Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
turbulencia8
üzenetére
A szelsebessegmero amugy mennyire vag ossze a terkepadatokkal? Pl weather&radar apphez kepest.
-
-
arn
félisten
Es kb annyival szarabb mint a fenix 6 vs fenix 7.
-
arn
félisten
válasz
turbulencia8
üzenetére
Kamootos utvonalat altalaban ra lehet kuldeni (garminra tuti), az sokkal precizebb - illetve vegre garminnal is lehet mobilon kivalasztott pontra navigalni, nem kell a szar menuvel kuzdeni. Bar en ezeket ritkan hasznalom, de hasznos - fenixen is jol mukodik, meg barhonnan hazavezetett.
-
arn
félisten
válasz
turbulencia8
üzenetére
Garminnal raadasul most hoztak be az elofizut, igy varhato, hogy a “free” ficsoroket megvagjak idovel (vagy megforditva nem kapsz meg mindent a keszulekvasarlaskor). Ami eleg gaz az arazasukat elnezve, mert eddig lehetett mondani, hogy az analizalas ingyenes. Mar nem az, es es eleg sok embert felhergelt - engem is, mert van harom kutyujuk meg x szenzor toluk.
-
arn
félisten
Nagyreszt nappal tekerek, akkora kell jobbnak lennie vminek, most hiaba jobb vmi, ha ott elvetve hasznalom.
Amugy nem a solaros verziorol van szo? Azoknal valoban szarabb az olvashatosag, a solaros reteg miatt. 840bol nem is azt vettem, es fenix7probol sem azt vettem volna, de nem volt mas, az ujabb oraknal szerencsre mar nem ilyen, a fenix6pro is jobb volt ebbol a szempontbol. En sok ertelmet nem latom ennek a solaros erolkodesnek, keves elonyet latom, de a hatranyat mindig, ha ranezek.
-
arn
félisten
en is igy vagyok ezzel... foleg bringas oranal, amit jo esellyel a napon nezel. ezt a hulye solart nem kellene eroltetni, mert a fenix7pro sokkal szarabbul lathato, mint a fenix6pro. ettol fuggetlenul orabol nem veszek olyat, ami nem ad folyamatosan kepet, mert szamomra az nem ora. 840bol is solar menteset vettem emiatt, fenixbol is remelem lesz solar mentes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Gran Turismo
- iPhone topik
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest