Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ba.G

    aktív tag

    Pardon, ha volt már, most nem olvasom végig az előzményeket! :)
    A gmail-biblia topikból hozom, talán itt valaki látott már olyat, akinek a szomszédja hallott róla... :)

    Tehát: Valaki az imap-et ajánlotta a pop3 ellenében, ha jól értem, különböző helyeken szinkronizált e-mail archívumhoz. Ez engem is izgat, ezért kérdeztem, kérdezném:

    Aha, akkor ezt az imapet én is felveszem a térképre! :)
    Ha jól értem, ez alkalmas visszamenőleges szinkronizálásra is: azaz a korábbi pst-ket nem kell Thunderbirdön keresztül feltöltögetni - ezt* se csináltam még, de már nagyon szeretném :) -, hanem megy "magától", ráadásul eredeti dátumokkal.** Jól értem?

    * Évek óta vágyom egy bárhol elérhető netes mail archívumra, ha ráadásul (több gépre) szinkronizálható, az már kánaán. :) (Mondjuk telefonra még ráér, ha sztenderd lesz a 7-8 GB RAM bennük... ;) )

    ** Talán az eredeti (topikindító gmail-biblia) cikkben olvastam: a gmail a browserében a fogadás (jelen esetben: feltöltés) dátumát jeleníti meg, noha a levelekben magukban megmaradnak az eredeti dátum.

    Ja, ráadásul a Thunderbird-etetést szívesen kihagynám, sosem volt nekem ilyen idomított viharmadaram. :) Ha Outlookból direktben megy, az lenne a legjobb (nekem).

    Aztán attól még mehet a kísérleti gmail-offline mód is, azokon a gépeken, ahol nincs levelezőkliens? Nem zárja ki egymást az imappel, ugye?

Új hozzászólás Aktív témák