Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
Aryan
senior tag
válasz
-=Flatline=-
üzenetére
KINGMAX MARS 1GB PC6400 (800MHZ), KLDD48F-A8KB5 (TÍPUS), TINY BGA tokozás és Kingmax chippes volt, de lehet hogy csak én voltam a béna habár már probáltam mindent (feszemelés, időzitések) de nem ment fel a 830Mhz fölé, vagy is felment de hibázott és fagyizott vele a gép..., 4db Kingmaxxal próbálkoztam nem jöt össze vele sehogy nekem, de lehet hogy neked jól fog menni

-
Aryan
senior tag
Végre megjöttek a Geil Ultra ramjaim ígymár mindjárt más az egész dolog, kingmax ramok 830mhzen meghaltak pedig 800-ok voltak
, most a Geilek alapbeállitáson mennek 920Mhz-en 2órája meg a proci is 3220Mhz-en (E6300-as) 
-
Aryan
senior tag
Na 2 nap után a tuning megállt 415FSB-nél egy 6300-as procival, ekkor a ramom 830 megy ugy hogy ram időzitések 5,5,5,15, 2x-es szorzóval van belőve vagy mivel
, semmi fesz nincs emelve, tehát a gép 2900Mhz megy stabillan de a fölött már fagyizik valamiért, szerintem a Ramok lesznek a bűnösök, röhejes hogy a KINGMAX 800-as ramot csak 830-ra lehet felhúzni
, pedig adtam egy kis feszt is de akkor is már memtestbe halál van......, valaki még használ 800-as ramokat és ha igen akkor milyen időzítésen nyomja, mert szerintem ez lesz a baj. Egyébként jó ez kis Core proci mert alapon nagyon gyors nem hogy húzva, úgy hogy csak arra vagyok kiváncsi mennyi az a teljesitmény max amit kitudok hozni aztán marad minden alapon. Most is csak 1800-an megy 
-
Aryan
senior tag
végre a windows meg minden egyéb fent van a masinán, tök faszán megy
, pedig kezdtem már elkeseredni hogy csak Kingmax ramokkat tudtam szerezni de szerencsére megy vele jól, majd talán holnap én is elkezdem a tuningot..... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Aryan
senior tag
NEM A PROCIM MENT 3840MHZ-EN CSAK A MEMTESTBEN A RAMOK SEBESSÉGE VOLT 3840 MB/S
-
Aryan
senior tag
Végre normálisan müxik a gépem, megjöttek a 800-as Kingmaxok ramok, Memtest végi ment rajta jól 3840-el tolta
és nem hibázott, most megy fel rá az XP 
-
Aryan
senior tag
köszönöm a válaszokat, csak az a baj hogy 1db 1GB Kingmax ramom van ja és F3 biosz fent van, holnap megpróbálom 2*512/533 Kingston rammal talán azzal menni fog. Még maradok a Gigabyte alaplapnál habár ez már a második DS4, az első megsem nyekkent, csak felpörgette a ventiket majd leállt magától és ezt csinálta öt másodpercenként. Ha Kingstonnal sem megy faszán ami csak kölcsön RAM, muszály lesz sajnos venni GEIL RAMokat, remélem azzal már menni fog faszán csak az idegesít hogy csomó ember már 3ghzre felhúzta a kisconroet (Allendale-t), én nekem meg nem is megy az egész, ez az első gép amivel szívok
pedig nem az első gépem. -
Aryan
senior tag
sziasztok egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy GIGABYTE-GA-DS4,INTEL CORE 2 DUO E6300 ÉS 1DB 1GB KINGMAX 667MHZ RAM az a baj hogy a memória nagyon hibázik, felmegy a windows de után fagy, memtestben nagyon hibázik a ram, pedig a ram másik alaplapban pl asus p5ld2-ben teljesen jól megy de ebben a deszkában nem. Belekerült egy 256/533 NONAME RAM
, azzal tök jól megy a DS4!, ja és semmit nem húztam még és így is szarozik. Tehát az lenne a kérdésem hogy milyen ídőzitéseket kell tolni a Kingmax memónak hogy jól menjen? -
Aryan
senior tag
Sziasztok! Most állok én is alaplap vásárlos előtt és ahogy olvastam Gigabyte deszkák nagyon jók a E6300-as prockók tuningjára, csak egy kérdésem lenne hogy a DS4-re rá lehet tenni Zalman 7700CU proci hűtőt mert nekem az már jó ideje van és bevált csak félek hogy a hőcsőves hűtéstől nem lehet majd feltenni. Előre is Köszi
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- Xbox Series X|S
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Path of Exile (ARPG)
- Villanyszerelés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, de tréfát félre téve tényleg még alapsebességen is (1,86Ghz-en) az Intel Allendale E6300 nagyon jó!
, pedig adtam egy kis feszt is de akkor is már memtestbe halál van......, valaki még használ 800-as ramokat és ha igen akkor milyen időzítésen nyomja, mert szerintem ez lesz a baj. Egyébként jó ez kis Core proci mert alapon nagyon gyors nem hogy húzva, úgy hogy csak arra vagyok kiváncsi mennyi az a teljesitmény max amit kitudok hozni aztán marad minden alapon. Most is csak 1800-an megy 
, pedig kezdtem már elkeseredni hogy csak Kingmax ramokkat tudtam szerezni de szerencsére megy vele jól, majd talán holnap én is elkezdem a tuningot..... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
pedig nem az első gépem.