- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Samsung LCD és LED TV-k
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDy0219
tag
Sziasztok!
A napokban vettem egy Gigabyte MA770-DS3 alaplapot.
Összeraktam, majd elkezdtem feltenni az operációs rendszert.Minden okés volt, csakhogy az internetet nem tudtam beállítani.Kábel netem van, vagyis TCP/IP protokoll 4-es verziójában kell meganom az IP címemet, alapértelmezett átjáró, alhálózati maszkot stb...
Megfelelően megadtam az adatokat, majd vártam, hogy felismerje a hálózatot....nem sikerült megtalálnia, pedig mindent úgy csináltam, ahogy azelőtti lapomnál.A modem normálisan működik, mivel a szolgáltatóm szervízelője kihjött a házhoz, majd egy laptopon letesztelte a hálózatotm, amin neki bejött.Vista 32-bites rendszert használok, ahogy a szervizes fószer is a laptopján.Az alaplai integrált hálókártyát használom, gondoltam, hogy azzal lehet a probléma.Beüzemeltem egy routert, amit a régebbi alaplapomnál használtam, és láss csodát egyből lett kapcsolatom, minden beállítás nélkül.Gondoltam nem probléma, mivel amúgy is routert akartam használni.Aztán jött a következő probléma, hirtelen meggondolásból újraindul a gépem.Se BSOD, semmilyen hibaüzenet.A kurv@ életbe gondoltam, mi az isten lehet a baj.4 GB G.Skill RAM-jaim vannak, amik 1,8-1,95V -ra vannak optimalizálva, amikből csak 3,3 GB-ot látott a rendszer, ami tudom a 32 bites op.rendszer miatt.Na akkor gondoltam ideje felrakni a 64 bites Ultimate Vistát, már csak a RAM-ok miatt is.Megtörtént, majd felraktam a hozzá való 64 bites drivereket is.Miután felraktam az alap dolgokat, egyszer csak a gép adott egy olyan jobb egyenest, hogy egyből kipadlóztam.... újraindult ugyan úgy, ahogy azelőtt.Felhúztam a kesztyűt és beléptem a BIOSba, majd adtam a RAM-oknak 0,5 V-ot.Naná, hogy nem lett javulás.Itt kezdtem gondolkodni, hogy megfogom a gépet és megkínzom, majd elásom.Hogy miért dühített fel ennyire, ez visszanyúl 4 hónapra.Anno vettem egy Chieftec 450W-os tápot ami berregni kezdett, meg az op.rendszer kékhalálozni.Visszavittem oda, ahonnan vásároltam, majd ők elküldték szervízbe, persze onnan a gyártóhoz.Durván vártam másfél hónapot, mikor csörög a telefon, hogy megérkezett a táp.Húúú, de f@sza gondoltam, zúztam is ezerrel az üzlet felé.Persze javítva adták vissza, amin egy kicsit húztam a számat, de ha kiküszöbölték a problémát, akkor no problemo!Otthon újra összeraktam, majd megint előjött a berregés és persze a BSOD.Kezdtem kikészülni, irány vissza az üzletbe.Itt már kicsit határozottan léptem fel, ami hatásosnak tűnt, de végeredményben megint visszaküldték a szervízbe, majd a gyártóhoz.Közben szereztem egy újabb tápot, amivel ugyan úgy kaptam a BSOD-okat.Kezdtem RAM hibára gondolni, ezért agyba-főbe futtattam a memória tesztelőket, de hibát nem jelzett.Akkor még 4x1GB Kingmax DDRII-es 800MHz-es modulokban futottam.Eladtam, majd megvettem a mostani RAM-okat, ami hibátlanul futott, de a probléma ugyan úgy fenn állt.Kezdtek megjelenni az ősz hajszálaim, már a fejem is beremegett néha az idegtől.Útközben felhívtak a táppal kapcs., hogy visszaadják a casht.Megkaptam, majd vettem egy új Chieftec 450W-os tápot, csak a változatosság kedvéért, amivel hála az égnek nem volt probléma.
Lényeg, hogy miután megvettem az új alaplapot, internet problémával, majd újraindulással állok szemben.
BIOS-ban lefuttattam a SMART LAN opciót, amin jelzi, hogy minden rendben.
