Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
kill_switch
üzenetére
Nekem csak 154 volt (2x 77 wish volt pont).
Nekem is vannak ilyen maradék primok, amiket össze tudnék kalapálni szükség esetén, de most erőt nem akarok erre pazarolni. Bár lehet nem ártana lassan beszerezni ezeket (achik és különböző zónák felfedezései), mivel vészhelyzet esetén nagyon kellemetlen lenne gyorsan szaladni a primogem után. De egyszerűen nem tudok/nincs kedvem időt szakítani rá. Mostani eventnek is csak első kettő domain-jét toltam le eddig, pedig már egy hete benn van.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nekem is vannak ilyen maradék primok, amiket össze tudnék kalapálni szükség esetén, de most erőt nem akarok erre pazarolni. Bár lehet nem ártana lassan beszerezni ezeket (achik és különböző zónák felfedezései), mivel vészhelyzet esetén nagyon kellemetlen lenne gyorsan szaladni a primogem után. De egyszerűen nem tudok/nincs kedvem időt szakítani rá. Mostani eventnek is csak első kettő domain-jét toltam le eddig, pedig már egy hete benn van.
Sordoran