- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gamepad
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Rendben, köszönöm a választ.
Viszont ha már ennyire jó vagy Linuxban, feltétlen meg kell kérdeznem valamit. Melyik az a disztribúció, amelyet érdemes egyáltalán letölteni? Meglepném vele a barátom, és bizony én is kipróbálnám. Nem annyira a könnyű telepíthetőség a lényeg, bár nem árt, ha baráti módon fogad a rendszer. Inkább a közérthetőség, használhatóság a kívánatos.
Mikor én raktam fel a Linuxot, rögtön el is akadtam. Nem tudtam előcsalogatni a nethez való kapcsolatot. Ez annál is érdekesebb, mert fix IP-m van, és annak idején állandó kapcsolatom volt. Most betárcsázós vagyok, PPPOE szinten. Nos, kicsit hazabeszélek, hiszen mint mondtam, kipróbálom az új lehetőséget, ha sikerül. Aztán Ubuntu, vagy Kubuntu? Van lényeges különbség? Vagy csak az Ubuntu bír könnyed telepíthetőséggel?
Felhasználó barát, jóindulatú Linux a cél. Részemről meg kívánatos, hogy tudjak csatlakozni a világhálóra.
Woody, Uhu elfelejtve.
Szerk:
Upsz, kifelejtettem. Azonos a lapunk, és a procink, együtt vettük. DS4, E6400. Asus DVD olvasója, Pio írója van. Márkák azonosak, csak nekem mindkettő író, és az Asus Pio-ra frissített.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest