Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • GERI_666

  tag

  Útálom a blogokat. Fúj. Ki nem állhatom. Egyszerűen rühellem. Én vagyok A GERI amúgy. Csak mondom szólok. Na.
  BAZEEE kurva keylogger! Valami loggolja a keyeket a gépen már megint. Szaggatva írja a szöveget. Ezóton is üzenem az ilyen módon dolgaimat elolvasó személynek, hogy a szeméremtestébe hatoljon egy ló.

  Hogy is kezdjem, talán mondjuk pl úgy, hogy a tavaji évem nagyon szar volt. Tavaj megállapítottam, hogy az élet egy nagy zsák sz*r, ami a nyakamig ér. Ebben a bolgod tudatban hajtottam ágyra a fejemet minden nap. De ez a 2006 wazze még csak most kezdődött, de már most mindenen túltesz. Mert azon fellül, hogy a szar a nyakamig ér, már lötyögtetik is. Aki kitalálta ezt a kurva társadalmat, az égjen a pokol tüzében, sebesen.

  2005:
  Próbáljuk meg mondjuk a 2005ös internettel kapcsolatos dolgokat, hiszen itt úgyis mindenki g33k.

  -Mondjuk úgy hogy az igazi életem 180°os fordulatot vesz. Most is éppen negatív irányba halad. Ember, :Y jááájh. Minden csökken. Negatív. Nemtokmicsinálni.

  -Pár magyar fórumból kivágják a valogam. Majdnem az összesből ami létezik. Ez valszeg csodálatos helyesírásomnak, és lehengerlően udvarias modoromnak köszönhető. Nagyon kedves vagyok sokszor. De ilyen vagyok, aki nem szeret az szopjon le. Nem is járok nagyon fórumokra/csetszobákba már, egyszerűen nem találom a helyem. Hiába regelek 100 nikket egyszerűen nemtom mér vágnak ki. Nemtom mi bajj van velem. Ok nélkül sohase anyázok, senkit le nem támadok vagy ilyesmi.

  -Egy nyúlszájú nyálas csávó csinál rólam egy fanpédzset. Állítólag kvantum generátort építek otthon. Meg életet is tudok teremteni. Ezeknek az embereknek a gondja nem más, mint az irigység. Mondjuk el kéne mennie pszihiáterhez talán adna neki tippeket.

  -A scene communityben lévő emberek tök bénák. A logjaik csak részletek. Egyáltalán nem mentem vadarcúan be oda hogy követelve hogy szépen tanítsanak meg c-zni, előtte több alkalommal is jártam ott dicsérni őket. Gondolom nem hitték el. Aszonták nagy az arcom. Már akkor tudtam hogy itt viszont szopás lesz. Vegyek vissza az arcomból. Kb olyan szinten küldenek el a szarba hogy ha nem nyalom ki a seggüket akkor haljak meg. A harmadik utat választottam, szembeszállok.

  -Másik csávó beleír a blogjába.

  -Egy közeli ismerősöm jól kibasz velem. Hamis, állítólag éntőlem származó logokkal szeretne bevágódni az én ellemségeim köreibe, hogy az ő logjait kitörölhesse. Állítólag ebből kifójólag mostmár kéműholdakat is haxolok. Ez engem nagyon lesújt. Azóta egyszerűen az interneten nem tudok emberekkel barátkozni. Pedig az internet részben erre való. Megutáltam az internetes embereket is. Nem bízom senkiben mostmár.

  -Nagyon kegyetlenül lealáz a scene community. Nem értik meg a demóm az emberek. Nem szeretik. Olyan emberek szidják többször anyám/apám/testvérem/engem, akikkel még sosem szóltam egy szót sem. Azt se tudom hogy kik ők. És engem bannolnak, mert engem szidnak. Ha én szólok azonnal bann. Ők kurvaanyázhatnak nyugodtan.

  Idén meg... jááááj... először is:
  Már a koccintásnál tudtam hogy ez az év szar lesz, mert tudtam és kész. Igazam lett.

  -AZ A K*RVA BURZSOÁZ vagy mi a szar felsőoktatási rendszer. Meg a magyar bálint. Hogy ne lehessen nekünk szakot váltani, csak totál resett-el. Nagyon SUXX. És még SUXXabb hogy pont én szopok ezzel is.

  -BSA. Igen kérem. A föld minden problémáját megoldották, már csak ezek a rohadt warezolók. Nincs se légszennyezés, nem ölnek meg naponta a világon többezer embert, csak azok a rohadt warezolók. Szerencse hogy nincs otthon számítógépem, ebből kifolyólag a rendőrök sietve távoztak. Amúgy tényleg nem warezolok, szal holy shit.

  -Végleg ott hagytam a scene communityt. Mondtam nekik, hogy az előző demókhoz hasonlító demókkal tönkreteszem a scenet. Először röhögtek aztán jól beszartak. De meggondoltam magam. Pár embert sajnálnák hogyha a scenet tönkretenném. Az egyik közülük az egyik legnagyobb gyűlölőm. De akkor is sajnálnám ha ilyen gonosz cselekedetre vetemednék, így meggondoltam magam. A scene már így is tönkretette magát. Pár napja még megvolt az esélye hogy csinálok egy scene demót ami télleg első osztályú lesz... De a sok kurvaanyázás amit én kaptam, mikor finoman utaltam az ötletre, elvette a scenetől a kedvemet. Remélem az egész scene hamvábahol. Ők maguk okozták a scene vesztét. Ígyi úgyis páholyból nézem végig az utolsó szárnycsapásaikat.

  Őszintén szólva... az én váram sz*rból épült. Időnként meg kell tapasztani egy kis sz*rral, nehogy a fejemre dőljön, és sz*rba legyek. Már nincs visszaút, az ár elmosta a kijáratot.

  [Szerkesztve]

  K7S5A, 2,2Ghz K7, 9800pro + 4.12 Catalyst, 512 DDR

 • GERI_666

  tag

  Mindenem fáj. A hátam, a nyakam, a vállam, az oldalam. Nemtom mitől, nem bunyóztam, vagy ilyesmi, biztos sikerült megfáznom valahol. Végre egy kis nyugalmam volt, így elkezdett járni az agyam a sok faszságon, de aztán rájöttem, hogy ÚRISTEN, és kurvagyorsan abbahagytam a gondolkodást. Úgysem való a gondolkodás az én agyamnak. A Square már-már klasszikussá vált mondatát idézve és lefordítva, mikor Squall enyhén megőrül: ''Az a fő, hogy ne gondolkodjak.''
  Szóval nem gondolkodok. Inkább ideblogoltam. Ha ez így folytatódik tovább, blogger leszek, azokat meg utálom.
  Node - csak dont think. Nem kell az.

  K7S5A, 2,2Ghz K7, 9800pro + 4.12 Catalyst, 512 DDR

 • GERI_666

  tag

  Volt egy ilyen játékfejlesztési verseny. Vagyis még van. 6. a leadási határidő, én azonban már ma leadtam a cuccomat. Azon gondolkoztam lesz angol verzió is.
  Olyan eszméletlen fordítást csináltam, hogy (idézem):

  ''Uhhh... Mus be getting quyckly some secureplace and medicamentyes. The cemeteryes are fulling with medicamentyes o.o Primising i it if i making it to survyeyving this they pay''

  ''...let it. Hope it hased right, i hate battleyeing. But no cordons at protected areas. And where are gotted away the pepoles why?''

  ''Concrate walls, fatherworld... Here liveed may a lowbrained. Weed has culivatored not. Hmmm... Seems here are make living no body a long long time. May forgetted good thing here.''

  ''NO I NOT ARE STRANGER. BELIVAABLE? I think i have maddinging, i not make normal say myself to.''

  Remélem megértik. Ha meg nem értik meg majd szépen megtanulnak magyarul és végigjátszák a magyar verziót. Idegen nyelveket nem beszélek. Magyarul se valami szépen :D

  K7S5A, 2,2Ghz K7, 9800pro + 4.12 Catalyst, 512 DDR

 • GERI_666

  tag

  Álmodtam.

  Azt álmodtam, hogy valami Ádám nevü b*zigyerek megevett valami kurva almát, csak azért mert egy csuszómászó állat rávette erre. Erre fel valami isten nevű górécsávó megharagudott, és a szajhájával együtt kib*szta a paradicsomból. MEKKORA LOL MÁ VAZE :D Ilyen nincs :D:A:DASD
  Aztán, a csávó nekiált házat építeni, meg azasszonyát megcufkodni, aztán jól elszaporodott a faj. Ilyen duplázásos módszerrel. Tök jó, mi? Aztán még mindíg él ez a faj. Úgy hívják ember. 2 lábon jár. De mekkora poén már: ezek a majmok mind azt hiszik, hogy nekik tulajdonképpen jó így ahogy van. Ember felkel reggel 4kor hogy a kibaszott munkahelyén gályázzon éhbérér, hazaér 4kor, aztán még a f@szát se verheti ki normálisan, mert fél hogy lenyúl egy nagy kéz érte és pofánb@ssza.
  Ezek a sok majomállat bele van pusztulva a létének harcába. Az életet még senki sem élte túl, legalábbis én nem találkoztam ilyen emberrel aki túlélte volna. Ezek a majomagyúak tárdadalmi csoportokra oszlanak, amelyben az a felsőbbrendű amelyik nagyobbat fingik, vagy büdösebb a szája. Ez alapján szépen be vannak sorolva a majmomfélék.

  Ilyen baromságot álmodtam. L0L mekkora. De azt hiszem még mindíg álmodom.

  K7S5A, 2,2Ghz K7, 9800pro + 4.12 Catalyst, 512 DDR

 • GERI_666

  tag

  Abbahagyva a tök fölösleges és béna filozófiálgatást, valami tökmás.

  Lassan letölthető a fent említett game.
  A játékot már pár ember megkapta, úgy néz ki hogy nem maradt benne hiba talán. Bár a játékot még nem játszották végig azok, akik megkapták.

  Rövidesen már lehet is majd letölteni. De majd a topikomba beszúrom a linkeket.

  [Szerkesztve]

  K7S5A, 2,2Ghz K7, 9800pro + 4.12 Catalyst, 512 DDR

 • GERI_666

  tag

  Tápmegvevődés esedékes.

  Most az itthoni tápokat fogom leírni és jellemezni.
  Kezdjük:

  200W Jenci - különös ismertetőjele a 12 voltos ágon a 14 volt kiadása, illetve áram alatt, bár kikapcsolt állapotban 50 fokra hevülése.

  200W Codegen - különös ismertető jele a kikapcsolt állapotban történő, dalolásos módon megnyilvánuló fügyörészés, sipolódás, és az, hogy kb egy súlyba van az optikai egeremmel.

  300W Acorp - különös ismertető jele a feszültségek kb 15%-os eltérése, és ha nincsenek a feszültségek jó mélyre lehúzva, akkor a gép el-nem-indítása.

  Az én gépembe (2200mhz - Radeon9800pro - 512ddr) van az Acorp, és hát sajnos a gépem így a használhatatlanság szélét karcolja.
  Hugom gépébe a Codegen van, az egy 400as celó, ahhoz meg bőven elég. De aztán egyszer biztosan elég :D Najó nem szóviccezünk. Szar az összes táp ami itthon van, legszivesebben kibasznám mindet a kuka mellé, dehát ez van.
  Haverokat végigkérdeztem a régi kinőtt tápjaikról, és az Acorp búcsúzik és a helyére egy Mercury 400as fog kerülni. Sajnos ez a legjobb táp a környéken. Remélem ez azért hajlandó lesz bekapcsolni a gépet.

  K7S5A, 2,2Ghz K7, 9800pro + 4.12 Catalyst, 512 DDR

 • GERI_666

  tag

  müllen csíftek.. te mirüü beszééész
  HÁ FÉRFI VAGY TE?

  LÉGY FÉRFI!!!! NEMÁM CSÍFTEK MEG ENERMAKSZ!

  ACORP MEG MERCURY! AZ IGAZI FÉRFIAK TÁPJA!

  Nézz rám! Én igazi férfi vagyok! Életem a veszély! A tápom Acorp LC-300!

  Az adataim egy 2x30as Maxtor stripped seten tárolódnak. A vinyók eggyenként kb 200 mbyte rossz szektorral bírnak! 2x100 ft volt az ára.

  Az alaplapom egy ECS K7S5A!
  1000 ft-ért vettem 1 éve! A piacon!
  2 chip el van rajta szenesedve! Az egyik IDE csatorna halott.

  És valaki azon csodálkozik hogy miért akarok én 400Wos Mercuryt? o.O

  K7S5A, 2,2Ghz K7, 9800pro + 4.12 Catalyst, 512 DDR

 • GERI_666

  tag

  [kép]
  [kép]
  [kép]

  NO KOMMENT.

  Mercury. 1 fokkal jobb mint az akorp, de akkoris szar.

  K7S5A, 2,2Ghz K7, 9800pro + 4.12 Catalyst, 512 DDR

 • GERI_666

  tag

  Benézem a tápos topikba. Király.
  Lefényképeztem otthon minden tápom belsejét ;) Király.
  Szépen feltettem a gépemre és belinkeltem őket. Király.
  Nekiindultam a a netnek, és minden tápos belsős képet, amit csak találtam, összeszedtem. Király.
  Haverok meg szerették volna nézni őket, meg is adtam nekik szépen a linket, hogy nézzék meg. Király.
  Mondom akkor kiteszem a prohardverre is a tápos topikba a linket, had nézzék ők is meg a szép képeket. Király.

  Ezután nemsokkal kapom ezt a privát üzenetet Ruditól:

  Szia!

  Szerzői jogokról hallottál már? Hogy képzeled, hogy a PH tulajdonát képező fotókat csak úgy beleegyezés nélkül lenyúlod? Ha rövid időn belül nem tűnnek el a képek a http://213.16.106.83/psu/ oldalról jogi útra terejlük a kérdést

  rudi


  Természetesen a fájlok elérhetőségét megszűntettem.
  Erre csak azt tudom mondani hogy WTF? ROTFLOL!!44
  Szvsz kicsit szánalmas. Biztos elvette a kemény 2 óráig működő weboldal szegény prohardver bevételét.
  Esküszöm létrehozok egy alapítványt a megsegítésükre. :C :C :C :C :C

  Had gratutáljak mégegyszer ehhez a merész, gyilkos pontosságú partizánakcióhóz! Szép volt fiúk, csak így tovább! :R

  K7S5A, 2,2Ghz K7, 9800pro + 4.12 Catalyst, 512 DDR

 • GERI_666

  tag

  Mosmá a vinyó is döglik.
  10es Seagate. Bár kétlem hogy a vinyó halódna, elég strapabíró vinyók ezek, inkább a hülye táp (Acorp 300W powa) nem hajlandó neki elég áramot adni. Attól félek hogy egyszer nekiáll eleget adni neki, sőtt, 12V helyett következetesen 220-at. Ilyenkor káromkodok hogy mér is kell nekem 3 vinyó a gépbe. Háde muszály, mer kicsik. Majd beleoperáloma Mercury-t valamelyik nap, mikor meggyőződtem róla, hogy ''biztonságos'' (mintha az Acorp az lenne)

  K7S5A, 2,2Ghz K7, 9800pro + 4.12 Catalyst, 512 DDR

 • GERI_666

  tag

  Megyek vonaton, hát látom ott a haver, mondom hejj szeva. Rááámnéz... mondom ja, bocs, összekevertelek valakivel :D:D:D:D
  Ilyen még nem is volt velem lol
  Amúgy napok óta semmi említésre méltó dolog nem történt.
  Kurva órarend, kelhetek minden nap 5-kor. Normál esetbe akkor szeretek lefeküdni. Néha le se fexek, az másnap elég érdekes hatásal jár :D
  A vinyóm az eddigi kerrkererkekrkerkekrkerer hangok helyett a következőt kezdte el csinálni
  kerr kerekrekre ekrkerkekr *KLE* *KLE* *KLE* kerkerkekrkerkekrkerke krekrker *KLE**KLE**KLE* ekrkerkekrkekrkerkekr szóval ez gondolom nem jó. Segate 10 gigás, úgy 7 éve ment hibátlanul. Nagyon jó vinyó, sokáig húzta, hű társ volt. Nincs másik, nem is lesz, remélem a holnapi egész felületes ellenőrzés majd helyrehozza kicsit.

  K7S5A, 2,2Ghz K7, 9800pro + 4.12 Catalyst, 512 DDR

 • GERI_666

  tag

  VAZZE most nagyon felhúztam magamat.

  A fentebb említett játékfejlesztési versenyre érkezett egy újabb játék is, egy stratégiai.
  A grafikusuk, egy bizonyos BBB666 persze megtalálta a topikomat is. Eleinte még csak-csak értelmes dolgokat irogatott hozzá, aztán egyszer csak elkezdett fikázni.
  Vagyis a konkurencia embere szépen áttjött a topikomba anyázós hangnemben ócsárolni a munkámat, pl a kijelentése egy ''nem valósághű'' nevű alapgondolatra épült (persze, a harcirobotok meg a manga biztos az), majd a konkurens csapat másik embere is áttjött, aki konkrétan ismét a jó kurva anyámba küldött el, mert néha a játék el-el szállogat a párbeszédek alatt. Ez mind szép és jó, de az ő játékuk a felhasználók 90%-ának EL SEM INDUL :DD:D:D:D Nem lehet elindítani. Ez van.
  Erre fel még mindíg nekik ált feljebb. Ők azt mondták hogy csak a véleményüket fejtették ki.
  Érdekesen amúgy ezek a véleménykifejtő (tm) emberek.
  Bejönnek véleménytkifejteni (tm) az ember topikjába. Valójában persze a cucc lehúzásáról van szó, a szavazó emberek manipulálásáról, és a víz - saját - malomra való tereléséről.
  Miután többször jelentettem a verseny szervezőjének, hogy mi folyik a topikban, nem tett semmilyen intézkedő lépést annak érdekében hogy a játékot lehúzó fikázás eltűnjön az oldalról, így én lendültem akcióba. Ugyanazzal a módszerrel, mint a drága BBB666 barátunk, szépen elbandukoltam a topikjukba, és olyan negatív fikázást írtam róla hogy még most is azt nyögik. Persze ezután szarul éreztem magam, de nem tudom hogy miért, csak a kölcsön kenyeret adtam nekik vissza.
  Íme a nagyon komoly cucc aminek az én művemet kellene lenyomni:
  [kép]
  [link]
  :D
  Feltéve a kérdést: miért nem tudnak egyes emberek becsülettel veszíteni? Ugye nem gondolták komolyan hogy csak úgy egy fikázással elintézik a játékomat? Az ő játékuk el sem indul a felhasználók 90%-ánál, a grafika silány, kérdem én: mit akarnak ezek?
  Én rühellem az ilyen embereket. Szívből gyűlölöm őket. Nem értem, hogy az ilyen Taigetos pozitív egyedekkel szemben miért nem lehet rendeltetés szerűen eljárni.
  Azt a szintű fikázást, amit a topikomban kaptam, nem kivánom senkinek sem.
  A tisztességes verseny fogalma ismeretlen ezeknek az embereknek, és nekem nem célom hogy megtanulják.
  Én ezen KIBASZOTTUL feldühödtem, hogy ezek nem bírnak versenyezni normálisan, a verseny vezetője meg semmit sem tesz, és ez laza csuklómozdulattal töröltem a már kész projektet az oldalról (a megnyerhető nyeremények amúgy nem jelentősek).
  Hogy miért töröltem? Nem vagyok hajlandó barátságosan megmérkőzni olyan faszlámákkal, akik azt képzelik, hogyha az embert szarráfikázzák, megnyernek egy játékfejlesztő versenyt. A csapat SwearFish Studios névre hallgat amúgy, óvakodjatok tőlük. Az ÉN projektemnek a prohardveren is van topikja, ''A Végpusztítás Hajnala'' címen található a játékok között.
  Az elkövetkezőkben BBB666-nak had kivánjak ocsmány jövőt.
  Nagyon biztosra veszik a DOBOGÓS HELYET ( :D ) bár majd az idő eldönti hogy mire lesz elég a nagy tehetségük (valszeg a zsűriknek sem indul el a game :D).

  K7S5A, 2,2Ghz K7, 9800pro + 4.12 Catalyst, 512 DDR

 • GERI_666

  tag

  A projektet úra regeltem, a konqrenciával meg megállapodtunk hogy nem megyünk egymás topikjába véleménytkifejteni (tm).
  Minden szép és jó és üröl pápápápápá.

  K7S5A, 2,2Ghz K7, 9800pro + 4.12 Catalyst, 512 DDR

 • GERI_666

  tag

  Az a rohadt bilgécc már megint megszopatott ma, kétszer is.
  Először a WindowsXP USB portjának tökéletes ésgyönyörű kezelése következtében, másodszor pedig a VisualC gyönyörűséges inkompatibilitásával. Lássuk csak szépen sorjában:

  Miután nem tudtunk működésre bírni egy nyomtatót egy ACORP (király) alaplappal szerelt DEUS-EX-MACHINÁban, 3 óra szenvedés után észrevettük, hogy a nagy munka közben az internet is elpusztult. Az USB-s Motorola modem illeszőprogramját sajnos nem lehetett feltelepíteni. Az XP nem volt hajlandó felismerni, még akkor sem működött, ha manuálisan mondtam meg hogy az Ismeretlen eszköz az valójában egy Motorola kábelmodem. Azt pampogta a pofámba prinytyegések és nyekkenések és dingenések közepette hogy nem talált illesztőprogramot bla bla ami alkalmas hozzá, hiába mondtam meg neki hogy az az.
  További 3 óra szenvedés után úgy döntöttünk, hogy se nyomtató, se modem, majd holnap folytatjuk a kínlódást egy Windows újratelepítésnek látszó folyamat közben.
  Ekkor szopatott meg először ez a kis tapló.

  Második szopatás:
  Semmi extra, csak kb 1 órán keresztül szenvedtem vele hogy működésre bírjak egy HDR-es (eredetileg málykroszaft féle VozsulyülCély-ben megírt) példaprogramot. Sajnos az egyik függvényt a DevC (de a többi fordító se :D) volt hajlandó lefordítani, mindenféle elvont értelmetlen fordítási hibával kipusztultak az egyik függvényt létrehozó sorban, aminek következtében egész este (a kínlódás ideje alatt) előrehaladott szívtüdőagyérrákembóliagörcs kerülgetett. Most már nem kerülget, mert most már abbahagytam a kínlódást.
  Holnap megyek és az XP féle USB (U S senemnagyonmegyekámföl Bazdazanyád) kezelést fogom (remélem csak 1-2 órán keresztül) áldani, aztán megpróbálok írni csont magamtól egy HDR-t SM2 alatt, ami azért is lesz érdekes, mert még sohasem sháderelgettem, azt sem tudom hogy kell. Dehát ezt is el kell egyszer kezdeni.

  [Szerkesztve]

  K7S5A, 2,2Ghz K7, 9800pro + 4.12 Catalyst, 512 DDR

Hozzászólok Aktív témák