Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KillHates

    nagyúr

    válasz gyépés #53068 üzenetére

    Ezzel egyetértek, de azért azt Te is beláthatod, hogy a gyártók mindig a fillérb@szás magasiskoláját művelik. Úgy lenne igazából optimális a történet, hogy a MOBIL procikhoz építenének olyan hűtéseket amiket a DESKTOP procikkal szerelt gépekben látunk. Én idáig csak egy ilyen géppel találkoztam; az az ACER Helios 700:

    Abban is van valami, hogy vagy a proci, vagy a köré épített hardver, vagy a napfolttevékenység az oka, de tényleg néha hektikus eredményeket kapok a gépek pasztázása után. Ott az egyik nagy kedvencem; LENOVO Y540. Szépen elvégzem a munkát, fent van minden gyári energiamókoló szoftver is; és az egyik gépben 70-80 fokosan elkocog a CPU padlógázon (Prime95 small FFT) a másikban meg éppen a 95 fokos trotty alatt tudom tartani AIDA64 alatt (ez kb 90%-95%-ra terheli a CPU-t)

    Az AMD-re visszatérve azért fáradtságos munkával szerezték meg a népes "héter" csoportot.
    Bugos driverek, optimalizálatlan rendszerek, késlekedő support. Oké az Intel is egy kalap sz@r; hogy akkora biztonsági rést hagy a mikrokódban, hogy biztoságosabb gumi nélkül felpróbálni az összes lányt a kocsisoron, mint Intel CPU-t rakni szerverbe :D :D

    Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

Új hozzászólás Aktív témák