Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hadeska22
    aktív tag

Ez a UPS nyomkövetés ér valamit? Hogy lehet egyszerre azt közölni, hogy a csomagom még Németországban van, és hogy ma nap végéig kézbesítik? Utóbbiról még email-t is küldtek tegnap tényként közölve (tehát semmi megjegyzés, hogy ez csak becsült idő lenne) a mai kézbesítést. Én mondjuk nem nagyon hiszek benne, megbízhatatlannak tűnik az egész, emellett utálok egész nap futárra várni. A Thomann szállítási opciói még mindig nagyon gyengék pl. a Muzikerhez viszonyítva, ahol lehet átvevő pontra is kérni.

Nem, nem ér semmit. Tucatnyi alkalommal kértem Thomann-t, hogy ne DHL / UPS duót használják erre, mert a 2-3 napos kiszállítás az mindig legalább 1.5 hét. UPS általában ahogy Nálad is inkább csak küld valami információt ami egyáltalán nem fedi a valóságot a DHL pedig ugyanúgy lassú de legalább a futár (ugyanaz a helyi kiszállító) úgy jelöli, hogy nem vagyunk otthon az első napon (mert nincs kedve idejönni aznap). A kytary-val és muzikerrel jóval jobb tapasztalatom volt nekem (is).

Hú az ilyenek képesek eléggé felcseszni :(( , sajnálom, hogy nálad is ez történt / történik. Esküszöm az utóbbi pár évben direkt kérem utánvéttel, hogy lássam a csomagot, mert akkor kötelező odaadnia nekem. De látnád az arcukon az undort.. "nem tudom bedobni a két méteres kerítésen az elektronikai (törékeny) eszközt, szemét vevő, pedig 30 perc múlva esni fog az eső és én majd a nap végén jelölöm a rendszerben, hogy "átvette"" (megtörtént eset x5)

Új hozzászólás Aktív témák