Vagyis jónak mondható akkor az integrált hálókártyám?Miért nincs kapcsolatom router nélkül?Mitől indul újra a gépem?Üdvözlettel: DaDy0219
-
Hegyirabló
veterán
válasz
DarthRevan #997 üzenetére
Köszi!
-
DarthRevan
tag
válasz
Hegyirabló #996 üzenetére
A BIOS beállítása a mérvadó, adjad rá nyugodtan a +0.200V-ot.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Papabear195 #995 üzenetére
Izé, akkor Everest aztat írja, DIMM 1.92V, illetve Modul feszültsége SSTL 1.8.
Akkor mennyit adjak hozzá a BIOS-ban, 0.075V, vagy 0.200V-t?
-
Papabear195
tag
válasz
Hegyirabló #985 üzenetére
Szerintem ezzel a lappal nem tudsz akkora feszt adni a ramnak, hogy elfüstöljön. Próbáld meg elsőre 2 V-on.
-
yodee_
őstag
válasz
DarthRevan #992 üzenetére
hát épp hogy nincs
ugyanis megint csinálja, most annyit tudtam csinálni hogy levettem a megosztást
a net átmegy... -
-
yodee_
őstag
válasz
DarthRevan #990 üzenetére
ennyire nem egyszerű a gond! az alaplapi lanom mellett van benne egy pci-os lan kártya, mivel utálom a routert
és azon keresztül megy ki a net a másik gépre. na most megpróbáltam mindkét módszerrel hogy egyik a lan másik a wan és fordítva, de mindkét módszerrel újraindul. viszont! ha a gép nincs húzva akkor nem csinálja. ez rohadt érdekes mivel a procimnak kisújból vinnie kéne ezt a 3200mhz-et! viszi is ezt a gondot leszámítva. persze az elmúlt 3 hétben nem csinálta...
-
DarthRevan
tag
Nekem is voltak hasonló élményeim még GA-M57SLI-S4-el, ott az volt a baj, hogy az integrált Realtek (pfujjj...) gigabites hálókártyát nem csípte az SMC7004VBR routerem.
Ez csak annyiban lényeges, hogy a GA-MA770-DS3-on ugyanaz a chip van. Ha routert használsz, próbáld ki nélküle.
-
yodee_
őstag
válasz
DarthRevan #988 üzenetére
az a baj, hogy nekem pl meg sztem a nagy többségnek se sípolós gondja volt, hanem menet közbeni indokolatlan újraindulás. nekem egy ideje nem csinálta de ma reggel megint. helyi lanon keresztül megpróbálták elérni gépem és csatt, újraindult.
-
DarthRevan
tag
Más:
Vigyázzatok az új @BIOS verzióval (az a csicsás, kék, dizájnos felületű)! Azzal akartam F5-re frissíteni, mikor össze-vissza hibaüzenetezett, majd kiírta, hogy BIOS flash failed.
Gyorsan, újraindítás nélkül azonnal feltettem a régebbi, fapados verziót (ami a driver lemezen is van) és azzal gond nélkül flashelt.
-
DarthRevan
tag
Mivel most már nem az első felhasználó panaszkodik a memória feszültségre ennél a lapnál (nekem is megvolt a saját menetem a 4*1GB Kingmax-szal anno), azt hiszem lassan ki lehet jelenteni:
Ha valakinek sípol, nem indul a gépe, akkor hagyjon benne csak 1db memóriamodult, a BIOS-ban húzza fel a memókat 2.0V-ra, aztán vissza lehet pakolni a többi modult, és a továbbiakban atomstabil lesz (1.9V-on még fagyogat, újraindulgat tapasztalataim szerint)!
Jó kis lap, de úgy látszik ez a gyengéje...
Ehhez tartozik még, hogy akinek ilyen "gondja" van a memókkal, az BIOS frissítés előtt vegye ki a memókat egy kivételével, miután a BIOS frissítés után szükséges "load BIOS defaults" nullázza a feszültségmódosítást. Higgyétek el, vagy fél óra idegeskedést megspórolhattok vele!
-
yodee_
őstag
válasz
Hegyirabló #985 üzenetére
hát az én ramomhoz kapott papírom az szerepel hogy a működési feszkó 2,0V +-0,1V. szval ezért adtam neki.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Papabear195 #984 üzenetére
Na, megnézem akkor ezt. BIOS-ban, ugye? De azért ezzel ártani nem ártok a RAM-nak, illetve nem füstölhet el a nagyobb fesztől, vagy ilyesmi!?!
Köszönöm a segítséget!
-
Papabear195
tag
válasz
Hegyirabló #982 üzenetére
Hali!
Nekem is addig produkálta ezt a jelenséget, amíg a memónak nem adtam 2.1 V-t, azóta teljesen stabil a rendszer. -
yodee_
őstag
válasz
Hegyirabló #982 üzenetére
az a baj hogy nálam sem volt kevés, mert a ramnak 2V kéne és 2,1en megy most, a procinak húzva kéne 1,35 én nyomtam neki 1,4et. így jó és még a határon belül van. de nem merek megesküdni rá hogy így is stabil
de játék illetve netezés közben így nem indul újra -
yodee_
őstag
válasz
Hegyirabló #978 üzenetére
ugyanez a hibajelenség van nálam is. de most hogy megemeltem a feszkókat (cpu,ram) stabilnak tűnik.
-
Normende
tag
válasz
Hegyirabló #978 üzenetére
szia én ramra gyanakszom
ezt a tesztet hasznélom
ha 3-4 szer lefut hiba nélkül akkor nagy valószinüségel a ram jó de persze ez sem 100%
próbáld meg a giga oldaláról még leszedni az uj len drivert
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Van ugye ez az alaplapom.
Na most a gondom az, hogy néha fogja magát, és újraindul, de teljesen rapszódikusan, valamikor netezés, valamikor Media Player használat közben. Játék közben még sosem volt. Illetve szinte mindig újraindult akkor, mikor a laptopról másoltam adatokat, LAN-on keresztül (de ilyet csak egyszer csináltam).
Mitől lehet?
- Tápom nem annyira gagyi, Chieftec 400.
- Talán az integrált háló kártya? Okozhat egy hálókártya hardverhiba újraindulást?
- Memóriákat leteszteltem, nincs gond velük.
- Vagy akár maga a lap hibás?Előre is megköszönk minden segítséget!
Hegyi
-
Normende
tag
Zalman 7500 hütőt kerek!! használtan!!!
ha valaki tud szóljon
-
efi99
őstag
Én ezt sose értettem...
Nézd, nézőpont kérdése, hogy most akkor melyik a "jobb". Ez a post így is szólhatott volna: van 2 ramon, lejöttek a címkéik, nem tudom, melyik mi, az egyik atomstabil 1,9-en, a másik meg se mukkan, utóbbit választanám...
Sebességben meg alig lesz különbség egyébként is, azt is legfeljebb a mérőszoftverek fogják kimutatni. -
HERR Z
veterán
a dominatort fejelsd el, ratyi volt, 970mhz körül összefosta magát, 5-5-5-15-2T@maxxfesszel
komolyan egy szutyok kingmax 1066-al járnál lehet a legjobban VAGY crusial ballistix 1066 15k körül
ocz-k vannak még occsóért, megintcsak kérdéses mennyire komázná őket a lap/proci, mert a corsair is jól ment intelbe -
Cadal
őstag
Hello!
Kérnék egy kis segítséget.Le akarom cserélni a memóriáimat, nem mintha baj lenne a mostanival, csak mindig meg van húzva egy kicsit a rendszer, és a meglévő kingmaxok, (ahogy azt sokan írják) nem a legjobb alanyok tuningra (sokak szerint másra sem). Pl. míg régen mentek 1,8V úgy hogy minden alapon volt, most már csak 1,9V hajlandóak elindulni
Ami szintén vásárlásra csábít, az az hogy elég olcsók a jó minőségű tuning ramok.
Kétfélét néztem ki, mindegyik Corsair 2x1Gb kit:
TWIN2X2048-8500C5D DDR2 1066Mhz CL5-5-5-15-2T 2,1V 14.090Ft.
TWIN2X2048-6400C4DHX DDR2 800Mhz CL4-4-4-12 2,1V 12.960Ft.
A szükséges feszt még tudja biztosítani, a 770DS3, és a Freezer pont lefújná a bordákról a hőt, ugyanis eppen felettük pörög a ventije.
Az 1066Mhz-es azért lenne jó talán, mert ha esetleg később Phenom lesz, akkor ki tudnám használni.
A 800Mhz-es meg azért tűnik jó vételnek mert elég alacsonyak az időzítési, valszeg elég gyors ram és hát perpill "csak" X2-es dübörög a lapban (es egész jó darab, lehet hogy mégy egy ideig meglesz).és a kérdés, szerintetek melyik a jobb választás...
-
nesa
veterán
Marmint XP vagy vista??
De pakolj fel mindent nyugottan ,en mindent feszoktam rakni a vegen meg a dual core optimizert is -
yodee_
őstag
hali mindenki! egy gyors kérdés, ti fel szoktátok rakni az alaplapi illetve proci drivereket?
-
Exymiriem
tag
Hát nem tudom.... Nekem egy Chieftec 420W táp, 2x1GB Kingmax ramom (még ha az nem is ram), Gigabyte 9600xt 512mb VGA, 4200+ procim van, de hál Istennek soha semmi gondom nem volt vele. Egyszerűen nem értem ezt a rengeteg problémát, ami itt felmerül... Minőségi táp kell, és a hibák fele le van tudva... a többi meg bármi lehet, de hogy minek kell húzni a cuccot, ha azt se tudjuk, eszik-e vagy isszák a tuningolást... aztán meg szar a gyártó, meg mindenki, ahelyett, hogy együtt élnénk azzal ami van.... Nekem a hellgate london is csak 8x-os élsímítással, mndent maxolva fogta meg, esetleg kicsit lejjebb, amikor vagy 15 ellenség közé berohantam az 5 robotommal...
-
nesa
veterán
Ekestem
innen olvass kicsit vissza meg elore.
-
rezs
csendes tag
Belefutottam egy (nekem) újszerű dologba. 5-6 óra terhelés után játékból kilépve nézegettem az everest stabilitásos grafikonjait visszamenőleg (amúgy minden rendben volt), és egy pár perc múlva a gép se szó se beszéd kikapcsolt (terhelés nélkül).. viszavettem alap órajelre mindent, újra kipróbáltam, everest elindít, játék elindít...majd kilép és everestet nézeget, megint ugyanaz a kikapcsolás...
utána próbáltam everest nélkül reprodukálni a hibát...de úgy nem csinálta ezt.olvastam itt arról, hogy régebbi everesttel volt ilyen összeakadás, de ez 4.50-es, úgyhogy kicsit aggódok, hogy hardware hiba lesz..van ötlete valakinek?
köszönöm ;)
-
nesa
veterán
válasz
F1r3b1rd #955 üzenetére
Miert akarod kicserelni a bordat a deli hidon, semmi jelentosege, nemis melegedik igazan szoval csak penzkidobas...ha mar mindenkepp cserelni akarsz akkor az eszaki hidon cserelj bordat, ha ugy csinalod hogy visszatudod alitani az eredeti alapotot es nemveszik eszre megmarad a gari is
de mondom hagyd a francba,vegyel zalman 7500-as hutot az meghuti az eszaki hidat is.
A Geil ultraknak 2,1-2,3V kozott van az uzemi fesz szoval batran told maximumra a feszt 2,175V -ra
Az idoziteseket meg manualisan alitsd be de ere a geil dobozba levo SPD papir figyelmeztet is.
-
F1r3b1rd
tag
Ha a South Bridgeről az a minibordáz kicserélem vmi normálisra, az azonnali garivesztést eredményez?
A másik kérdésem:
Alapfeszen a geil ultráimnak ad 1,8V-t az alaplap. Ezt feltoltam 2 V-ra és belőttem 4-4-4-18ra az időzítést. Minden ment pöpecül, de másnap reggel bekapcsolásnál nem volt hajlandó elindulni a gép. Bios resetet elemkivétellel és a cmos reset lábak összezárásával is próbáltam, továbbra is memóhibával csiripelt. Amíg ki nem vettem a modulokat és újra be nem raktam őket, addig meg se nyikkant a gép.Ez mitől lehetett ?
