Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• consono
    nagyúr

Nem tud eleget gitározni és ez elfedi a hibákat, plusz sustain-t is ad, az SLO nem kompresszálja így is eléggé a hangot a 2db katód követővel egymás után, kellhet a plusz kompresszió ezeken kívül is a tiszta hangra, ez a kifogás(mert Gilmour is használta, akkor én mért ne használhatnám). :DDD

A JCM 800-ba csak 1db katódkövető van, aki azzal tud gitározni nagy hangerőn minden féle pedál nélkül az már egész jó gitáros, de félni igazán csak attól kell aki Hiwatt-al megcsinálja ugyanezt, abban nincs katódkövető, meg táp sag, a fázisfordító se fog neked letérdelni ha kihajtod, meg a hozzá való gitárládába a Fane hangszórókat se fogja úgy meghatni 100-150W RMS mint a Celestionokat. ;]

Mondjuk van olyan Marshall amibe tettek 3 katód követőt is sorba. Ebbe ők a csúcstartók.:))

Család/kertes ház/több hobbi mellett nehéz, nincs elég idő mindent tökéletesre kigyakorolni, kell egy kis plusz segítség mindenkinek. :DD

Én nem tudok, én a hibák elfedésére meg hosszabb sustainre szoktam használni az erősítő ELŐTT :) Viszont a Tonexnél látom, hogy egy csomó patchben az erősítő UTÁN van a kompresszor... Arra gondoltam, hogy a csöves erősítők természetes kompresszálását akarják ezzel szimulálni, de nagyon nem mentem utána a dolognak.

Új hozzászólás Aktív témák