Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
Lehet, de átettem az én rossznak ítélt ramjaimat (super talent) egy AMD-s gépbe és működik memteszt egész éjjel futott rajta semmi hiba
Vettem egy új alaplapot áttettem bele az AMD-s gép régi vacak ramokat (zeppelin) És így megy minden OK. Viszatettem a régi alaplapot a zeppelin ramokkal úgy nem megy, szóval az alaplap kakukk. De hogy miért nem megy a másik ramokkal holott egész eddig azzal ment már majdnem 2 éve
És igen lehetséges de akkor a tápomnak is el kellet volna szállnia, de az megy... -
Iginotus
addikt
Alaplap Memória kampec nem tudom mitől
ez van. -
Iginotus
addikt
Este megmondom a totó végeredményét ugyanis vetem gyors egy alaplapot

-
Iginotus
addikt
Nu tippelnétek nekem?

Szitu betesztek egy új vinyot és bebootolom a gépet, az uj vinyon ubuntu linux a régi xp-s is benne kiválasztom, hogy ubunturol bootoljon, erre mondja, hogy ubuntu nem bootolok mert nem az 0 ás hanem az 1 es kábelre dugtam mondom ok, akkor kiveszem másik vinyot. Restart, gép visit sípol mint a fene.
Nu mondom mi van itten. Azóta 3 órája vinyok lehúzva ventik lehúzva kézikönyv végigolvas új ramokbe új vga-be pci-os vga be semmi. Hosszan sipol ha van benne memória. Kézikönyv szerint memoria hiba. (node az összes ramon
) Ha nincs benne ram akkor meg sok rövidet sipol, ami annyit jelent kéziköny szerint hogy rossz a power supply
cmos reset elem kivesz megvoltak, reszeteltem is mert pörgeti a ventiket mint a veszett egér.
Szavazzatok mi romlott el?
Én tippem az alaplap. (csak tudnám mitől...) Tippeljetek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardcore café
- Bittorrent topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Itt van egy kis Prémium AM4 lapocska! MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI INGYEN FOX
- Eladó 2 x 8 GB Kingston Fury Beast RGB DDR5 6000MHz CL30 memória
- Új asus rog crosshair x870e hero garancias! AKÁR FÉLKONFIGKÉNT!
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 19e
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Vettem egy új alaplapot áttettem bele az AMD-s gép régi vacak ramokat (zeppelin) És így megy minden OK. Viszatettem a régi alaplapot a zeppelin ramokkal úgy nem megy, szóval az alaplap kakukk. De hogy miért nem megy a másik ramokkal holott egész eddig azzal ment már majdnem 2 éve