áron más alternatívák. Igazim hivatalos android TV rendszerrel, ami castolást is támogat és a streaming előfizetések appjai is normálisabb minőségben működhetnek. Kodi arra is tehető, viszont libreelec nem biztos, hogy futtatható, mert a streaming appok másolásvédelmi követelményei miatt zártabb a rendszer.
    Lehet drágán is kapni olyan boxot, ami tabletes androiddal megy, játszani, kodizni lehet hogy jó, de a streaming appok nem feltétlen mennek jó minőségben ratja. Libreelechez meg az olcsó is jó, ha támogatott fajta.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák