- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hamarabb hozza készülő csúcs-node-ját a TSMC
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Viharfelhők gyülekeznek a CXMT HBM3 memóriája felett
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
HDwin
újonc
Szögegyenest az ellenkezőjét tudom mondani a PW3-ról. Márciustól van meg de már március végén is karcos volt. De eddig bármilyen védelem nélküli pixel cucc volt a kezemben az is ilyen volt. A 7 Pro-mon is kb 4 napig nem volt fólia az elején, kb. zsebre se tettem hogy még véletlenül se karcolja meg semmi mielőtt megérkezik a fólia, és mégis került egy karc a kijelzőre. Van valami réteg ezeknek a GG-jén szerintem ami nagyon könnyen tud karcolódni. Volt más GG-s órám is de az nem volt karcos 3 év után se, ez meg kb egy hét után már láthatóan karcos volt. De ahogy a használt piacos watch-okat látom azok is tiszta karcosak.
Nekem így néz ki
-
tomboy0013
veterán
Szögegyenest az ellenkezőjét tudom mondani a PW3-ról. Márciustól van meg de már március végén is karcos volt. De eddig bármilyen védelem nélküli pixel cucc volt a kezemben az is ilyen volt. A 7 Pro-mon is kb 4 napig nem volt fólia az elején, kb. zsebre se tettem hogy még véletlenül se karcolja meg semmi mielőtt megérkezik a fólia, és mégis került egy karc a kijelzőre. Van valami réteg ezeknek a GG-jén szerintem ami nagyon könnyen tud karcolódni. Volt más GG-s órám is de az nem volt karcos 3 év után se, ez meg kb egy hét után már láthatóan karcos volt. De ahogy a használt piacos watch-okat látom azok is tiszta karcosak.
-
HDwin
újonc
Pixel 8 pro telefonomhoz 3 éve járt pixel watch 2. Egyáltalán nem óvom, nincsen rajta plusz védelem, de azóta sincsen rajta karcolás, szóval elég jó anyagból készítik ezeket a saját tapasztalatom szerint.
-
tomboy0013
veterán
Nekem úgy tetszik az óra ahogy van, a tokot vad dolognak tartom egy óránál, sosem tennék rá.

Hidrogél fóliával próbálkoztam de ezen az órán kifejezetten idétlen, hogy látszik a fólia széle körben a fekete lekerekített felületen, úgyhogy lekerült az is. -
Khadris
csendes tag
Nekem pont ez tetszik benne, szerintem marha jól néz ki. Csak az zavar benne hogy védeni nem lehet, karcolódik is szépen.
Ezerféle tok és keret van rá, van simán felpattintható szilikontok, amivel pulóver meg kabát alatt lehet a gombtól-zippzártól védeni, de szép megoldások is vannak bőven. Érdemes a nagy tokgyártó márkáknál szétnézni

-
tomboy0013
veterán
-
Fritz Teufel
addikt
-
janeszgol
félisten
Oké legyen kerek. De a széle miért lekerekített üveg? Sérülékeny, nem is néz ki jól.
-
Ricardo
titán
"akkor implicit azt jelenti, hogy az osszesre erted."
Szerinted melyik valószínűbb?
Hogy kimaradt egy szó, vagy hogy nem tudtam hogy léteznek szögletes analóg órák is.
Az ok ami miatt kimaradt az pedig szimplán annyi, hogy a digitális órákat atrtottam lényegesebbnek, hiszen az okosórák digitálisak.
Akkor még egyszer."A digitális órák jó része szögletes volt régen is."
A komplet mondnivaló helyett, inkább az analóg óráknál kimaradt egy szó miatt megy a "kötözködés".
A digitális óráknál (ami a lényeg),ott volt.
A lényeg, hgy az a kijelentés, amiből ez az egész kiindult, miszerint a pixel watch legalább órára hasonlít, minimum véleményes. -
0xmilan
addikt
"Egy szóval sem mondtam hogy az összes."
Pontosan. Egy szo nelkul mondtad, hogy az osszes, mert ha nem teszed oda, hogy "altalaban" vagy "tobbnyire", akkor implicit azt jelenti, hogy az osszesre erted. -
Ricardo
titán
Még azt hozzátenném, hogy a kerek digitális óráknak is a nagy százalékában szögletes a kijelző amin az időt, és az infók jó részét írja ki.
Mielőtt linkelnéd, van teljesen kerk is, de az jóval ritkább.
-
Ricardo
titán
Egy szóval sem mondtam hogy az összes.
"A digitális órák jó része szögletes volt régen is."
Van szögletes analóg, és kör digitális.
Az arány az amiről beszélek.Mert úgy jött le, hogy az óra az kerek.
Mert a pixel watch legalább órára hasonlít.
Ezért írtam azt amit.
-
Ricardo
titán
-
0xmilan
addikt
-
Sgr_A
addikt
-
Ricardo
titán
Ez az erveles mar ott elbukik, hogy egy Richard Mille vagy Cartier Santos vagy akar csak egy G-Shock square sem kor alaku. Gondolom ezek sem "tisztesseges" orak akkor.
Egy Huawei Watch 6 peldaul inkabb hasonlit egy hagyomanyos orara, mert van rendes tokfule, amiben konnyu szijat cserelni.
A Google marketinges meg vegso soron orul, mert a 20 mp-es nagyzolo, de megis semmitmondo videojarol beszelunk.Az analóg órák kör alakúak. A digitális órák jó része szögletes volt régen is.
-
Khadris
csendes tag
Én pont azért vettem Pixel Watchot két éve, mert kör alakú, és más, nem kínai gyártóknak nincs ilyen.
Amúgy meg a Pixel 11 promó videójában meg az a mondás, hogy ha már minden Google szolgáltatást használsz, az a következő logikus lépés, hogy a telefonod is az legyen. Szóval az se jobb. -
0xmilan
addikt
Ez az erveles mar ott elbukik, hogy egy Richard Mille vagy Cartier Santos vagy akar csak egy G-Shock square sem kor alaku. Gondolom ezek sem "tisztesseges" orak akkor.
Egy Huawei Watch 6 peldaul inkabb hasonlit egy hagyomanyos orara, mert van rendes tokfule, amiben konnyu szijat cserelni.
A Google marketinges meg vegso soron orul, mert a 20 mp-es nagyzolo, de megis semmitmondo videojarol beszelunk. -
Sgr_A
addikt
Mi az a sokkal több adat amit meg tud egy Apple Watch mutatni egy Pixel Watch-hoz képest megfelelő beállítások, módok, témák és watchface-ek mellett úgy, hogy ne kelljen a kijelzőhöz nyúlni? (Mert akkor már mindegy ugye hogy gördítesz a kijelzőn / gombon vagy sem.)
11 évnyi okosóra használat után nem itt éreztem a problémát az eszközöknél.
Nekem speciel a téglalap forma abszolút nem tetszik, okosórát viszont szeretek használni. Felesleges általánosítani, hogy ki miért használ okosórát, mások vagyunk.Nekem meg pont a szögletes jön be de ez csak a 3. szempont az alábbi 2 fontosabb
Ne kelljen naponta (2naponta) tölteni
Lapos legyen a kijelzője -
tomboy0013
veterán
Mi az a sokkal több adat amit meg tud egy Apple Watch mutatni egy Pixel Watch-hoz képest megfelelő beállítások, módok, témák és watchface-ek mellett úgy, hogy ne kelljen a kijelzőhöz nyúlni? (Mert akkor már mindegy ugye hogy gördítesz a kijelzőn / gombon vagy sem.)
11 évnyi okosóra használat után nem itt éreztem a problémát az eszközöknél.
Nekem speciel a téglalap forma abszolút nem tetszik, okosórát viszont szeretek használni. Felesleges általánosítani, hogy ki miért használ okosórát, mások vagyunk. -
Kinder
senior tag
Egy négyzet alapn sokkal több adat jeleníthető meg.
Aki okosórát akar venni/hordani, annak ma már ez a fontos, nem a forma.
A hagyományos órákkal az okosórákat viszont nem is érdemes összehasonlítani, mert nagyon nem egy kategória. -
Fritz Teufel
addikt
Ricardo +1
"legalább úgy néz ki, mint egy óra" - egy okoskütyünél ez nem biztos, hogy erény. Itt jóval több adatot kell megjeleníteni mint egy karóránál, a kerek kijelző itt nem optimális megoldás. Másrészt, ez a "kavics" úgy gyűjti a karcokat mint a mágnes. Még az sem segítene rajta, ha zafírkristály lenne, mert attól még ugyan úgy törékeny. Párszor már lekoccoltam az órámat, ez már össze-vissza tört volna. A lekerekített élek körkörösen iszonyatosan zavaróak, ahogy megtörik a fényt, és sokszor adatot is olvashatatlanná tesz. A samsung-féle Galaxy Watch 4 szép is volt meg olvasható is a lapos kijelző által, valamint védett az ütődésektől.
Ha itt az az erény, hogy "legalább úgy néz ki, mint egy óra" akkor elég vérszegényre sikeredett. -
Ricardo
titán
Mint egy óra

Attól hogy kerek, nem fog úgy kinézni.
Inkább eg órára hasonlítani akaró kavics.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Windows 11
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kalandor: Szeptember 11: hol voltál, mit csináltál, amikor megtudtad?
- Nyaralás topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 850 PRO 2.5 512GB SATA3 SSD
- legújabb JBL és Harman Kardon hangszórók, headsetek új, bontatlanok akciós áron garanciával!
- szinte ÚJ! Dell 7430 i7-1265U 32GB 512GB FHD IPS 1 év teljeskörű garancia
- 2GB 1333 / 1600 MHz Kingmax DDR3 ramok

Amúgy meg a Pixel 11 promó videójában meg az a mondás, hogy ha már minden Google szolgáltatást használsz, az a következő logikus lépés, hogy a telefonod is az legyen. Szóval az se jobb.