- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Akciókamerák
- Fujifilm X
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Nem bírom ki...
Szóval, kedves GReddy, kioktatással vádolod Gorneck23 barátunkat. Elárulok valamit. Pont a Te modorod érdes, kioktató.
Jöttél, és azzal kezdted, hogy fujj, szemét lap, ilyesmi, mert ez a véleményed. Rendben, véleményed lehet, el is fogadjuk, de attól ez a lap még nem rosz. Ha kérdező üzemmódra kapcsoltál volna, a közösség segítőkészen kezeli problémádat.
Életkorodra is kár volt hivatkoznod. 56 évemmel bizonyára én vagyok az idősebb, mégsem öcsikézlek le, nem küldelek gyufáért. És ha eddig nem tudtad volna, még a gyerekektől is lehet néha tanulni. Talán nem számtechet, de a barátkozás művészetét, egymásra odafigyelést, nem ártást.
Olyan hangnemet használj, amilyent szeretnél, hogy használjanak veled szemben.
Ha bántóak voltak soraim, bocsánatodat kérem. Ártani semmiképp nem akartam. -
Gorneck
legenda
Arra nem is gondoltál, hogy a két maxtor nem szereti egymást? Te általános felhasználásról papolsz, majd kiderül, hogy raidről van szó. A másik, mi köze ahhoz a lapnak, hogy a fos maxtor vinyák nem hajlandóak bizonyos chipekkel együttműködni. Minden 965-ös lapot uazokkal a vezérlőkkel látják el. Persze kat megfelelően.
Ajánlom a Jmicron vezérlő kipróbálását is hátha azzal ok lesz a raid.
Olcsó szerverhez ajánlom a foxconn és intel lapjait.
Az oskolát meg kijártam...jahh már 4-5öt is...az ''osztálytársam'' pedig 12 éve foglalkozik sztechnikával, ha nem több szal egedtessék meg, hogy támaszkodhassak a véleményére. Én meg 3év foglalkozom Server/Pc fronton is az IBM termékeivel...legkomolyabb Blade Centertől uccsó fos Workstation-ig meg 10 éve sztechnikával...Egyébként nem vok 23.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- OLED monitor topic
- Jövedelem
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple MacBook
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Új, felbontott Patriot Viper Steel 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200Mhz CL16 - 5 év bolti garival! -
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- ASUS ROG STRIX B550-E GAMING Wifi
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- iPhone 14 128GB /Akku 85%/Független/Újszerű állapot/
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest