Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Vakegérke

félisten

válasz tlac #1355 üzenetére

Rendben, köszönöm a választ.
    Viszont ha már ennyire jó vagy Linuxban, feltétlen meg kell kérdeznem valamit. Melyik az a disztribúció, amelyet érdemes egyáltalán letölteni? Meglepném vele a barátom, és bizony én is kipróbálnám. Nem annyira a könnyű telepíthetőség a lényeg, bár nem árt, ha baráti módon fogad a rendszer. Inkább a közérthetőség, használhatóság a kívánatos.
    Mikor én raktam fel a Linuxot, rögtön el is akadtam. Nem tudtam előcsalogatni a nethez való kapcsolatot. Ez annál is érdekesebb, mert fix IP-m van, és annak idején állandó kapcsolatom volt. Most betárcsázós vagyok, PPPOE szinten. Nos, kicsit hazabeszélek, hiszen mint mondtam, kipróbálom az új lehetőséget, ha sikerül. Aztán Ubuntu, vagy Kubuntu? Van lényeges különbség? Vagy csak az Ubuntu bír könnyed telepíthetőséggel?
    Felhasználó barát, jóindulatú Linux a cél. Részemről meg kívánatos, hogy tudjak csatlakozni a világhálóra.
    Woody, Uhu elfelejtve.

Szerk:
    Upsz, kifelejtettem. Azonos a lapunk, és a procink, együtt vettük. DS4, E6400. Asus DVD olvasója, Pio írója van. Márkák azonosak, csak nekem mindkettő író, és az Asus Pio-ra frissített.

[Szerkesztve]

• Rick4

félisten

válasz tlac #1355 üzenetére

mondjuk sosem volt még linukszom, de nem is szeretnék....de ez olyan általános érvényű szabály, nem hiszem hogy több ODD, meg több vinyó bármi előnyt is jelentene egy telepítéskor...tehát innentől csak hátrány... :D

Aktív témák