Hirdetés
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Milyen házat vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
-
PROHARDVER!
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Flashcash
üzenetére
Akkor készlethiány van, reggel amikor írtam még simán meg tudtam volna venni, csak hát a fiaméval együtt nekünk már három van itthon belőle, szóval nem kapkodtam érte. Sajnos ez ilyen, eddig is így volt, egyszer megvehető, aztán két órával később már nem. Lehet holnap, vagy hétfőn újra elérhető lesz, ha venni akarsz, akkor naponta többször is rá kell nézni.
-
válasz
Flashcash
üzenetére
Ilyen távlatokban még nem tudok nyilatkozni, mert az első ilyen routeremet is csak július végén kaptam kézhez, azóta használom, és hát azóta volt fw csere is, szóval a legnagyobb uptime nálam azt hiszem 42 nap volt. Azt el tudom mondani, hogy eddig sosem tapasztaltam stabilitás problémákat, nem volt sem lassulás, sem random újraindulás, sem más egyéb anomália, szóval én bátran ajánlom. Illetve kiegészítésként ott a TomatoAnon, abban van GL.iNet GL-MT6000 router, 135 nap uptime-al.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Logitech Astro A50 (gen5)
- Újszerű!! Lenovo X1 Carbon GEN6 / i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD / Magyar v.bill
- Új Prémium vezeték nélküli billentyűzet eladó Magyar (PBT) kupakokkal
- GAMER INTEL I9 9900K/ 32GB DDR4 / RTX 2080Ti / 1TB NVME SSD /
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.13
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő