Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• tlac

nagyúr

válasz mikk2000 #2584 üzenetére

mindenképp kell huzatot csinálni, vagy legalábbis hátulra kell egy erősebb venti ami kihúzza a házból a levegőt. Erre rásegít/rádolgozik egy párhuzamosan fújó hűtő.

igen, kell hátra egy venti, de nem kell, hogy ''erős'' legyen
    egy Scythe Infinity-nél talán meg lehetne úszni venti nélkül is

nekem is olyan hűtőm van, mint Qru-nak, előtte szintén gyári hűtő volt (de az nem is ért semmit)
    amennyiért vettem kaptam volna Scythe Infinity-t is, választanom kellett, hogy most a lapot vagy a procit hűtőm jobban
    itt vannak képek a hűtésről: [link] (Robi_73 képei)
    én még leszedtem a gigabyte és silentpipe lemezkéket is, hogy oda is be tudjun fújni a venti
    a te hűtőd a heatpipe-nak csak egy kis részét tudná hűteni közvetlenül

• Qru

MODERÁTOR

válasz mikk2000 #2584 üzenetére

Igen nálam közvetlenül a procihűtő 12-es ventijére merőlegesen néz egy másik (ház hátán lévő) 12-es venti, ami 2200-at pörög(ne ha hagynám :) ). Meg előrről is szív egy ugyanilyen 12-es. Így szépen hűs/huzatos a cucc. Sajnos párhuzamos VS merőleges összehasonlítási adataim nincsnek, gyárit cseréltem erre. Az meg ugyan így merőleges volt.
    Egyébként a nagy felület csak akkor ér vmit-t ha megtudod hűteni, különben tök mindegy. Max picivel lassabban melegszik fel. De ha ide veszem a heatpipe működési elvét akkor rosszabb, mert mint írtam korábban, csak körbemelegíti magát szellőzés nélkül.

mod: amúgy ha most vennék lapot, akkor tuti DS3-at vennék inkább egy AC Freezer 7PRO-val.

[Szerkesztve]

Aktív témák