Hirdetés
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- XL-esre gyúrta magát a Fractal Design tágas háza
- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
lewisfm
aktív tag
Tehát szürkülettől kezdve az LCD kijelős Garmin Edge 1050 olvashatóbb.
A MIP kijelzősből pedig nem a napelemeset kell venni, mert az tényleg ront az olvashatóságon. Viszont a napelemes szebb, de átlahos használat mellett semmilyen hozzáadot értéket nem képvisel. Szerintem akkor van értelme, ha rendszeresen hosszú túrákra jár valaki és problémás a töltés. -
lewisfm
aktív tag
Próbáltam, kevés volt sajnos. Szürkületben szemüveg nélkül drasztikusan romlik az éleslátásom, ami az ilyen kis képernyőknél nálam már gond. Mondjuk érdekes, mert ha nem olvasni kell, csak közlekedni, akkor semmi gond, még a rendszámok elvolvasásával sincs gond, csak közel ne kelljen olvasni. Az 1050-től ódzkodtam, mert az 1040-be vagyok szerelmes, abból is a Solar tetszik, de az 1050 képernyőjének az olvasása érdekes módon nem problémás. Mindenesetre kivárás lesz, meglátom, hogy az év második felében jön-e ki olcsóbb model az 1050-es képernyőjével. Pl. egy Explorer 3 nekem tökéletes lenne.
-
lewisfm
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Semmilyen óra, így okosóra nem érdekel, egyszerűen rossz viselni.
Hol lötyög a kezemen, hol feszül, kényelmetlen.
Aztán olyan kicsi a számlapja, hogy a rossz szemem miatt nehéz elolvasni, mert távollátó vagyok, s már sajna utolért az "öregszem" probléma is.Azonban kerékpározom. A 3,5" képernyőt szemüveg nélkül is el tudom olvasni de a funkciók tekintetében talán elég lenne az Explore 2 is, feleennyiért, de mégis valahogy erre vágyom!
Most van egy Edge 130 Plus-om, s tulajdonképpen ez is elég lenne, azt leszámítva, hogy csak nappal tudom elolvasni a képernyőn megjelenő tartalmat, s azt is csak akkor, ha 3 sorosra csökkentem az adatmezőket.
Mondjuk az botrány, hogy nem lehet betűméretet állítani, pedig látszik, hogy az egyes adatmezők területe nincs kihasználva, csak így néz ki jól - ami másodlagos.
-
lewisfm
aktív tag
Az összehasonlító táblázatban hibás a Garmin Edge 1040 Solar memóriamérete, mert az szintén 64 GB és nem 32 GB!
Új hozzászólás Aktív témák
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Starship Troopers: Ultimate Bug War! - Bogár írtás retro módban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Háztartási gépek
- BestBuy ruhás topik
- Építő/felújító topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Gen2 (i7-1165G7, 24GB DDR4, 512GB SSD, Iris Xe)
- ÚJ! BONTATLAN! ASUS RT-AC68U router
- Ubiquiti Unifi AP Wireless Access Point SWX-UAP falitartóval
- Precision 5560 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest