Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jolti05

    őstag

    válasz fagy53 #6063 üzenetére

    Ha cserélnék mindent, az úgy 60-70e forintból meglenne úgy, h elpassziolgatom a jelenelgi cuccosokat. Legalábbis ezt számoltam egyik havernak, aki venni akart gépet, de aztán a szülei (... :DDD ) megtiltották. Ez igazán nevetséges, de most tökmindegy.

    Közben agyaltam még egy kicsit. Lehetne, hogy csak elcsendesítem a gépet, és még 1 giga ram a Vista és a Bluray filmek érdekében.
    Elcsúsznának az "erőviszonyok" egy vga cserével, és mire oda jutok, hogy lap+cpu+ram, cserélhetném a vga-t is, mert már a Geforce 11600GT-nél járunk DX12-vel és PixelShader8-al :) Tehát ez így megint meggondolandó, hogyha jövő év negyedik negyedében amúgy is rászánnék egy nagyobb összeget, érdemes-e most (idézek, mert tetszik a kifejezés) "foltozgatni".

    Az úgysem-ek azért megmaradtak :D De majd igyekszem.
    Köszönöm a segítségeket :) Aztán azért ha valami változik, szólok, csak először legyen meg az S1-es vga hűtőm, elvégre már 3-4 hete vadászom rá, DigitalTrend-nél megrendeltem, beígérték, de nem jött nekik, nemrég kaptam az infót, hogy PcGear-nél még van, rendeltem is tegnap este, de nem jeleztek vissza még semmi.

    A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...

Új hozzászólás Aktív témák