- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
mikk2000
üzenetére
mindenképp kell huzatot csinálni, vagy legalábbis hátulra kell egy erősebb venti ami kihúzza a házból a levegőt. Erre rásegít/rádolgozik egy párhuzamosan fújó hűtő.
igen, kell hátra egy venti, de nem kell, hogy ''erős'' legyen
egy Scythe Infinity-nél talán meg lehetne úszni venti nélkül is
nekem is olyan hűtőm van, mint Qru-nak, előtte szintén gyári hűtő volt (de az nem is ért semmit)
amennyiért vettem kaptam volna Scythe Infinity-t is, választanom kellett, hogy most a lapot vagy a procit hűtőm jobban
itt vannak képek a hűtésről: [link] (Robi_73 képei)
én még leszedtem a gigabyte és silentpipe lemezkéket is, hogy oda is be tudjun fújni a venti
a te hűtőd a heatpipe-nak csak egy kis részét tudná hűteni közvetlenül -
Qru
MODERÁTOR
válasz
mikk2000
üzenetére
Igen nálam közvetlenül a procihűtő 12-es ventijére merőlegesen néz egy másik (ház hátán lévő) 12-es venti, ami 2200-at pörög(ne ha hagynám
). Meg előrről is szív egy ugyanilyen 12-es. Így szépen hűs/huzatos a cucc. Sajnos párhuzamos VS merőleges összehasonlítási adataim nincsnek, gyárit cseréltem erre. Az meg ugyan így merőleges volt.
Egyébként a nagy felület csak akkor ér vmit-t ha megtudod hűteni, különben tök mindegy. Max picivel lassabban melegszik fel. De ha ide veszem a heatpipe működési elvét akkor rosszabb, mert mint írtam korábban, csak körbemelegíti magát szellőzés nélkül.
mod: amúgy ha most vennék lapot, akkor tuti DS3-at vennék inkább egy AC Freezer 7PRO-val.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Meg előrről is szív egy ugyanilyen 12-es. Így szépen hűs/huzatos a cucc. Sajnos párhuzamos VS merőleges összehasonlítási adataim nincsnek, gyárit cseréltem erre. Az meg ugyan így merőleges volt.