Próbáltam úgy is h simán csak feszt emeltem az időzítés maradt auto-n, akkor is ezt játszotta. Most 1,8 Volton megy 4-4-4-12vel, azonos színű foglalatokban.
Konfigom
Tápsp 400W
CPU: 5000+ Brisbane
VGA: Sapphire hd 3650 512MB Ram
Ram: 2x1GB geil ultra
HDD: 250 sata hdd
Samu lightscribe dvd író -
Normende
tag
Emberek ez szuper be üzemeltem 1 DS4 lapot immár a másodikat és ez hibátlanul müködik a kingmax 4x1 gigával 1066 on duálban csak elne kiabáljam...
nasa mégis csak jó ez a deszka -
mr KoKK
csendes tag
Sziasztok!
Néhány hete vetettem fel a problémám (#841). Nagyonszépen köszönöm a válaszokat, ötleteket a következőknek: Richter36, nesa, Normende.
Elkezdtem egyesével pakolgatni a ramokat, és lőn, elindult simán. dual-ban viszont csipogott, nem indult el, újraindítás, csipogások (meg nem tudtam állapítani mit), elindul. Innentől kezdve dual-ban ha újraindítottam, sose sikerült folytatni a munkát, végig kellett játszani a reset-kikapcs-reset folyamatot.
Ma reggel gondoltam egyet és Auto-ról 2V-ra állítottam a ram feszültségén. Slőn: simán működik dual-ban is.
Szóval hurrá, egy újabb sikertörténet!
További kellemes időtöltést! -
Normende
tag
Szia
ha nem csipog mikor bekapcsolod
akkor valószinüleg táp gond lehet
végső esetben vga...
én is ezzel a gondal küzdöttem
igaz nekem úgy volt hogy el indult ugyan 5.6. próbálkozásra de elég volt 20 percet áramtalanitani és megint kezdte előről
igaz nekem Phenom procival
táp és vga csere mególdotta a gondot
nem tudom mien tápod van de érdemes lenne egy jobb fajta 450w tápot szerezni
nekem a vga ati x1950 pro volt és nem mentt rendesen a lappal
bios gond nem lehet vele mert nekem a phenom is üzemelt F2 biossal -
Gergo88
tag
Hali.
Most vettem egy ilyen deszkát (DS3), de X2 6000+-om van és valószínű a bios miatt nem megy. Egy frissítés megoldaná? Sajna nincs sehol a közelemben olyan proci amit belerakhatnék a frissítés idejére, de a boltban megcsinálják némi pénzért. Ha van más ötlet akkor nem dobom ki azt a 3 ezer forintot. (Amikor bekapcsolom semeddig sem jut el kb mintha nem is lenne benne proci, egyedül a proci és a táp hűtője indul el minimum fordulatszámon, kipróbáltam minden alkatrészt külön, működnek, a proci és a táp is) -
Normende
tag
az a baj hogy semmit nem tudok ezekről a ramokról
-
Normende
tag
nincs 1.9 v a ramnál
1,75 után 2.0 következik
-
nesa
veterán
válasz
Hegyirabló #939 üzenetére
Ha az elobb nemvolt 1 ertelmu akkor igen
semmit nem kell nyomni.
-
nesa
veterán
válasz
Hegyirabló #937 üzenetére
1db ramot oda raksz ahova tetszik ,melyik a kedvenc szined vagy szamod 0-3ig?
A sataval nemkell bibelodni biosba hagyd NATIVE IDE bealitason.
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Most hoztam haza egy ilyen lapot, lassan be is rakom, a kérdésem az volna, melyik slotba kell rakni az 1db RAM-ot?
Illetve még az érdekelne, hogy a SATA vinyó felismertetése hasonlatos a már ismert eljátáshoz? Csak mert a lap CD-jén nem találok ehhez drivert.
Köszi!
-
nesa
veterán
Tipikus tap .
Kerdezd meg itt is.
Azt nezd meg meg hogyha kiveszed a lapot a hazbol akkor is csinalja-e hatha hatul bentmaradt 1 folos tavtarto es zarlatot csinal.
-
yodee_
őstag
lc a táp, de 650es fsp-vel is csinálta. a procinak alapon nem szabadna kikapcsolnia, de 3200on adtam neki 1,375-1,4V-ot, a ramok alapon 2V-osak és 2,2-t adtam neki de semmi
a proci próba erejéig cserélve volt, a táp is, a videókártya most a ramot fogom cserélni de sztem attól se lesz jó
-
yodee_
őstag
hali!
sajnos elfogytak az ötleteim. adott a konfigom:
AMD Athlon 5000+ BE, Gigabyte MA770DS3,2*1G Kingstone Hyper X,Galaxy 9600GT OC
benne van ugye egy 550es táp, ami más gépen ki lett próbálva és nem volt vele instabil. alap órajelen (13*200) everestes terhelésre kikapcsol!!! a gép, emelet órajelen(16*200) terhelésre lefagy, illetve pl. ha el akarom érni a gépet helyi lanon keresztül akkor újraindul a gépmi lehet a baj?!
-
Cadal
őstag
Hi Nesa
Hogy tetted vissza az F3-as biost, amikor kipróbáltál egy újabbat (pl:F5) A laphoz egy @bios nevü progit adtak, gondolom ezzel tudom az újabb biosokat feltenni. de visszafelé is működik, tehát ha csináltam egy mentést az F3-ról, és felrakom pl. az F5-öt de valamiért az F3 stabilabb akkor esetleg felül tudom írni a mentett biosommal? Bocs, már rég kipróbálhattam volna, de gondoltam megkérdezem, végülis ezért van a fórum...
-
Cadal
őstag
válasz
Richter36 #917 üzenetére
valami olyasmit próbálok eröltetni, amiről már ebben a topikban, és máshol is 66x elmondták, hogy baromság. Sajna makacs vagyok és nehéz felfogású
. És egyenlőre csak akkor volt instabil a szerkezet, ha ezeket a dolgokat piszkáltam/állítgattam. De kb. valami ilyesmiről van szó
(jó,jó tudom hogy baromság)
De a biosos kérdés akkor is érdekel, ettől függetlenül.
-
Cadal
őstag
Hello
A segítségetek kellene, szintén bios-al kapcsolatban. Adott a lap, F3-as bios X2-es proci, viszont instabilitási problémáim vannak, és ki akarom próbálni az újabb (F4,F5) biosokat hátha valamelyik kompromisszumképes megoldás lenne. De, ha mégsem, akkor hogy tudom visszarakni a korábbi biost? Van ugye a @bios nevü progi, + a giga honlapjáról, már letöltöttem a két újabb biost. A jelenlegiről (F3), csináltam mentést (save current bios). Gondolom az újakat, még felrakom valahogy a progi segítségével, de ha mégsem okés a dolog, hogy rakom vissza a korábbi verziót??? ha esetleg valaki tudna segíthetne.
-
rezs
csendes tag
szerintetek érdemes váltani f3 ról f5-re ?
Köszi,
R.
-
törölt tag
válasz
Hegyirabló #911 üzenetére
Azt hogy max két IDE eszközt köthetsz a lapra.
-
Hegyirabló
veterán
Sziaszok!
Mit jelent a lap leírásában az a kifejezés, hogy up to 2 IDE devices?
-
attila.86
tag
Igen, nem a deszka hibája az AHCI gond, rájöttem.
Megy Vistával is, de csak a lap saját driverével, amit a fene sem gondolt volna, hogy kell, mivel felismerni felismeri a vista driverrel is, csak szar...
A lap drivere meg azért nem tetszik, mivel azzal nem érhető el pl a SMART.
Ezért inkább használom Native IDE módban... -
csongi
veterán
Meg van az új lap. F3 bios. Érdemes frissíteni újjabbra? Valamiért ez a lap sem képes csak 9-10 csík elhaladtával be bootolni. Az elődje sem tudodd hamarabb. Leheta vinyómmal nem barátkozik a SB600?
-
Normende
tag
DS4 megérkezett
annyit már most tudok hogy a DS3 stabilabb sokkal 790x lapkészlet ide oda....
-
csongi
veterán
elméletileg holnap meg lesz a lap, Este fele az adtalapomon lévő körítéssel írok egy-két eredményt.
-
F1r3b1rd
tag
Tudnátok mondani egy jó kis ramidőzítést és feszültséget a következőhöz:
Geil ultra kit 2x1 GB 800Mhz PC6400 CAS 3
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest