Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KillHates

    nagyúr

    Ma járt nálam egy új 2020-as Helios 300-as. Nagyon kellemes meglepetés volt a gép; teljesen fém topcase, nagyon kultúrált hűtés!

    Külön dicséretet érdemel, hogy az SSD-knek van külön hűtés a hátlapon! Még annak is ami nincsen a gépben, azaz nem spórolták le:

    És az ACER is átnyergel a "folyékony" gap pad-re:

    Sajnos elfelejtettem lefényképezni az AIDA eredményeket, de alap ventibeállítások mellett, a stressz-teszt alatt 83 fokig ment fel CPU hőmérséklete! Teljesen csendes volt a gép, néha pörgött fel a jobban hallható határra ventilátor. A trükk abban rejlik (úgy látszik ez a tizedik generációs gépek jellemzője lesz) ,hogy amikor belenyal a CPU a 80 fokba akkor visszaveszi az órajelet olyan 10%-al. Egyből visszaesik 4-5 fokot a CPU; itt is az volt hogy ment szépen 4.2 GHz-en, majd a 80 fokot átlépve szépen visszavette 3.8 GHz-re.
    Majd bekapcsoltuk a Turbo Módot, így a rendszer szépen túlhajtotta a GPU-t (RTX 2070 MQ) maxra állította ventiket! Így 78 foknál megállt a CPU hőmérséklet (GPU 73 fok) de brutál hangos volt a gép; viszont nem vette vissza a teljesítmény!

    [ Szerkesztve ]

    Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

Új hozzászólás Aktív témák