- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobrooney
senior tag
válasz kukulec #45094 üzenetére
Nagyon sok mindenre jó azon felül hogy szórakozás. Szerintem fejleszti a koncentrációt is. Teljesen koca gitáros vagyok, csak azt gyakorolom ami tetszik (nem is tudok zenélni és rohadt béna is vagyok, de időm/energiám/kedvem most ennyit enged) ha majd többet szeretnék akkor majd elmegyek tanárhoz.
-
Chal
addikt
válasz kukulec #45094 üzenetére
Üdv a klubban, én is most kezdtem (43 évesen) A tanárom azt mondta, hogy első szint az, amikor már nekem is tetszik amit játszok. Mondtam neki, hogy na ez nekem elég lenne. Azt mondta 1 év, ha kitartó vagyok. De hát hülyeséget beszél amúgy, a C dúr skála már annyira tetszett mikor először sikerült "hibátlanul", hogy lefostam a bokám
A lényeg, hogy az YT-n fellelhető csodagyerekekhez még véletlenül se mérd magad, tudom, ez nagyon triviálisnak hangzik, de tudat alatt mégis könnyű belecsúszni. Megnézem, mert miért ne nézném, nincs is azzal baj, csak nem szabad beletenni magad. Szóval én arra jöttem rá, hogy akár 1-2 hét távlatban is tudni kell megtalálni magamhoz képest az előrelépést, és ez általában sikerül is (ha éppen nem hagytam ki 1-2 hetet ), és eddig mindig erőt adott a folytatáshoz.
Tanárt nagyon ajánlom én is, ad egy tétet és egy rendszert az egésznek. Ha valaki figyel rád, és tudod hogy várni fog, és megnézi "kész e a házi", már csak ez maga egy óriási motiváció (legalábbis nekem az).
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest